- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
atala
addikt
Na most kapok epeömlést.
Nagy nehezen a 3uTools-al felraktam egy csomó albumot, lejátszási listákat létrehozva.
Elindítottam az itunes-ot, hogy mit lát, erre letörölte az égészet.
Valami rosszul van beállítva az itunes-ban? -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
PACSA75 #247853 üzenetére
Én használom. Nálunk úgy van, hogy a páromnak van Rafis számlája és az van hozzáadva, van egy hitelkártyánk és van még egy Revolut is. Imádom, mert ha bármi van, egyetlen Curve kártyával bármelyik kártyát elérem és pénzt is tudok felvenni, csak az appban kell kiválasztani, hogy melyik kártyát akarom használni. Egyszer elfelejtettem átállítani, és véletlen a hitelkártya volt beállítva, mikor pénzt vettem fel, de 15 napon belül van lehetőség a tranzakciót másik kártyához rendelni, szóval nekem ez is gond nélkül ment. Nem kell előfizetni, itt úgysem tudjuk kihasználni az azért járó plusszokat. Egy hátránya volt: volt egy vásárlástól elállásom, és a Curve az összeg ilyen nem is tudom milyen token szerűbe jött vissza, szóval nem az eredeti kártyámra kaptam vissza a pénzt, hanem valami curve tokenbe, s mikor költöttem, akkor ebből vonta le a pénzt, mert úgy állítottam be, hogy automatikusan innen fizessen.
Tényleg egy kártya az összes helyett. Szeretem. -
csszorsi
csendes tag
Sziasztok, új vagyok még Apple szűz
IOS és Iphone közelembe sem volt még soha. Most viszont megtörni látszik a jég, lánykámnak beszereztünk egy csinos kis használt I7 est...tetszetős...hónapok óta nyekergett érte, mert azokra mindenhol van cuki tok...
Így 'sajnos' szükségem lesz nekem is egy szülői I12re(mini)hogy a felügyelete megoldott legyen...najo nem...lejárt az előfizu igaz telekom behúzós mostanában így maradna minden más opcio(nem vagyok hajnaldó csilliárdos előfizut kötni olcsobb teloér) szóval...szerintetek várjak még a vásárlással(I13 megjelenés) vagy ettől lejjebb már nemigen fog menni az ára?
Van tapasztalat? Az újak megjelenésével várható további árcsökkenés? MM ban 270 körül jönne haza a 128gigás [kép] -
atala
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A zenéknél a daloknál hogyan tudnám tömegesen letörölni az összes dalt? Az itunes nem mutatja, hogy lennének a telefonon dalok. A 3uTools mutatja, de hiába nyomok a törlésre, nem törli. -
jaroslav
aktív tag
válasz
Tibee86 #247882 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ez már kicsit barátságosabbnak hangzik.Igazából az érdekelne még, hogy Apple termékeket forgalmazó "nagy múlttal és bolthálózattal rendelkező" forgalmazók (220 Volt, Konzolvilág, Alza) ha nem is hivatalos forgalmazók, de vajon a hivatalos magyar nagykereskedőtől az Apcom-tól szerzi-e be a készülékeket és ezáltal náluk is rendben van-e a 2-3 év garancia?
Persze erről gondolom nincs információ...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
jaroslav #247875 üzenetére
2021-től él ez a jogszabály, nincs még olyan iPhone amelyik idősebb lenne egy évnél, így totál érthetetlen a kolléga kijelentése, miszerint “vagy elhajtanak vmi ürüggyel,ez már mindennapos sajna”….
Korábban is ha hivatalos viszonteladótól vásárolt az ember, a 2. évre is garanciaként kezelte az Apple a szavatosságot.
Az pedig, hogy már az Apple se cseréli csak a termékeit hanem szervizel is annak köszönhető, hogy itthon már kb. külön iparág épült arra, hogy letiltott/törött/beázott stb. telefonokat cseréltetik ki a nepperek és adják el “újként”. -
Szabi®
addikt
-
-
oszy
veterán
Segítség kellene.
Parancsokban létrehoztam a leírás alapján egy olyan automatizálást, ami itthonról elmenve bekapcsolja a mobilnetem, majd itthon pedig kikapcsolja. Na ez nekem nem működik. :/ Tudna valaki segíteni egy kész paranccsal, vagy útba igazítani, hogy hogyan kell működésre bírni.
-
jaroslav
aktív tag
Rászántam magam a régi iPhone SE (2016) lecserélésére.
Sokáig egyszerű volt az iPhone-ok garancia kérdése. Aktiválástól számított 1 év világgarnacia, bármelyik forgalmazónál is lett vásárolva (szürke importot nem tudom ez befolyásolta-e, de azt hagyjuk).Azonban, ettől az évtől bevezették, hogy a garancia a termékek eladási árától függ. Ez iphone-ok esetén 2 vagy 3 év.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy hogyan működik az iPhone-okra ez a 2 ill. 3 év garancia?
1. Az Apple 1 évig továbbra is cseréli a készüléket és a fennmaradó 1 ill. 2 évig Apple márkaszervízben javítják a készülékeket, eredeti Apple alkatrészekkel minden esetben?
vagy
2. Az Apple 1 évig továbbra is cseréli a készüléket és a fennmaradó 1 ill. 2 évig a forgalmazó javíttatja valamelyik nem hivatalos szervízben, jó minőségű utángyártott alakrészekkel (tegyük fel, hogy jó minőségű)?Esetleg az forgalmazó függő, hogy melyik javíttatja a készülékeket a fennmaradó 1-2 éves garancia alatt Apple márkaszervízben eredeti Apple alkatrészekkel?
A fentieket nézve, van-e különbség az alábbi kategóriákba tartozó forgalmazók garanciális szolgáltatása között az 1 év világgaranciát követő időszakban?
1. Az Apple Premium Reseller forgalmazók (iStyle, iCentre)
2. A hivatalos Apple kereskedelmi partnerek (Madia Markt, Extreme Digital, Euronics. eMag)
3. Apple termékeket forgalmazó "nagy múlttal rendelkező" forgalmazók (220 Volt, Konzolvilág)Előre is köszönöm a választ!
-
Szajo
őstag
válasz
st3v3np3t3r #247869 üzenetére
Külön a kártyával igen. Meg a múltkor egy ki/bejelentkezés megoldotta és tudtam ezzel vásárolni app storeban. De azóta megint nem és ha nem muszáj nem jelentkeznék ki meg be.
-
nektek hogy tetszik - ha tényleg ilyen lesz - ?
Én biztos megveszem. Jó lesz most már egy kis új dizájn - S5 és S6 elég uncsika frissítés volt.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Major Lion #247860 üzenetére
Nem is erről volt szó.
-
devil-k
nagyúr
válasz
szabonagyur #247866 üzenetére
Menő vagy.
-
szabonagyur
félisten
válasz
devil-k #247865 üzenetére
Hogyan kapcsolhatom be a 4G Hangot?
A szolgáltatás aktiválása fokozatosan és automatikusan történik, de az előfizető személyesen Telekom üzletben vagy telefonos ügyfélszolgálaton, illetve díjmentes SMS-ben a +4GHANG kód elküldésével a 1414-es számra kezdeményezheti a funkció bekapcsolását. -
devil-k
nagyúr
Most lettem Telekomos.
Kell valamit eszközölni, hogy hívás közben is legyen net vagy ez nem működik együtt? A Telenornál ment.Köszi!
-
Szajo
őstag
válasz
st3v3np3t3r #247856 üzenetére
-
-
Major Lion
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #247859 üzenetére
Szerintem más a két app célja, a kettőt akár együtt is lehet használni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #247854 üzenetére
Valóban, de a Curve-nél nem kell pénzt küldözgetni
Ennyiből ugyan egyszerű mint a Revo.
-
PACSA75
őstag
válasz
szabonagyur #247854 üzenetére
Rendben.
kislaci@
stilu7@Köszi a válaszokat!
-
PACSA75
őstag
Curve appot használja valaki? Mivel a bankom nem Wallet barát, keresnem kellett alternatív megoldást. Ez az app megfelel, a kérdés már csak az, hogy vajon havidíjas? Én úgy olvastam, hogy a kék kártya ingyenes (csak egy minimális kezdő díjat fizettem eddig), de azért érdekelne a tapasztalatotok.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest