- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin.fdr
csendes tag
válasz
bnorci71 #256482 üzenetére
Amire gondolt a kolléga az a max tranzakciószám net nélkül. Android esetén pl 10 tokent kér le, hogy hálózat nélkül is lehessen fizetni. Apple esetén tudomásom szerint ilyen nincs, de tesztelni nem volt alkalmam (nekem életszerűtlen, hogy net nélkül mászkáljak).
Szerk.: Pontosabban nincs token, mert nem olyan elven működik (elméletileg), bármennyi alkalommal lehet offline fizetni.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
bnorci71 #252656 üzenetére
Te nem kapod meg, csak az a másik ember. Pl. valaki bemegy a szolgáltatóhoz, hogy a Te SIM kártyád helyett szeretne egy újat kérni, mert elhagyta/megsérült. Ehhez mutat egy meghatalmazást a Te adataiddal és aláírásoddal. A szolgáltató pedig ad egy új SIM kártyát neki, a régit pedig letiltja.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
bnorci71 #248933 üzenetére
Jah nem akarták a Macbook Prokat sem olyan vastagra, cserébe nem is volt hűtésük.
A "vékonyítás" az egyik legkárosabb tech szokás. Amúgy nem is tudom milyen logikával vagy megáldva, hogyha majd 1cm lóg ki hátrafelé, te ahhoz is tudsz bólogatni. Vannak ilyen figurák, sőt a szavazatod is annyit ér mint az enyém.... További szép napot -
válasz
bnorci71 #246779 üzenetére
Telekomnál úgy van,hogy 1 esim aktiváló qr-kód csak 1x használható fel,tehát ha költözöl akkor új kódot kell kérni.
Tudtommal az esim beállítást nem viszi tovább az icloud mentés.Akkor gyakorlatilag akár számtalan telefonnal egyszerre tudnád ugyanazt a számot használni,ami meg ugye nem megy a telekomnál,csak ha multisim szolgáltatásod is van,de az meg kicsit máshogy működik,nem szimpla másolat az eredeti simnek.
De ha tévedek,akkor majd megcáfol valaki. -
chipesz
őstag
válasz
bnorci71 #246153 üzenetére
Azért mert van, hogy már a túloldalon rögtön felveszik, kicsengés előtt, vagy épp kettő között, de süket a vonal, nem szólal meg, tudod hogy már beszélhetsz. Lerakáskor még hasznosabb, mert ha megszakad a vonal akkor nem beszélsz még percekig, mire rájössz hogy a másik fél nem hallja. Nekem is hiányzik.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
bnorci71 #245773 üzenetére
én a webshopok leírásaiban olvastam ezt az ívelt dolgot, van ahol pirosbetűs figyelmeztetés is volt, van ahol csak annyi van a leírásban "ívelt: igen/nem". Mondom egy egészen minimális rádiuszú ívre kell gondolni, nem olyanra mint egy Samsung Edge. Az előző telefonommal is ugyanez volt ami egy AMOLED-es Xiaomi volt, teljes méretű üvegeknél "lebegett" a széle.
-
Mr X
veterán
válasz
bnorci71 #245554 üzenetére
Ha így működne, nem lenne agyrázkódás. A fagyi pedig nem fog az eredeti formájában maradni egy kevlározott eséstől, a burok át fogja adni az energiát a gombócnak. Ezt minden értelmes helyen el is mondják, hogy a Pitaka-féle kevlártok nem jó leejtéskor, mert nem csillapít kb. semmit. Ez a fajta tok azért jó, mert vékony.
-
válasz
bnorci71 #245539 üzenetére
Nem találok erre vonatkozó részt a biztosításban.
Amúgy nekem cseréltek pár éve mert buszmegállóban meglöktek és beesett a közlekedő busz alá,csúnya véget ért a kis Galaxy.
Az önrész befizetése után választhattam az utolsó listaára szerinti (max 110%) áron másikat,mert akkor már nem forgalmazták.Ekkor volt 1,5 éves.Semmi amortizáció,csak az önrész volt a lényeg és a listaára. -
nord_
veterán
-
-
-
oliwire
őstag
válasz
bnorci71 #243014 üzenetére
ugyanez a felállás a kocsi-casconál is. Fizeted az X tíz-százezer forintot évente. Lehet 1 év után kiugrik az őz és összetörik, és akkor megérte a casco. De lehet 5 év alatt beletettél 500k cascoba és sosem történt semmi, majd a 6. évben egy kőfelverődés a fűtött első ablakon, és 300k a kár. Beugró szintén vagy 50-100k. De az előző fél milládat már nem látod. Ha valaki biztosra akar menni, kössön biztosítást. Van értelme, de telefonnál én eddig csak a védőburkot használtam.
-
TheMarci
addikt
válasz
bnorci71 #242446 üzenetére
Ha muszáj lenne, akkor valami olyasmit használnék, hogy egy fix szó, ami minden jelszóban fix, majd utána mondjuk a weboldal URL hossza alapján a fix szó után írnám a páros / páratlan, vagy bármi más szabály alapján képzett karaktereket a weboldal címéből. De gondolom erre is talált már ki valaki ötletet, hogy hogy praktikus.
-
radio100jozs
őstag
válasz
bnorci71 #241644 üzenetére
Én is osztom, már 5 hónapja van meg november 13. óta a 12 mini, és sokkal jobban bírja aksival, mint egy tepsi telefon, pedig én túrázóként aktívan használom. Többet bír, mint a Huawei P30, vagy a Samsung S8-as, amiket korábban használtam. Azok a GPS használattól, meg a hegyekben a gyenge térerő miatt sokkal gyorsabban merülnek, mint a 12 mini. Így nekem hatalmas pozitív csalódás az aksi fronton a mini.
Az meg, hogy kicsi, csak is pont ez is volt a fő szempont, hogy végre nem tepsit kell hordani magammal, hanem egy igazi zsebbe illő telefont.
Ha belegondolok, hogy mai napig tartalék telefonnak megvan a Komáromi gyárban gyártott nokia 1208-am, na az kicsi, nem a 12 mini, de előbbinek pont ez a lényege, vész esetén a túrázáshoz kell egy tartalék telefon, mint túravezető ez "kötelező" felszerelés.
Persze én eddig sem használtam sem film, sem youtobe nézésre az okostelefont, csak a szükséges funkciókhoz az applikációkat, meg a böngészést, e-mailt, és persze a térkép appokat, így lehet engemet ezért sem zavar a mérete a telefonnak. A filmet amúgy is minimum 22 colon kell nézni az ágyból, nem egy 5-7 colos kütyüről :-)
-
-
GreenGoblin
őstag
válasz
bnorci71 #241508 üzenetére
De amúgy az a fura, hogy ezt évek alatt nem sikerült Apple-nek megoldania, hogy mindenhol ugyanazt mutassa, mert így eléggé összekavarja az embert. Mint ahogy az other vagy system storage is jó lenne ha ki lenne részletezve. Jelen esetben nem sokat mond ami alá van írva. Azt már meg sem merem említeni hogy mi lenne ha lenne opció ezeket karbantartani, törölgetni belőlük. Cache-t is tartalmaznak ugye de gondolom az lenne a válasz mint a legtöbb dologra is:
Minek majd a rendszer megoldja?
Minek foglalkozol ilyenekkel?
Minek akarsz androidos dolgokat csinálni IOS alatt.
A hívó név bemondása is amit kérdeztél, órák óta guglizom de nem találok róla semmit. Tipikusan az az ember lehetsz mint én aki megtalálja azokat a kérdéseket amire nem lesz válasz. Nekem is van még pár amire sosem kaptam se itt se sehol mai napig. -
válasz
bnorci71 #241070 üzenetére
Nem hallottam még ilyet.
Amit érdemes kipróbálnod:
1. Megcserélni a 2 SIMet, ha így OK, akkor az egyik készülék beállítása bekavar valamiben. (Ha csere előtt a droidban volt a multiSIM, akkor lehet a 2es tipp is összefügg ezzel (esetleg a fő SIM jól kezeli a fallbacket))2. kikapcsolni a 4G-t a droidos telefonon(csak 2/3G), ha így OK, akkor szerintem nem VoLTE képes a dridos készülék, és mikor fallbackel, akkor van valami hiba.
Ha ezeket kipróbáltad, írd meg a tapasztalatokat.
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71 #240423 üzenetére
valami nekem is kel majd, a Blitzwolf súlyra zárós töltős az SE2020-t szépen töltötte a 12minit viszont nem túl mélyre kerül a telefon
Na ma rájöttem az alsó tartót lehet állítani ki be mennyire magasan-alacsonyan legyen a teló mire összezár az oldalaígy nem kel új tartót néznem, sajnáltam volna félév után 10e-t kidobni
-
válasz
bnorci71 #240957 üzenetére
Hát a női táskában történik szerintem vele valami, mert csak bele van dobva úgy ahogy van, aztán ha kell, meg kiveszi
Most adtam neki egy ilyen kis zipzáros tartót, hogy ne csak bedobálgassa a táskába, aztán kb összegörcsölve veszi ki, hanem abba szépen bele tudja tekergetni -
-
.Szaki.
addikt
válasz
bnorci71 #239733 üzenetére
Igen, a Waze azért elég pontos, pár métert szokott maximum tévedni. Meg hol szokott a Waze reklámozni? Én még semmilyen reklámot nem láttam, de lehet a CarPlay miatt. A legpontosabb navija egyébként anno a Nokiámnak volt, Nokia Here volt talán a neve(?), az tényleg majdnem centire pontosan elnavigált bárhova.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
bnorci71 #239392 üzenetére
Oké. Példát is tudtaz, hogy ezt a formátumot miilyen neted stream használja?
Nyilván NAS-ról futtatott Brutál UHD Filmhez kevés, de gondolom pont ezért van USB2 is az okostv-ken, hogy arról nézzen valaki media tartalmat, ne NAS-ról.
Gondolom előbb-utóbb majd leváltják az öreg 100as LAN-t, ha szükségesnek érzik a gyártók.
Pont.!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest