- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz Lallerboy85 #194750 üzenetére
Van a beállításokban egy kereső, beleírod hogy "zaj" és ott lesz a zajkioltás.
Switch Tax
-
Lallerboy85
tag
válasz MasterMark #194751 üzenetére
Megvan...az jelenleg középre volt beállítva...B ill J felé lehet huzni...na itt merre?
-
Madwe
nagyúr
válasz MasterMark #194751 üzenetére
a gyári kereső is megtalálja, nem feltétlen kell a settingseset használni egyik leghasznosabb dolog, mégis mindenki elfelejti h létezik, nem is értem
(#194752) Lallerboy85 Az más ,felette legyen kikapcsolva a kapcsoló
[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
-
MasterMark
titán
-
Kicsirics77
veterán
válasz Lallerboy85 #194752 üzenetére
általános-kisegítő lehetőségek- telefon zajkioltása
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Lallerboy85
tag
Bocsi a bénázásért..sikerült , kikapcsoltam..remélem ez okozza a problémát?!....Köszi a segítséget!!!
-
törölt tag
válasz MasterMark #194739 üzenetére
Pont most jártam át minden weboldalt és SEHOL nem találtam gyári szilikon tokot.
wtf -
veterán
-
veterán
-
Sefter
veterán
válaszolt az iStyle a gyári XR tok elérhetőségével kapcsolatban:
"Köszönjük megkeresését.
Sajnos nem tudunk Önnek pontos információval szolgálni arról, mikor érkeznek meg a boltba a tokok.
Ha a tokok már elérhetőek az üzletekben, akkor a webshopunkban is megtalálja majd őket.
Szives megértését kérjük.
"Psn ID: sefter_hun
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nem találkoztam még olyan hibával eddig, hogy iPhone SE-ről költöznénk iPhone 8-ra, és a kis gépből kimásolt fotókat nem tudom rátolni az új gépre, mert az iTunes azt mondja, hogy nem játszható le az eszközön. A videók átmennek szépen. Milyen megoldása lehet a dolognak?
Előre is köszönöm.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
majestic
őstag
Mindenkinél működik a Facebook. Folyamatosan kidobb majd nem enged belépni, azzal, hogy nem jó a jelszavam. Aztán mégis majd újra csinálja...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Használt iPhone vásárlásán gondolkozom. Nagyon szeretem a jelenlegi telefonomat és valószínűleg nem is fogom eladni, de még sosem használtam iOS alapú készüléket és kíváncsi lennék milyen. Nagy kijelző és akkumulátor az elsődleges szempont, így 6s Plus vagy 7 Plus készüléken gondolkodtam. Ti melyiket ajánlanátok inkább? Nekem a 7 Plus felé húz a szívem a sztereó hangszórók, IP védelem és a kamera miatt, de nem ismerem őket egyáltalán, így gondolktam megkérdezem a profikat (titeket).
Veremivadék Undorkutya
-
Noxy
veterán
válasz Játékos #194765 üzenetére
iPhone SE backup, majd iPhone 8-ra visszaállítani.
Ez a "gyári hivatalos" költözés. Így nem veszhet el semmi.
Minden más, csak mókolás.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Sziasztok, az iphone 8-am produkál egy érdekes dolgot, nevezetesen, hogy nem akarózik hangot kiadni. Először arra figyeltem fel, hogy a rendszerhangokat (értesítések, stb) nem hallom, majd észrevettem, hogy a játékok sem szólnak. De az olyan alkalmazások, mint az ébresztő és a YT kliens viszont igen. Nem találtam semmi olyan beállítást, ami segített volna, ötletem sincs, mit hol állítsak át. Arra viszont megesküdnék, hogy nem piszkáltam el semmit, ami erre hatással lenne. Egyszer újraindítottam a telót, hátha, de még mindig nem szól. Ha van ötletetek, szívesen meghallgatom. Köszi: Feri
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MasterMark
titán
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz MasterMark #194772 üzenetére
Sejtettem, hogy valami triviális nyűgje lesz (egy 15 éves nokiát cseréltem le rá)
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MasterMark
titán
válasz Dr.F.E.R.I. #194773 üzenetére
Nyugtasson az, hogy nem te vagy az első aki ebbe belefut.
Switch Tax
-
R19
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #194740 üzenetére
Ez a gyors kopás azért nagyon gáz egy ilyen drága toknál.
Sajnos az Apple minőség már koránt sem a régi. -
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Használ / tud ajánlani valaki olyan jóféle Qi wireless töltőt amire ráfér egy iPhone meg egy Apple Watch is? Nem kell, hogy álló legyen, elég ha van felület két eszköz számára és gyorstöltés sem kell. Köszi. -
tboldi
nagyúr
válasz Peetey91 #194782 üzenetére
Sajnos a Watch nem Qi szabványt használ, ezért nem fogsz olyat találni, amire csak rá kell dobni. Majd csak az Apple saját AirPowere lesz ilyen, már ha egyszer piacra dobják. Addig viszont a 3rd party töltőkben külön helye van a Watch-nak, esetleg az eredeti mágneses korongot kell belegyömöszölni.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz galaxys80 #194784 üzenetére
Ez nem legenda, nem az apám unokaöccsének régi szobatársával történt, hanem velem – nem most, másfél hónapja. Első nap fényesre kopott a két alsó sarka, az utána következő pár napban ezek a kopások némileg nőttek, meg itt-ott a peremről is lejött a plezúr, aztán ez a folyamat megállt és azóta is úgy van.
Pont ugyanez volt az első generációs Apple Watch-om szilikon szíjával is – boldog nem vagyok tőle, de nem élem meg tragédiának.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
galaxys80
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #194787 üzenetére
Elképzelni nem tudom, hogy 1 nap alatt mitől kophat el egy szilikon anyag. Ha Apple ha kínai másolat ez számomra elképzelhetetlen. De legyen igazad. Jó lett volna egy kép ,azért erről az 1 napos kopásról.
A több, mint 1 éves watch szíjamon nyoma sincsen kopásnak.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz galaxys80 #194788 üzenetére
Kifényesedik bizonyos pontokon, lekopik a matt bevonat sima zsebben hordástól.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
galaxys80
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #194789 üzenetére
Idővel ez természetes. De 1 nap alatt ezt nem tudom elképzelni.
-
TigerCat
nagyúr
Frissül az iOS, a hangjegyzetek is javítva lett, hurrá!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
tboldi
nagyúr
-
feco70
senior tag
Üdv! Kéne egy kis segítség, a függetlenítő kódot hova kell beírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest