- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
veterán
válasz szabogabor10 #197596 üzenetére
Remélem a bankok itt is ráébrednek..
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
DJosef
őstag
-
DonThomasino
veterán
Mennyi a reális ára kb most egy I5 akku cserének ?
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Arcképgyáros
válasz DonThomasino #197604 üzenetére
<10k
-
bilon73
aktív tag
válasz TheBikerider #197602 üzenetére
a bankok már ráébredtek, csak az apple-vel nehéz.
nem véletlenül van már majdnem minden banknak droidos fizetési megoldása. (ha nincs, akkor épp lázas tesztelési fázisban van. Szerintem év végére nem lesz olyan bank, aminek ne lenne androidos nfc-s fizetési lehetősége)
-
485
aktív tag
Sziaszrok. Olyan billentyűzetet keresek, amin vannak kitéve ékezetes karakterek, számok és érintéskor rezeg. Köszi
-
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz szabogabor10 #197609 üzenetére
Az bezzeg nem gond, hogy ha saját bankon kívülre utalok, akkor ők is leveszik a sápot... képmutatás az egész.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz szabogabor10 #197611 üzenetére
Az lenne a jó megoldás, ha bizonyos költés felett kene csak fizetni az Apple fele, minden használat után. De ez esélytelen tudom.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
-
Gsx-rr
veterán
A ketkartyas Iphoneoknal az alkalmazasok is tamogatjak a 2 simet? Pl a Viber-nel tudok 2 szamot hasznalni?
-
megema
őstag
Másnak nem tűnt fel olyan, hogy néha gondol egyet a telefon (Xs), és kiüríti a memóriát? Használat közben remek a multitasking élmény, semmi nem tölt újra. Viszont néha (töltés után tűnt fel ilyen pár alkalommal), mikor egy idő után elkezdem használni, az összes alkalmazás újratölti magát.
A héten belefutottam olyanba, hogy az Óra app Alvás funkciója nem ébresztett. Más is tapasztalt ilyet? iOS 12.1.4
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam, elnézést, ha rossz helyen járok. Kérdésem az lenne, hogy van egy 9.7-es iPad Pro, én pedig szeretnék egy RHA TrueConnect eszközt beszerezni, ami Bluetooth 5 csatlakozással rendelkezik. Képes e szerintetek ennek ellenére az iPad kommunikálni vele, mivel az csak ugye 4.2 szabványt ismer.
Előre is köszönöm!
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
törölt tag
válasz megema #197618 üzenetére
A héten belefutottam olyanba, hogy az Óra app Alvás funkciója nem ébresztett. Más is tapasztalt ilyet? iOS 12.1.4
Szintén a legfrissebb iOS fut nálam, ébresztéses gondom nem volt vele. Durca is lennék, ha előfordulna... az ős-Android korszakban volt jellemző ilyesmi, de már ott sincs ilyen alapvető baki.
-
Boonen007
őstag
EBayen van valami SE akku amit tudtok ajánlani?
-
aujjobba
addikt
válasz megema #197618 üzenetére
Nálam az alvás úgy van beállítva hogy csak rezgéssel jelez.
Ha ébresztés (tehát rezgés) közben jön egy értesítés, ami szintén rezzen egyet, akkor az ébresztő nem rezeg tovább. Csak látszik a kijelzőn hogy ébresztés van, ki tudom nyomni, de teljesen néma.
iSE 12.1.4 de korábban is így volt. -
joshua7
veterán
Egy iPhone 6s-ről küldünk egy live photo-t egy 7-esre Messengeren, de azon csak sima képként jelenik meg. Ha lementem, akkor is. Mit szúr el a küldő (gondolom ott nem stimmel valami)?
Köszönöm.Semper Fi
-
veterán
-
zolnagy
őstag
Tud valaki ingyenes video convertert, amit app storeból a telóra tudok telepíteni és összetömörítené a videokat? Munkahelyi gépre nem tudok semmit telepíteni, ezért kellene a telóra ilyen app, hogy nagy méretű videot összetömörítsen 1/10 1/20 méretűre.
-
törölt tag
megvan
[ Szerkesztve ]
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok.
Lithningos füleshez tudtok itthon kapható átalakítót, hogy betudjam dugni notebookba jackel?
Előre is köszönöm. -
-
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #197636 üzenetére
Autoba tolteshez kerestem kabelt, es egy helyi gsm boltban 2 fajta gyari kabeljuk volt.
Az egyik 9e, ez pedig 13e forint volt.
En fotoztam ki a pontos tipusszamot, ami tenyleg mas, mint az olcsobbikon levo. (Kar, hogy azt nem dokumentaltam.)
A ket kabelhez tartozo betu es szamsorozatban is eltero tipusszamban nekem a "Q" betu is a gyorstoltesre utalt.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz HUTCHDB #197637 üzenetére
Akkor ez szép átb@szás a részükről, mert ez a kábel máshol fele árban sincs, és egy sima kábel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #197638 üzenetére
Erdekes...de tokre igazad lehet.
Nem is vettem meg, viszont az autoba tenyleg jo lenne egy prima kabel, ami tobbet tolt, mint amennyit a navigacio es a kijelzo fogyaszt.(#197639) leslieke!
Nem szeretem a gyarilag a telefonhoz adott cuccokat hasznalni, inkabb veszek masikat.
Pl. halozati toltesre is samsung wirelles toltot hasznalok.
Az autoba pedig jo lenne egy kinai top minosegu marka valamelyik kabele, ami valoban tud gyorsabb toltest.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz HUTCHDB #197640 üzenetére
Nem teljesen értem miért akarsz másikat venni, mert ehhez igényhez még mindig elég a gyári kábel.
Nálam e mellett még zene is fut a háttérben és így is többet tölt fel, mint amit elfogyaszt.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #197641 üzenetére
A toltoveggel nincs gond, evek ota xiamoit hasznalok:
Viszont type c kabelekkel tobb gondom is volt.
A lenyeg, veszek akkor egy gyari kabelt, ha ti is azt ajanljatok.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #197646 üzenetére
Androidon egyes type c-s kabellel volt gondom.
Ahogy kicsereltem a kabelt, azonnal hibatlan volt, tehat lightning kabel teren is e osztonzott hozzaszolasra.
Amit a telefonhoz adnak gyarilag, azt nem akarom hasznalni (ahogy irtam) igy vennem kell egy masikat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csababarca
őstag
Sziasztok, I8 legújabb szoftver.
az mitől lehet, hogy minden képernyőzárás után a teló átmászik a mobilnetre, és azt használja a wifi helyett.
kioldás, amjd kézzel kell visszatenni a wifire.
wifi erős, ha csatlakozik és használom semmi baja nincs, nem mászik le róla, gyors, akadásmentes.nagyon zavaró.
mit kellene beállítani rajta? azon kívül, hogy kikapcsolgatom a mobilnetet hogy egyáltalán nem használja.
az I6-omon nem volt ilyen probléma, az ha felment a wifire rajta is maradt, ameddig kézzel nem bontottam a kapcsolatot.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
veterán
válasz csababarca #197648 üzenetére
Egy hálózat elfelejtést megpróbálnék.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
csababarca
őstag
válasz szabogabor10 #197649 üzenetére
most észrevettem hogy nem volt bekapcsolva az automatikus csatlakozás. nem tudom, nem emlékszem hogy kivettem volna, lehet frissítés után kiment.
bekapcsoltam, azóta jó.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest