- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
honeypot #254972 üzenetére
Szia!
Érdekes amit írsz, nekem sosem volt még ilyen gondom vele, feleségemnek sem, mindkettőnknek i11 van. Szerintem itt más lesz a ludas. Kis esélyt látok rá, hogy mindkét i11-nek lenne valami szoftveres, hardveres hibája.
Milyen alkalmazásban próbáltátok? Nekünk facetime és messenger hiba nélkül megy, egyedül akkor van gond, ha a sávszélesség gyenge, ha elutazom akkor a hoteles wifik nem mindig a legjobbak..
-
GreenGoblin
őstag
-
GreenGoblin
őstag
válasz
honeypot #254707 üzenetére
Wifi triangulation mond valamit? Az ellen semmi sem véd csak ha lecsatlakozol a netről teljesen. Használhatsz te VPN-t vagy kikapcsolhatod a GPS-t, de ha neten vagy simán belövik hol vagy. Nem tudsz elbújni.
INGJOKE: Ha folyamat mozgásban vagy mindig másik neten vagy akkor nehzebb azért. Ki lehet játszani valahogy de nem egyszerű.
-
-
AsusBoy
senior tag
válasz
honeypot #254227 üzenetére
Lenyeg a lenyeg valamit nem tamogat ipv4vagy 6ot.
szerintem lattad mar itt forumon vagy a telenor forumán, hogy sok a panasz akinek adatkártyája van és nem működik a mobilinternet.
Ez a sim nem hangalapú ezért a Mi esetünkben az apn-t attkell irjuk "online"ról "net"re de egyszeruen nem mukodik.
Kozosoen dolgozik a telenor és az apple hogy megoldjak ezt a problémát de ez mar szeptember vegetol megy es nincs mar kedven varni. Vhogy nem lehet vissza frissíteni??? -
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
honeypot #250410 üzenetére
Ez okes egészen addig ha valakinek van AW-ra pénze, ha nincs csak kevesebb (vagy nem akar költeni rá), akkor bizony venni lehet más márkát is, ne legyünk ennyire elvakultak. Nem mindenkinek van igénye arra amit leírtál, sokaknak elég ha látja télen amikor hívja valaki, üzenetet meg tudja nézni, stb.
Annyi embert ismerek akinél AW a kezén, de óra szinttől többre nem használja, de pénze volt rá.
-
válasz
honeypot #250410 üzenetére
Honor Magic Watchommal sem voltam elégedett ios alatt.
Értesítések faék egyszerűek,nem tűnnek el az óráról ha a telón megnéztem őket.
Ha bt hatótávon kívül került az óra sokszor nem akart magától visszacsatlakozni,csak manuálisan ment,de úgyse mindig.Többször az óra újraindítása segített csak.
AW után rohadtul hiányzérzetem volt a Honorral.
Jóformán a faék értesítéskezelésen,az óráról lebonyolított telefonbeszélgetéseken (talán 3x használtam) és a fitness funkciókon kívül semmire se volt jó.
El is adtam és visszatértem AW-ra.Sajnos,vagy nem sajnos ha iphone-nal rendesen együttműködő sok funkcióval bíró óra kell valakinek akkor az AW-nak nincs rendes alternatívája.
Ha valaki beéri alap fitness funciókkal és értesítéskezeléssel akkor meg felesleges 50-100k közötti összeget elkölteni,arra bőven jó egy Mi Band is.Persze ha valakinek elsődleges a stílusos kinézet akkor az drágább lesz.
Droidhoz vásárlás esetén azért egyszerűbb a dolga van a vásárlóknak,persze nem minden esetben. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Külpolitika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest