- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dns86
tag
válasz kleinguru #195340 üzenetére
Szia
Igen, aktívan. UK-ben nincs semmi felár, semmi drágítás. Egy normál ingyenes számlacsomaggal is tökéletesen működik. A limit a legtöbb helyen 30£, de van pl online shoppok ahol nincs ez a limit.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
hemaka
nagyúr
Lehetne mar itt is QR azt jol van, bohockodunk itt ilyen szarokkal.
-
Wajk
addikt
válasz Huroq #195354 üzenetére
épp náluk vagyok, juhejj.
Ezt nyilatkozták, ami elég pozitív:
"Anyavállalatunkkal együttműködve mindent elkövetünk azért, hogy ügyfeleink is mielőbb regisztrálhassanak a CIB Bank által kibocsátott bankkártyáikkal a szolgáltatásra. Ez legkorábban 2019-ben várható."iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
IntelKiller7
veterán
Ronthat az az akksin valamit, hogy sokat van a telefonom akkukímélő módban?
Ileltve miért van az, hogy néha nem dob fel semmi frissítést? Pl most se írta, hogy van 12.1.2.
Store se frissíti néha az appokat. Megnyitom és ott van 3-4 app 5-6 napja frissítés nélkül. Pedig bevan állítva, hogy éjszaka csinálja meg ezeket..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Arcképgyáros
válasz IntelKiller7 #195362 üzenetére
Miért rontaná? Csak pár szinkronizálást állít le az akku kímélő mód.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Ti hogyan szoktátok tölteni a telefonotokat? Én ráálltam most a 40 és 80% között tartásra. De mivel elég sokat használom a telefont, így van h este újra töltőre kell raknom. Illetve van, hogy töltés közben is használom. Az ilyen gyakori töltéssel+töltés közbeni használatral nem ölöm meg az akkut?
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
iPhone 8-hoz keresek autós tartót, ami egyúttal tölti is. Valami ilyesmire gondoltam: Gravity Qi Wireless Car Charger Air Vent Mount Holder
Megvehető egy ilyen típus? Vagy nézzek márkás terméket itthon egy üzletben?
Köszi!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
aujjobba
addikt
válasz herdsman12 #195374 üzenetére
Köszi, be is regeltem.
-
megema
őstag
válasz MasterMark #195312 üzenetére
Nincs rajta semmi.
Amikor felébresztem, sokkal magasabbra állítja a fényerőt, mint az adott környezetben tenné egyébként. Tehát feloldom, bedugom az asztal alá pl., majd kiveszem onnan. Ilyenkor alacsonyabbra tornázza vissza, mint amilyen volt.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Aaron14 #195377 üzenetére
Nagyon szeretem, mert jó a mérete és ujjlenyomattal feloldható. Gondolom a Face ID is klassz, de nekem ez bejön, ráadásul semmi gondom nincs vele, így feleslegesen vennék újat. Mindent tud amire pillanatnyilag szükségem van... Persze vehetnék másikat, de két ünnep között inkább beruházok egy 38-as ultraszéles kijelzőre az új Mac Mini mellé. Az pont kijön egy 256 GB-os XS (ekkora a 8-as is, sok a zeném) árából és jóval több tartalom kifér rá. Mondjuk macera felakasztani az autós tartóra...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Totheground #195357 üzenetére
Szerintem a limit a mögötte lévő kártyától függ. Nekem is volt olyan hitelkártyám, ami nem kért pin kódot semekkora összegű vásárlásra.
-
dns86
tag
válasz kleinguru #195353 üzenetére
Ha fizikai fizetésre gondolsz (boltban pl), ott 30£ a limit UK-ben. Ha online fizetsz pl, és a shop támogatja az ApplePayes fizetést, ott valszeg gond nélkül fogsz tudni fizetni akármilyen összegben. Pl ilyen a Transferwise nevű alkalmazás: ha megyek Mo-ra utalok a magyar számlámra pénzt, és azt mindíg ApplePay-el fizetem. Soha nem okozott gondot.
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
darealdeal
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, ha Telekomba beviszek egy üvegfóliát amit nem ott vásároltam, attól függetlenül felteszik ?
-
TheMarci
addikt
-
hemaka
nagyúr
válasz darealdeal #195383 üzenetére
Ha ott veszed penzert szivesen felteszik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Nimda #195337 üzenetére
No ugy nez ki bevalt az ajanlasod, mondjuk en meg tovabb leptem, tehat nem csak itunes-os, hanem dfu modos visszaallitast csinaltam, plusz a legujabb 12.1.2 kerult fel az 5S-re.
Most teljesen realisan mutatja az akku toltottseget, es normalisan is merul.MAS:
Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol fizikai dual SIM-es sima XS-et?
Max-ot tudnek venni itt Debrecenben is gsm boltbol (kinai gondolom), de nehany napig hasznaltam a nagyobbik modellt (szimpla sim) es nekem nagyon szeles, nem tudtam normalisan hasznalni, igy a kicsit vennem, de dual simesben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz MasterMark #195388 üzenetére
Igen tudom, alapbol esim-esek, de nekem mint, ahogyan irtam fizikai dual simes kellene, es a "kicsi", a sima xs.
XS Max-bol fizikai dual sim-et tudok venni itt Debrecenben is, de nekem a merete miatt az mar kenyelmetlen.
Azert kerdeztem, hogy egyaltalan letezik-e fizikai dual simes sima xs.(#195389) hemaka !
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lugosi
MODERÁTOR
A 12.1.2 óta van valakinek esim tapasztalata? A korábbi néha jelentkező elérhetetlenség bug megszűnt?
-
davidsz
senior tag
válasz lugosi #195392 üzenetére
Szia!
Nem szűnt meg. Most is a Telekommal kommunikálok (szinte már naponta). Megfordult a dolog: most az eSim nem érhető el és a fizikai Sim a domináns.
4G és VoLTE bekapcsolása esetében pedig mindkettő random elérhetetlen.
Mondhatni rosszabb lett a dolog, mert eddig legalább eSIM-en ki lett kapcsolva a 4G és működött minden.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
dud998
őstag
válasz davidsz #195393 üzenetére
Azért ez már vicc kategória. Ha ennyire sok a panasz és nem jó, akkor minek indították el? Inkább vártak volna vele még egy kicsit és addig csiszolták volna amíg jó nem lesz.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sefter
veterán
válasz dud998 #195394 üzenetére
Tesztfázisban van, így is hirdetik.. azt nem tudom mitől működik párunknál jól, többeknél meg rosszul
Nálam csak az esim -et használja 4g-re, hanghívás kb fele-fele, de én nem tapasztaltam hibát az elmúlt 1 hónapban..szerk:
Iphone XR ios12.1 (mondjuk amióta olvastam, hogy gond lehet, nem merem frissíteni.. )
esim: telekom
fizikai sim: telekom[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
nozs23
addikt
Sziasztok,
Youtube videózás közben állandóan random módon megjelenik a pause stb. a képen, mint amikor megérinted a kijelzőt. Van itthon két iphone + ipad, mindegyiken megvan a probléma, raktam már újra az appot, nem megoldás. Nézelődtem külföldi fórumokon, rengetegen jelezték ugyanezt. Esetleg valakinek van megoldása?
-
dud998
őstag
válasz nozs23 #195397 üzenetére
Akkor ez app hiba. Gondolom hamarosan orvosolják. Én nem tapasztaltam mostanság, de régebben volt nekem is. Most frissült (ma) a Youtube app amúgy. Hátha...
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Huroq #195354 üzenetére
Közben tovább olvastam, látom meglett a cikk.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
TigerCat
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #195399 üzenetére
OTP-re is jöhetne...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest