- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Frissítettem a telót (6s) és alapvetően minden rendben lement... de a Settings app-on belül a General alatt ott maradt a kis piros 1-es, jelezve, hogy frissítés elérhető. Ha rámegyek, akkor kiírja, hogy 10.3 naprakész. El lehet valahogy tüntetni azt a kis piros 1-est? Újraindítottam már normál és resettel (home + power) de még mindig ott van
-
rayoliviero
veterán
Nem tudom az Apple ID-m biztonsági kérdéseire a válaszokat, vissza akarom állítani.
De ezt írja ki:
A biztonsági kérdések nem állíthatók vissza.
Nincs elég információnk a biztonsági kérdések visszaállításához.
Mit lehet csinálni, miért nem tudja visszaállítani?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atees #158944 üzenetére
Ha a legolcsóbb megoldást keresed, és magadnak bele tudod rakni, akkor nem rossz megoldás. Ha nem akarsz rá várni míg megjön, és magad csinálni, akkor keresd fagyalllot, Ő olcsón dolgozik, és garanciát is ad rá.
California1: Animációkon gyorsítottak, ezért tűnik gyorsnak az egész, amúgy nekem is tetszik, jobb így használni.
-
California1
őstag
Kb 1órája tettem fel a 10.3mat . 400mb szabad hely lett. Viszont sokkal gyorsabbnak és pörgősebbnek tűnik az egész rendszer pedig nem clean installal tettem fel kivételesen .
-
atees
őstag
Sziasztok! I6 kijelzője betörött, cserére milyen lehetőségek vannak? Érdemes ebayről vagy aliról rendelni? Vagy vmelyik boltban van jobb minőség?? A legnagyobb fájdalmam, hogy még 9 hó gari lenne a telefonon 😵
-
szekfizsolt
senior tag
Egy új "bug", mikor törlök egy alkalmazást (ikont), visszaugrik a legelső kezdőképernyő oldalra.
Ez eddig nem volt. -
-Ben-
veterán
Durva, hogy a tárhelyem kapacitása közel ~125GB a 128 -ból. Nem semmi.
-
Diokhan
addikt
válasz
szekfizsolt #158935 üzenetére
Hát először a porszívóra tettem fel az új rendszert tuti ami ziher
Amúgy jól mongya' rapper barátom, 5sö.
(#158937) 7etape: Sejtettem, hogy így lesz, nekem már a több hely miatt is megéri, nameg szeretem, ha az új rendszer van fent. Kivéve, ha sima 5-öm lenne. Azzal addig szenvednék, amíg nem megy rá vissza a 6-os iOS.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
szekfizsolt #158935 üzenetére
i5s-e van.
-
Diokhan
addikt
válasz
Wiz Khalifa #158926 üzenetére
Az új filerendszer a mostani frissítéssel debütált. Elvileg helytakarékosabb és gyorsabb is a telefon tőle. Hely egy kicsivel valóban több lett, de nem vettem észre sebességbeli javulást.
(#158915) B-L-A-C-K: Igen, 5S-en szó szerint szemet bántó az a szaggatás, nekem is az volt az első, hogy megnéztem.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Damage #158883 üzenetére
El kell döntenetek, hogy mi a fontosabb. Az adatok a gépen és az iphone-on vagy a két készülék.
Sajnos hibáztatok amikor ez így oda lett adva az embernek.
Az Apple nem fog segíteni, mert a személyes adatai is a készüléken lehetnek a delikvensnek és az az ő tulajdona. A tartalom azé, akié a fiók.
A hardver azé, akinek a nevén van.Akárhogy is fáj, ki kell vele egyeznetek, csak akkor lesznek meg az adatok.
Én felajálanám az iPhonet az adatokért és a Macbookért.Itt jogilag csak egy üres készüléket követelhettek.
-
torokpeter15
csendes újonc
Szerintetek az "új" iPhone SE mikor jöhet meg a Telenorhoz? 2 hét?
-
col
addikt
válasz
anderledani #158919 üzenetére
Nekem ilyen "bug"-om nincs
De a tárhely hatalmasat nőttazaz felszabadult sok hely, illetve jobban gazdálkodik a hellyel.
-
Kommy
veterán
válasz
Wiz Khalifa #158926 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
Most mi ez az új fájlrendszeres cucc vagy mi?
Rég volt iOS-es telóm (i5s tavaly novemberig) így le vagyok maradva pöppet.
-
10.3-at feltettem, és csak úgy jojózik a szemem, több mint 3 giga az üres hely a telefonon. Ilyet már szerintem több mint egy éve nem láttam! Most vagy az van hogy az új filerendszer ilyen sokat számít, vagy törölt valami temp fileokat vagy egyéb szemetet, amit a battery appal és egyéb trükkökkel nem tudtam.
-
Boonen007
őstag
Telefont a gépre dugtam, csinálok egy bizti mentést, erre itunesból új frissítés, mondom oké telepítsed, azóta nem látja az itunes a telefont... Még nem frissítettem így, újraindítottam a gépet is telefont is semmi változás, most eltávolítom és telepítem az itunest.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
anderledani #158919 üzenetére
10.3-al?
-
szezso15
addikt
válasz
B-L-A-C-K #158911 üzenetére
Az én telefonom pedig vízálló lett és került bele még 1GB RAM...
Nálam is fenn van i6-on, mintha tényleg gyorsabbak lennének az animációk, de lehet csak placebo, majd szép lassan kiderül.
Az biztos, hogy a 16GB-os telefonomon az elérhető tárhely 11,91GB-ról fölment 12,24GB-ra, szóval plusz ~330MB.
(#158916) madle:
-
madle
őstag
Ebben a frissítésben már az új fájlrendszerre átállás van?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani #158912 üzenetére
Tényleg.
Viszont itt még mindig szaggat, ezt egyszerűen nem sikerül kijavítaniuk...
Boonen007: Csinálhatsz egy frisset, mondjuk eddig nekem nincs gond vele.
-
B-L-A-C-K
titán
10.3 fent, amit elsőre észreveszek hogy sokkal gyorsabbak az animációk...
Ja és az aksi is sokkal jobban bírja....
-
Rambi
tag
Sziasztok!
Külföldről báttyám küldött nekem egy iPhone 5S-t. Próbáltam 20,30 és 70es sim kártyákkal is, de sajnos nem fogadja el őket. Imei szám alapján ki tudom deríteni, hogy milyen függő a készülék?
-
Nescafé
őstag
Ios 10.3 elérhető
-
dellfanboy
őstag
tesom kapott 2hónapja egy uj iphone6-os és hiába próbálkozunk egyetlen appot se tudunk letölteni 2hete ..az app store-ból hiába regisztráltunk.. (még a bank számla adatokat is megadtuk, állandóan jogosultság problémát ír... ötletek hogy mi lehet a probléma?mi történhetet? durván1 hónapja még tökéletesen működött
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
danilla #158900 üzenetére
Értem.
Kár érte. A régi szebb volt.
MÁS:
Egyedi csengőhangot hogy tudok beállítani? A régi módszer nem működik az iTunes miatt mert nincs ACC-re konvertálási lehetőség. -
Damage
senior tag
válasz
Diokhan #158893 üzenetére
Köszönöm, ez megfordult a fejemben is és nagy valószínűséggel ez lesz a következő lépés.
Ugyanakkor félek, hogy a többieknek lesz igaza és nem fognak foglalkozni vele, az idő meg sürget.
Hasznos dolog az Apple-től, hogy iCloud-ban távolról lehet törölni a telefont és zárolni a MacBook-ot, ugyanakkor rugalmasabbak lehetnének abban, hogy az igazi tulajdonost illessék meg ezek a jogok.
Leegyszerűsítve egy hülye példával:
Amennyiben én balfék vagyok és a telefonom hátuljára írom az account-om és a jelszavam és ellopják a telefonom, de bizonyítani tudom, hogy az én készülékem, akkor nem tarthatok igényt arra, hogy töröljék az "új tulajdonos" fiókjából és helyezzék vissza az én iCloud fiókomba?!
Amennyiben elhagyok egy bankkártyát, mellette a PIN kódommal, nem tilthatom le?
A technika adott az Apple részéről, emiatt nem is értem, hogy miért nem zároltathatom mindkét készüléket. Nem kell a "nem jogos tulaj" jelszava. És nekik sem kell belépniük. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem tudják az adott készülékek feletti jogot (iCloud használat, tiltás stb.) visszaadni attól függetlenül, hogy a mi naívságunkból keletkezett a baj vagy sem! Csak zároltatni kellene a két készüléket és a többit jogi úton rendeznénk (hogy visszakerüljön hozzánk fizikailag).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Androidos fejegységek
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest