- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #228392 üzenetére
Szia, ezekről tudnál picit bővebben írni?
DTIM period default 1 volt nekem 2G és 5G esetén is.
Átállítottam 3-ra mind a kettőt.
A másik tulajdonságot nem találom (unifi kontr.).
Fentiek hatására mit értem, érhetek el
-
Gaben92
őstag
Videó alapján azok a mágnesek nem tűnnek túl erősnek. [link]
A Pro kékje viszont eszméletlen mennyivel jobban néz ki mint a simáé.
-
Parson
addikt
válasz
FIREBLADE78 #228296 üzenetére
Hidd el, én se 2 fillérért gürizek... ettöl függetlenül én nem tartom rossznak az új felhozatalt, viszont személy szerint nekem az i12 mini az optimális. Egyszerüen pont elég, viszont hosszutávon megbizhatóan müködhet, mint eddig a többi iPhone-om is.
-
válasz
MasterMark #228392 üzenetére
No akkor megnézem majd az Asus routerem beállításait.
-
válasz
#26097408 #228384 üzenetére
Én próbálkoztam ezzel korábban, hogy okosotthon keretein belül Raspberry Pi segítségével, wifin keresztül figyeltem a telefonok jelenétét.
Azaz ha a párom androidos telefonja hazaért és csatlakozott az otthoni wifire, akkor a Domoticz küldött Telegramon keresztül egy értesítést, hogy a telefon hazaért vagy távozott.
A saját iPhone-ommal ezt nem tudtam megtenni, mert ott energiatakarékossági okok miatt a háttérben a telefon kikapcsolja a wifit.
Így állandoan jöttek az értesítések, még akkor is ha otthon voltam. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
TheMarci #228379 üzenetére
Na ez nekem uj. Ilyenkor teljesen kikakcsolja a wifi-t vagy csak lecsatlakozik rola?
Amugy nem ertem ezt a kapcsolgatast mert aki allandoan ki-be kapcsolgatja a kijelzot annak ez a fel-le csatlakozas szivja az akkut.
Meg amugy mikor feloldom a telefont a wifi jel meg ott figyel egy darabig azt atvalt mobilra majd vissza wifire. -
törölt tag
Olyannal talalkozott valaki, hogy 14es frissites ota eldobalja a wifit a telefon? (iPhone 11)
Itt ulok a router mellett de allandoan elmegy. 14es frissites elott nem volt ilyen gondom.
Foleg akkor csinalja mikor sokaig volt a kijelzo kikapcsolva es feloldom. Na akkor mindig eldobja majd ujra csatlakozik. -
aujjobba
addikt
válasz
radi8tor #228371 üzenetére
Megneznem a beallitasok/Siri alatt a 'Javaslatok megosztaskor' opciot, kikapcs/bekapcs.
Ha kikapcsolom eltunik minden javaslat a megosztas oldalrol, pont mint a kepeden amit linkeltel.Aztan pedig ugyanott az Uzenetek alatt megneznem, hogy minden opcio bekapcsolva legyen.
(siri-javaslatok megjelenitese, tanulas az alkalmazasbol, stb.) -
tasiadam
veterán
Sziasztok
Mennyire használható és jövőálló a 6S és a 7-es? Szüleimnek adtam/vettem ASUS telefont 3 éve, és mind a kettő a végét járja. Nekem is a céges Nokia 7.1 lassan haldoklik, lefagy, ujraindul, úgyhogy a kis fzsom televan az androiddal, hiába szeretem a google rendszereit.
Szóval, arra gondoltam, hogy veszek nekik használtan 6S vagy 7es készüléket, kicseréltetem az akksit bennük, és azt használnák. Igazából náluk a zöld gomb, piros gomb és a kamera/messenger a lényeg, és hogy legalább 24 órát így kibírjon, de ha többet, az mégjobb (mivel nem neteznek, 48 óra is belefér).
Erre megfelelnek még egy ideig?
Magamnak meg SE-t, vagy 11-et akarok, ha a 12 lenyomja az árakat. Viszont a fénykép készítése jó lenne ha kicsit minőségibb lenne. 11 max prot kicsit overkillnek érzem. A SE 2020-nak mennyire jó a főkamerája? Ugyan olyan mint a 6s-7-8-SE? -
-
válasz
FIREBLADE78 #228354 üzenetére
17e a gyári apple.
-
AMDPista
tag
válasz
szabogabor10 #228353 üzenetére
en döntöm el, hogy melyik legyen wifi hálózaton?
és mi van, ha nincs wifi hálózat?csak azért kérdezem, mert most szeretnék váltani 12-re és unom a 2db telefont
-
radi8tor
MODERÁTOR
Annyira szuper ez az új messenger (mindjárt törlöm a ...) hogy most már az iMessage kontaktokat se mutatja ha meg akarok osztani valamit. Csak a legutóbb használt 4 Messenger kontakt van ott. [kép]
Lehet iOS 14 bug ez de ez akkor is gáz. -
-
AMDPista
tag
Sziasztok!
Arról olvastatok/hallottatok, hogy a fizikai sim + esim megoldás jobb lesz?
Gondolok itt arra, hogy fizikai simmel éppen beszélek, de közben esimen meg próbálnak hívni. Egyszerre elérhető-e mind a kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest