- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz nederlanden #195194 üzenetére
És a zenét honnan kellenne az iPhone-ra varázsolni wi-fi-l, gép és kábel nélkül??
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
-
Noxy
veterán
válasz TheBikerider #195202 üzenetére
“Apple music, spotify, Google play music tudja ezt.”
Ezt már írták neki. Wi-fi-l megoldható.
Erre vissza ír, hogy nincs gép.
Akkor még is honnan jönne a zene?
Az meg fura, hogy évek óta itt van, és most akar a tok, meg fólia helyett, zenét is rakni az iPhone-ra.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
-
törölt tag
Pl. a Spotify prémium esetén nem szükséges gép hozzá. Ami kell: wi-fi, Spotify regisztráció és prémium fiók. Ezeket telefonon is el tudod intézni. Ha megvan, kattints a kívánt zenén a “Letölt” gombra. WiFi-n keresztül az iPhone-ra kerül a zene.
-
Noxy
veterán
válasz hemaka #195206 üzenetére
Nekem előbb volt iPod-m mint iPhone-m. Erre meg csak a sokak által “gyűlölt” iTunes-l lehetett az MP3 felrakni.
Cserébe, mindig működött. (még most is)
Hol vannak most 10 éves kínai f.. MP3 playerek?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Kicsirics77
veterán
válasz hemaka #195208 üzenetére
pont ilyen van 2GB tárhellyel,valamikor 2000-es évek legelején kaptam talán,a garázsba van egy alpine fejegységre téve és arról megy a zene a mai napig,de az enyém nincs ilyen szép már
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
lugosi
MODERÁTOR
Apple musichoz, google play musichoz, spotify-hoz, deezerhez nem kell gép, hogy a telefonon tudj zenét hallgatni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz lugosi #195210 üzenetére
De az pénzbe kerül! A dzsátube-diszkó meg "ingyen" van...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hemaka
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #195211 üzenetére
Sirok😂
-
dud998
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #195211 üzenetére
DízséDzsátubié.[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
oszy
veterán
Sikerült törölnöm a watch-ot és a telefont is. Majd az új beállítása is ment pöpecül az órával együtt. Viszont nem csináltam meg az otthoni gépen az iTunes-ban a feljogosítás törlését. Ez hiba?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
dud998
őstag
válasz lugosi #195214 üzenetére
Nekem az 5. generációs van, abból is a videó verzió. Imádom, amikor érzem hogy bekapcsol a kis vinyó venne.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz hemaka #195217 üzenetére
Már hogyne lettek volna... iRiver, iAudio például sokkal jobb lejátszókat csinált akkoriban.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz hemaka #195217 üzenetére
Én is akkoriban vettem már meg használtan, amikor még éppen árulták az utolsó generációsat az apple-nél, de már látszott hogy kivezetik és "senkinek sem kellett", olcsón vettem ebay-en. A teli áron nem vettem volna meg én se.
De így még a lossless zenék tárolása és hallgatása mellett még mobilvinyónak is jó, mivel az összes cd-m rajta van és az foglal kb 50 gigát, a maradék meg jó cuccokat hordozni. -
Gengi
senior tag
Nem tudom járt e már így valaki de leírom.
Kaptam egy új iPhone 7-et céges telefonnak 2 hete. (Én bontottam ki.) Az első másodpercben beraktam egy tokba. De valahogy furán viselkedett. Iszonyat gyorsan merült új telefonhoz képest. Azt hittem ,hogy az aku állapota 98%-os mert kell neki egy kis idő beállni stb..
Eltelt 1 hét kivettem a tokjából, hogy szépen megtakarítsam, aztán volt rajta egy két érdekes nyom.Az apple logó körűl egy lekerekített sarkú ámbár szabályos helyen lévő négyszög volt. Ahogy a telefonon körbe is látszottak a csíkok. Fény felé fordítva is volt egy csomó érdekes karcolás... Mintha egy ilyen lopásgátló lett volna rajta sokáig.
A fényérzékelő abszolút nem működött rajta. Illetve a közelítésérzékelő is hébe hóba tette csak a dolgát. Jellemzően nem kapcsolta vissza ha a fejemtől eltartottam.
Szóval ja... Volt egy zsír újként eladott iPhone 7-em, ami egész biztos, hogy használt teszttelefon volt.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
válasz B-L-A-C-K #195223 üzenetére
Nem tudom, hogy mit csinál az Apple, de ez így ebben a formában iszonyat ciki.A T-Mobile-tól vettük, volt rajta elől-hátúl fólia. A doboza is fóliázva volt.
Én bontottam ki. Azonnal tokba raktam, még kibontás után, mert volt egy iPhone 6-om arról le a tok, I7-re rárak a tok. (Igaz, hogy a kamerának nem ott van a nyílás.)
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
válasz galaxys80 #195227 üzenetére
Elég sok mindent kinézek belőlük. De ha így vissza tudták csomagolni, akkor iszonyat profik. De annyira szabályosak voltak a nyomok , hogy arra gondoltam, hogy előszériás / rework /refursbished telefon került be az apple-nél a kiszállításba. Hiszen ez már csak egy kifutó modell.
#B-L-A-C-K : Rendeltünk egyszerre 20-at. A többi manager kollégának semmi gond nincs vele. Én meg így jártam. Aki rendeli sem szórakozik ilyennel.
-
B-L-A-C-K
titán
-
btudos
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #195228 üzenetére
A T nem állít ki olyan telefont, ami nem eleve demoként jött az Apple-től, ez 1000 %, ráadásul ezeket eladni sem lehet. (Plusz senki sem fog azzal szórakozni egy ekkora cégnél, hogy a falról levett demo cuccokat fóliázza vissza eladásra.)
A sztori elég fura, de nyilván érdemes a vásárlás helyén reklamálni, mert valaki valahol hibázott.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
törölt tag
válasz MasterMark #195235 üzenetére
iPhone-on szeretnék belépni az iCloud fiókba.
-
TheMarci
addikt
-
Gengi
senior tag
válasz btudos #195233 üzenetére
Megtettük. Kíváncsi vagyok én is hogy mi lesz a vége. Ha visszajön a szervízből és nem csinálnak vele semmit lefényképezem és ki rakom ide véleményezésre. Azt hittem előszőr, hogy a tok nyomta meg, de annyira szabályos, hogy az nem lehetett a tok. Illetve 2 hét alatt a 98%-os aksi sem lehetséges.
Én úgy gondolom, hogy simán benne van, egy több millió darabos terméknél, egy pár ilyen eset. De meglátjuk mi lesz.
-
galaxys80
veterán
válasz Gengi #195229 üzenetére
A refursbished telefonokon semmilyen hiba nincsen. Sőt sokszor jobban átnézik, mint a gyári újat.
Szóval ezt kizárhatjuk.
Ráadásul azok nem is dobozban érkeznek.
Annak idején vettük egy Samsung telefont a vodánál ami a kibontás után full ujjlenyomat volt.
Mondtam az eladónak, hogy ezt nyugodtan tegyék vissza a kiállító pultra.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz #96851200 #195239 üzenetére
Más megoldás nem nagyon van. A szifon.com-n nem igazán szoktak sz..l gurigázni.
Esetleg új iPhone amin újra el lehet sütni a 3x-i regisztrációt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
hemaka
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #195242 üzenetére
Ettol bonyolultabban nem tudtak megoldani?
Nagy esz kellene ahhoz, hogy amikor az ebresztot kinyomod, akkor automatikusan mutassa napszaknak megfeleloen ugyanezt az uzenetet + idojarast mindenfele kinlodas nelkul?!
Az alvas funciot sokan nem is ismerik, vagy egyaltalan nem hasznaljak. En legalabbis meg nem talalkoztam olyannal, akinek az mondott volna barmit is, hogy "alvas" vagy "bedtime" funkcio. Benyomjak az ebresztot, azt csa (koztuk en is). -
-
antocskin
tag
Tisztelt Fórumozók!
Ha iMessage-üzenetet küldök valakinek és a címzett nincs internet kapcsolatban megkapja az üzenetet valamennyi idő elteltével SMS-ben vagy csak akkor iMessageben amikor ismét az internethez csatlakozik?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest