- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
KutyaX #261748 üzenetére
Parancsokkal megcsinálható de dobozos kész megoldás valóban nincs.
Össze is dobtam nektek. Import és beállítás után a kezdőképernyőre kirakható.
-
válasz
KutyaX #261746 üzenetére
Gyorshívás klasszikus értelemben nincs,kontakt widgetet tudsz kirakni,ez egyel több mozdulattal jár,mert nem egyből hív,hanem megnyitja a kontaktot és ott böksz rá a számra.
Gyári billenytűzetet nem tudod túlzottan testreszabni,elég faék billentyűzet (én mondjuk pont ezért szeretem).
Ehhez swiftkey vagy gboard kell appstoreból. -
KutyaX
csendes tag
Sziasztok!
Androidról váltottam, így van még pár dolog, amit nem találok. Hogy lehet gyorshívás ikont kirakni? Testre lehet szabni valahogy a billentyűzetet?
Köszi a válaszokat:
KutyaX -
válasz
kisdobos0111 #261743 üzenetére
Samsung okosóra szifonon lebutul egy mezei fitness karkötő szintjére,nagyon sok funkció csak droiddal működik normálisan és még ott is van pár dolog ami kizárólag Samsunggal.
-
Az app store-ba vannak vr játékok. Mi kell ahhoz hogy menjen, vagy hogy működnek?
-
kisdobos0111
aktív tag
Használ valaki samsung órát? Én nem tudok óráról beszélni, mindig átkapcsolt telefonra.
-
bigdady
nagyúr
válasz
burgatshow #261738 üzenetére
Nem orosz?
-
Noxy
veterán
válasz
Destroyer91 #261736 üzenetére
AdGuardPro. ( Pro $
, ingyenes
sokat ér)
YT-t a böngészőben kell futtatni, nem a YT app-ban. 80%-ban Safarit használok 20% Firefox-t. Chrome nincs fent.
Telex, Index app szinten reklám mentes. -
Destroyer91
tag
Valaki tudna nekem egy jó ad blockert ajánlani, ami nem csak safarihoz kötött? Főleg a chrome és youtube appokhoz kellene, akár fizetős is érdekel.
Illetve van arra mód, hogy az akku használatnál azt lássam, hogy konkrétan a töltés óta mennyit használtam a telefont (nem csak az előző 24 óra adatai alapján, Iphone 13)?
Köszi előre is! -
Noxy
veterán
válasz
burgatshow #261724 üzenetére
Ok. Soha nem érdekelt hogy mi hol van a mentésben iOS 5 óta mindig iTunes-l mentek, meg rakom vissza. Most is. Soha semmivel nem volt problémám. A Messages on iCloud sem.
iCloud mentesből 1x raktam vissza amikor külföldön összetört az iPhone.
A költöztetős módszert, meg 1X sem használtam. -
burgatshow
veterán
válasz
Sys85 #261726 üzenetére
A Screen Time (es a hozza tartozo kontrollok) beallithatok magan a korlatozando keszuleken is. Ilyenkor egy jelkod kerul beallitasra.
Reportot anyuka nem fog kapni, de az icloud.com-on a gyerkoc helyzete peldaul kovetheto, az eszkozon levo beallitasok modositasahoz pedig kell a jelkod.
Erdemes vetni egy pillantast a funkcio dokumentaciojara.
-
mazsiii92
aktív tag
Megmondom őszintén kezdek idegbajt kapni már ettől a telenoros 13as széria független-e, illetve egyéb visszatérő és simán rákereshető kérdésektől.
Bocs, Yetteles *
Tudom tudom, görgessek tovább, csak nem akarok valami érdekesebb témát továbbgörgetni véletlenül..
-
cudarz
tag
válasz
szabonagyur #261729 üzenetére
Nem, direkt a 13-asra kérdzetem rá.
-
cudarz
tag
válasz
pecccccccca #261701 üzenetére
Bementem egy üzletbe és azt mondták, hogy teljesen lutri, hogy épp függő vagy független telefont adnak e el, amit nekem mondjuk nehéz elhinni. Amikor felhoztam a példát, hogy más kapott egy független Pro Maxot, azt mondták, hogy azt pont tudták, hogy volt egy független Pro Max szállítmány, de olyan is volt, hogy valaki reklamált, hogy miért nem független a telefonja, mert arra számított. Azt nem tudta megmondani, hogy mi alapján függő vagy független egy szállítmány.
-
válasz
HoldfenyLuna #261725 üzenetére
Szerintem iphone/ipad/mac hiányában nem fogja tudni használni a szülői felügyeletet,beállítani sem tudja,hiszen ezekhez egy saját eszköz kell amin ezeket beállítja,az engedélyeket is egy Apple eszközön tudja csak kezelni.
Lehet tévedek,de én így tudom. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom volt e téma, nem nagyon találtam. Szeretném odaadni az unokahúgomnak a régi IPhone-om, mert az övé tönkrement. A gond az, hogy az előző teló androidos, és azon ment a Google Family, semmit nem tudott csak úgy letölteni. S most is kellene egy szülői felügyelet, de Anyuka androidos. Azt tudom, hogy anyának csinálok egy Apple ID-t weben, és majd úgy a gyereknek a telefonon egy gyerek ID-t. De hogy tudja majd az anyja felügyelni? Kap majd mailt, ha valamit letöltene a gyerek? A Gugli FL, ugye itt nem lesz opció. Köszönöm a tanácsot!
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
szabonagyur #261717 üzenetére
Próbáld meg elsőnek a tv-t újraindítani, aztán a telefont is ha még mindig fel dobja.
Ha ezek sem segítenek, akkor a funkció ki-be kapcsolása talán segíthet még. -
#nagyonoff #ugordáthanemszereted
Nagyon off de hátha vki tud segíteni. Most voltunk vr-ozni és nagyon bejött. Melyik topicban tudok érdeklődni egy otthon ilyen vr rendszer összerakásáról?
-
Sanci789
aktív tag
Sziasztok. Frissen Telekomtól vásárolt 13 Pro Max papírjára 36 hónap jótállás van írva. De a telefon beaktiválása után csak korlátozott 1 évet jelez nekem. Ezzel ne foglakozzak, ez így normális? Ha mondjuk 2 év után elromlana, és vinném garanciáztatni, akkor attól még a telekomos papírral érvényes? Köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
A naptárban automatikusan megjelennek a magyar ünnepnapok? Nem jelöltem be és nálam magától megjelentek.
-
nord_
veterán
válasz
mr.tamasbiro #261708 üzenetére
Egészen pontosan mit is szerettél volna kérdezni?
-
Kbali
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #261708 üzenetére
Melyik szolgáltatónál?
-
mr.tamasbiro
őstag
A nem iPhone telefonok függetlenek ha egyben van kifizetve?
-
szabonagyur
félisten
válasz
pecccccccca #261701 üzenetére
Yettel ugyfelszolgalat fuggot fog ra mondani.
De nem az.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest