- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
válasz
kutga #257994 üzenetére
Az Apple biztonsági frissítéseit felsoroló dokumentumba viszont már bekerült az iOS 15.2.1, és a cég azt írja, hogy ez a frissítés elsősorban a CVE-2022-22588-as azonosítójú HomeKit-sebezhetőséget orvosolja, amely miatt egy kártékony HomeKit-kiegészítő szolgáltatásmegtagadást eredményezhetett.
-
KubanitoS
veterán
válasz
kutga #257827 üzenetére
Persze, de közben rákerestem a neten is és nem csak én jártam így.
Azt írják a gyári töltőfejjel meg kell, hogy oldódjon a dolog. Kíváncsi leszek, este tudom kipróbálni.
-
pecccccccca
őstag
válasz
kutga #257389 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Úgy szeretnék mentést, hogy lássam külön a fotókat videókat, a szgépemen külön mappába tudjam menteni.
Mintha pl egy meghajtóként lenne csatlakoztatva a telefon és onnan kijelölve xy fájlt áthúznék egy mappába.
Sajnos az, hogy simán meghajtóként dugom rá a gépre a telefont, nem megoldás, mert az 5600db képem meg 350 videóm közül kb pár darab jelenik csak meg. Úgy nem tudom lementeni. -
-
-
-
-
-
lowocska
csendes tag
válasz
kutga #252919 üzenetére
Köszönöm a választ.
Elnézést ha a következő kérdésemmel az iphone szerelmeseibe taposok de azért csak megkérdezem.
Azért szeretnék váltani, mert elegem van, hogy átlag használat mellett is a 2 -3 max 4 éves androidok úgy belassulnak, hogy legszívesebben a 3. emeletről dobnám le.
Ehhez képest most egy 3 év körüli telefonba gondolkodom. Az applera nem jellemző a belassul,meghülyülés stb.?? Nem akarok csöbörből vödörbe kerülni.
Továbbá a 93% alap esetben kikapcsolt wifivel, napi párszor bekapcsolva akkor internetezve vele összesen max 2 órát kibír 1 napot? -
csaba1203
addikt
válasz
kutga #252361 üzenetére
Nem a képátlóval van probléma hanem nekem már széles maga a készülékház mert nincsenek tepsi kezeim.
A sima 12 fogásra nekem sokkal kényelmesebb pedig nem sok a különbség a kettő közt.
A Samsung ez miatt sokkal kényelmesebb, mert keskeny és inkább magas telefon...
Egyenlőre az i7-el sincsenek problémák csak néha döccenik és az akksija sem acélos már. -
válasz
kutga #252036 üzenetére
Ugyanígy csinálom én is, azért csodálkozok rajta, hogy évek alatt ezt nem tudták megoldani a tárcsázó szoftverében. Nem hiszem, hogy lenne olyan, akinek így kényelmes, azt se hiszem, hogy ez rajunk kívül másnak nem tűnt fel. Nem egy nagy hiányosság, de amikor éppen kellene, akkor nagyon bosszantó, hogy még ilyesmivel kell vacakolni.
-
-
-
Razzul
őstag
válasz
kutga #250856 üzenetére
Mikori verzió? Én azt hallottam, hogy a Vitarában lévő fejegységek közül az újabbak már jobban muzsikálnak.
#250899 DaveHutt: Akkor az S21 széria elég nagy aránya gyári hibás. Ahogy nézem a telefon téma összefoglalója gyakorlatilag az, hogy ha a telefonnál X, Y, Z hibát tapasztalod akkor ezt és ezt csináld.
-
nVIPER
senior tag
válasz
kutga #250897 üzenetére
4G-vel is kiegyezek. A régebbi iphone-ok nem voltak hírekek a térerejükről. Az új széria milyen lehet?
S21-nél nem garanciális probléma a térerő kérdése. Hányadék a hálózatkezelése. Az asszonynak szintén s21-van, ott már cseréltettünk alaplapot, kábeleket,antennát stb. Semmi változás. Ez ilyen.... Marha gyenge mutatvány egy ilyen drága telefontól. Remélem itt van olyan aki tud érdemi választ adni a hálózatkezeléssel kapcsolatban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest