Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Tibcsi72
üzenetére
Ebben hol írja az üveget? Más cikket nem látok...
"Nálunk nem csak kijelzővédő fóliát kapsz, hanem a kollégáink fel is teszik azt! Minden üzletünkbe megérkeztek a Belkin TrueClear Pro gépek, melyek segítségével kollégáink igazán gyorsan és légmentesen tudják feltenni a nálunk vásárolt védőfóliát a telefonokra. Nézzétek meg a videón, hogyan működik, délután pedig látogassatok vissza Facebook oldalunkra, mert meglepetéssel készülünk! "0:44-nél a videóban nehogy már az üveg legyen.

-
Laca1212
őstag
válasz
Tibcsi72
üzenetére
Ha erről van szó, akkor ez tutira nem üveg.
-
HUTCHDB
nagyúr
Korábban volt itt is linkelve (PhoneArena-ra emlékszem, de most nem találom) olyan oldal, ahol az akkumulátorokat hasonlítják össze.
-
atees
őstag
-
Lalllerrr
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy sokszor téma itt az üvegfólia meg a tok! Nem is akarlak fárasztani benneteket, használtam is a keresőt, de nem találtam semmit!
A lényeg 6s plusra tudna valaki ajánlani, üvegfóliát, ami bizonyítottam jó? Nem válik fel, hasonlók.
Nagyon szépen köszönöm! -
Gyeni
csendes tag
-
Kommy
veterán
Találtam egy idegesítő hibát. Telefon DnD-ben, airdrop-on akarok rá küldeni hang meg is jön de nemsemmi más nem látszik, lezárom a telefont ott vannak az airdrop fájlok, rányomok, hogy akkor csináljunk valamit semmi nem történik, viszont nem is tűnik el a lezárt képernyőről. Ahogy kikapcsoltam a DnD-t minden jó lett.
-
agabe
addikt
válasz
BoC1ka
üzenetére
15.-én jött létre az egész weboldal (Facebook-on is akkortájt regisztráltak) ...nagy valószínűség szerint a BF-re építenek főleg és nem más mint lehúzás. Könnyen lehet, hogy senkinek nem adnak semmit a már eddig náluk megrendeltekből sem 8-14 nap kiszállítással és előre utalással...aztán hétfőn meg már nem létezik a webshop.
Profin néz ki pont ezért veszélyesebb mint a gagyi oldalak. -
BoC1ka
senior tag
Idiscountrol hallott mar valaki? Egesz jo black friday akciojuk van iphonera..
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Kbali
üzenetére
apple.de-ről lett rendelve. Független, egybe kifizetett (tehát semmi részelt vagy függőség). Amikor cserélték akkor is kérdeztük, miért nincs garancia, azt mondták, csak ennyit adnak (90 nap). Ez a többi infó már az apple-val való üzenetváltásból derült ki.
(telefonon is jeleztük már a problémát, mikor nem akarták cserélni a készüléket, arról kaptunk is emailt valami hivatkozási számmal, ott is láttak valamilyen szervizzel kapcsolatos ügyintézést a rendszerben, tehát erről is van írott hivatkozás, papírok is megvannak. De ahova bemennénk applestore, ott már elmondták cserénél, hogy ennyi van és kész :S) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
mézespálinka
üzenetére
Az hogy németbe hogy van azt nem tudom. Itthon ha hivatalos helyen, vagy viszonteladótól vetted (pl Media Markt, Edigital...stb), vagy szolgáltatónál akkor csere után az 1 évet megkapod újra. Ha más forrásból lett véve akkor csere után a régi gari tovàbb megy, ha 3 hónapnál meg kevesebb van, akkor kiégészítik 3 hónapra.
-
Kbali
nagyúr
válasz
mézespálinka
üzenetére
Eredetileg hol vásárolta a készüléket, megvan-e minden papír a vásárlásról, "javításról"? Ha igen, azzal menni az Apple-höz, megnézni, mit mond az ő rendszerük a garanciáról (világgaranciáról lévén szó).
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Húgomnak (NémetO) cserélték az iphone 6 plus-át, garancián belül ( volt még 1 v 2 hó). Az ügy régebb óta (hónapok óta) húzódik(tehát tudtak régebb óta a gondokról, a csere történt úgy, hogy még 1 v 2 hó volt az alap gariból hátra, nem a szervizbe bevitel), próbálkoztak gyári visszaállítással, új sw-verzióval - mert hogy biztos nem hw-es a gond- aztán végül nem tudták megoldani, azt mondták, hogy oké akkor cserélik. Viszont a cserélt készüléknél csak magát a készüléket kaptunk, dobozt nem, füles stb nem. Valamint garanciát sem kaptunk. Viszont az apple honlapján azt írták, hogy ha cserélik a készüléket, arra ugyan úgy érvényes a 12 hó garancia. Ezt megkérdeztük, lepattintottak azzal, hogy ott az a szó a policy-ben, hogy "refurbished", viszont amit németben adnak, az nem refurbished, hanem "Neuwertig", így arra ez nem érvényes, hanem az érvényes, hogy ha több mint 90 nap van hátra az alap gariból az él tovább, ha kevesebb akkor a 90 nap. (valamint ezért nem járt füles, doboz - és a gari sem-).
Most ott állunk, hogy az apple support szerint igen, van 12 hó gari cserekészülékre, de csak ha refurbished(ami csak az USA--ban van), és mivel németben csak neuwertig van, refurbished nincs, ezért nincs 12 hó garira lehetőséged.... Majd lepattintottak, hogy jogi kérdésekkel ide meg oda forduljunk, ő neki most be kell fejeznie a chatet.Van tippetek hogyan tovább?

-
legiaap
félisten
Azt gol tudom beállítani, hogy ha sms-em jön csak egyszer jelezzen? Totál nem találom a beállításokban. Régebben kikapcsoltam valahogy csak azóta újrahúztam a telefont és nem találom.
-
agabe
addikt
válasz
cecil
üzenetére
A kerdes annyi, hogy hol volt tarolva.
Ha telefonban akkor a telefon mentese ami itunesban (vagy icloudban) van kellene, hogy tartalmazza.
Itunes mentes volt ? Olyan ami friss ?
Az nem lehet, hogy volt meg egy fiok (gmail. outlook ...barmi) es oda lettek mentve a szamok ? Mert akkor csak azt is be kell allitani es meglesz a hianyzo 128db...nomeg utana egysegesiteni. -
vakqaag
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy s6 ról váltanék i6 ra viszont a kijelzőjén van sárgulás.2014 nov 26.i vasarlas a t-nél.
Kérdésem hogy cserélik e garanciában a kijelzőt a szifonon vagy bahhatom mert lejárt az egy év?
Valaszotok előre is köszönöm -
agabe
addikt
válasz
cecil
üzenetére
Manapsag mar alapveto dolog, hogy minden kontaktot valami felhoszolgaltatonal tartunk (icloud, gmail, stb.)
Ha nem ott volt az osszes kontakt, akkor ahogy kali irta biztonsagi mentes tartalmazhatja az egeszet....kiveve ha valmely erthetetlen okbol kizarolag a sim kartyan volt csak elmentve a 140-bol 112db.
Nem volt az utobbi evekben fuggo keszulekem...de ha mas szolgaltato kartyajan vannak a szamok, akkor nem lehet azt attol meg kiolvasni belole a keszulekkel? Az egy dolog, hogy a mobil halozatra nem jelentkezik fel, de nem is kell hozza.
Ha nem megy akkor tedd be egy fuggetlen telefonba es mentsd ki onnan oket vcard formatumba majd exportald be pl. az icloudba, es ezentul el kell felejteni a kontaktok sim-re vagy telefonra torteno menteset.Icloud helyett gmail annyival jobb, hogy platform fuggetlen azaz mukodik iphone-nal, androidos telokkal, es windowsos telefonokkal is, ezert ha veletlenul hasznalni kell mas keszuleket akar idoszakosan is akkor is 1perc alatt megvan minden aktualis kontakt az aktualis telefonon. Persze at lehet menteni icloudbol gmailbe es vissza, de ahhoz kell meg egy exportalas es importalas ami kicsit macerasabb.
-
válasz
cecil
üzenetére
szia,
a mentés hordozhatja az összes kontaktot, ami a telefonon van, mert a készüléken lehet több forrásból is (gmail, facebook...stb.), de azok nem jelennek meg az icloud kontaktok között, ha külön nem lettek oda felszinkronizálva.
a biztonság kedvéért feltehetitek külön az összes kontaktot a telefonról az icloud kontaktokhoz. -
válasz
Dr.kühl
üzenetére
szia,
van ilyen, meghatározott számú (ingyenes) fiók hozható csak létre egy készülékkel.
azt próbáltad, hogy másik, olyan készüléken hozod létre az új fiókot, aminél még nincs elérve a maximális szám, majd azzal a fiókkal jelentkeztek be a korlátos készüléken és úgy használjátok? -
cecil
aktív tag
Hali!
Sürgős segítség kellene Iphone használóktól vagy bárki mástól!
Párom céges Iphone 5S telefonját holnap kell leadni a volt munkahelyén.
Megpróbáltunk lementeni róla mindent biztonsági mentéssel Icloud fiókjába, hogy vissza tudjuk majd tölteni elsősorban a kontaktokat az új (ugyancsak iphone 5s) telefonjára ami 0 km-es még bontatlan.Az a gond ha belépek az icloud fiókba a kontaktok alatt nem jelenik meg az összes ami a telefon van a biztonsági mentés után 140-ből csak 28!!! ez miért?
A sim kártyát nem tudom átrakni mert a régi Tmobile-os az új meg Voda.
Még nem kapcsoltuk be eddig az új készüléket mert nem akartam elcseszni semmit már az elején... lehetséges hogy ha bekapcsoljuk megcsináljuk a már létező Appleid-jához társítani az új telefont akkor az icloud visszatöltés után meg lesz minden régi kontakt az új telón?
JÓ lenne valami megoldás...

KÖSZI!
-
Dr.kühl
csendes tag
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone 5S készülékre keresek üvegfóliát. Kit ajánlotok itt a hardveraprón?

A gyári, fekete, bőr tokkal van valakinek tapasztalata? Nézegettem a tokokat, de csak ezt az egyetlent találtam eddig igényesnek.
-
Dr.kühl
csendes tag
Sziasztok!
Napok óta próbálkozom az alábbi problémára megoldást találni de eddig semmi. Vásároltam egy új telefont és a régebbi iphone 4 emet tesómnak szeretném odaadni, pár éve én egy Ismerőstől vásároltam kifogástalan állapotban. Most mikor megcsinálom az öcsémnek az új apple id-t folyamatosan azt az üzenetet kapom hogy " fiók korlát ". Kerestem sok mindent a neten, bejelentkeztem az én apple id-mel es utána ki, iTunes-on keresztül eltávolítottam az én apple id-mről az iphone 4 készüléket sokmindent próbáltam de állandóan azt írja hogy fiók korlát ! Eddig fogalmam se volt hogy van ilyen az iphoneoknál. valakinek volt hasonló? Egyébként iphone 4en a legfrissebb 7.2 es ios fut azt hiszem de szerintem ez nem lényeges. Köszi ha bárki tud bármit. -
Maxximus
őstag
Sziasztok. Egy ideje a céges exchange levelezésemben az almappákat nem szinkrinizálja magátol csak ha egyesével kattintok rá (van 12). Ezt hogy tudom beállítani,hogy ne csak a bejövő fómappát szinkronizálja önállóan,hanem ennek almappáit.
Vagy ha ezt már nem lehet,akkor más levelező progi tudja e? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
rumos14
nagyúr
nem tudom, itt kell-e megkérdezni: iphone-ról android telóra sms-eket hogyan lehet a legegyszerűbben átvinni?
-
Lefty
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Tudnál képet küldeni? Mert nem igazán találom, hogy hol tudnám ezeket beállítani...
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves.
Bent vagyok az iCloud-ban, ahol is szeretnék elvégezni egy vCard exportálást. Rányomok az exportálás parancsra, látszólag semmi sem történik és magán a gépen sem találom meg a vcf file-t?Mit csinálhatok rosszul? netán ez addig nem megy, ameddig a gépen nincs iTunes?
Az importnál azonnal felugrik a win intézős ablak, hogy tallózhassak.
Mit csinálok rosszul?
Előre is köszi, üdv:
A -
w333
félisten
Na srácok lesz ma 9.2 GM ?

-
törölt tag
Aki spotify-t hasznal apple mucic-s helyett, az miert van,hogy :
En most fizettem elo ujra egy masik fiokra azonos kartyaval a 3 honapos 0.99 euros csomagra. Majd kiirja mar egyszer eltem egy kedvezmennyel es free-ben hagyta a csomagom. A 0.99 eurot meg levonta. Ez igy hogy????
-
StLui
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Jó, hát így próbáltam csak nem fájlonként, hanem mappát akartam hozzáadni mint zene esetén, de arra semmit nem csinált, zenénél régen, most nem próbáltam, utána átfásülte a mappát és megkereste benne a zenéket, na itt semmit nem csinál. Viszont a pdf-et mint fájl egyesével hozzá tudom adni, de a mobi fájlt nem ismeri így. De azt nem értem miért nem tudok komplett mappát hozzáadni.
Köszi a segítséget!

-
univerzita
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Mivel én a iTunes- nem magyarul használom,megpróbálom részletesen leírni. Amikor megnyitod a iTunes -t bal oldalon a tablet ikon mellett van 3 pötty.Megnyitod és ott lesz a könyvek ikon. Eszt megnyitod és baloldalt a zene ikon fölött van a hozzáadás lehetőség. Itt ha kiválasztod a Hozzáadni a könyvtárhoz...( Ctrl+Ő). Ezzel kiválasztod a gépen lévő könyvet.Itt hozzáadod.Majd a iPad ikont és baloldalt a Könyvek. It már megjelenik a Synchronizálni lehetőség.Alatta lesznek a könyvek amiket hozzáattál. Kiválasztod hogy a Összes könyvet vagy a Kiválasztott könyvet szeretnéd és legalul a Synchron.... Majd fogot látni hogy teszi rá a iBooks - ba.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
iTunesal nem lehet ezt már megcsinálni?
-
StLui
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Na és ez a szinkronizálás hogy működik? Mert iBooks nem szerepel alul, ahol a Dokuments viszont igen, és azzal tudtam is szinkronizálni. pedig iPad-en ott az iBooks, vannak is benne könyvek, na azt nem tudom, hogy tettem régen rá.
-
buci30
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megvan mind a kettő már, csak dönteni nem tudok mert szinte egyforma tudás szerintem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Egy hete. Vegul dropbox public forderbe dobtam az anyagot es bongeszobol nyitottam az index.html-t direktlinkrol. (ez csak regi db usereknek ertheto el es aktiv netkapcsolat kell ugyanugy.)
-
buci30
addikt
Szerintetek melyik jobb és melyik tud többet?
nPlayer vs Infuse pro kontra?
-
StLui
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi! Dokuments app segítségével sikerült, de a mobi és prc típusú könyveket nem nyitja meg, viszont az iBooks nem jelenik meg a fájlmegosztásra alkalmas appok között iTunes-ban és azzal nem is találom iPad-en a Dokuments appal beszinkronizált fájlokat
-
univerzita
addikt
válasz
StLui
üzenetére
Én könyvekre a Adobe Acrobatot használom. A iTunes -ban a Aplikáciok és legalul lesznek azok a Aplikáciok amikhez a Document részébe lehet másolni. Itt megnitom a Adobe Acrobatot és legalul van a lehetőség valamit hozzá adni. De bemásolhatod más pdf olvasóba ha van fent.
-
StLui
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
PC-n hogy adom hozzá a könyvtárat? Zenénél legalábbis ezt kellett csinálni, megadni iTunes-nak a könyvtárakat, és utána az abból kijelölteket szinkronizáltam telóra
-
StLui
veterán
Rádugtam PC-re iPad-et, ekkor kiderült ilyet még sosem tettem, mert egyből bezsólt az iTunes, feleségem 5S-ét néha rádugom, illetve régen az én i4-emet is szoktam szinkronizálni (ez nincs már).
Na most, hiába adok hozzá könyveket tartalmazó könyvtárat nem jelenik meg ott, csak 1 db valahogy régebben iPad-re felvarázsolt könyvet látok továbbra is. A mappában mappákba vannak a könyvek, ezek némelyike pdf, némelyik mobi kiterjesztésű, ezeket nem ismerem még, ezek mellett van egy opf fájl is. Ezekből semmit nem látok. Mit csinálok rosszul?
-
Lefty
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Koszi szepen, ezt telefonrol is be lehet loni?
-
univerzita
addikt
válasz
Lefty
üzenetére
Ha használod a Google naptárt akkor abban a beállításokban jelöld be a eseményeket,naptárakat,facebook. A Továbbiakban pipáld be a Születésnapok és a Ünnepek. Majd legalul a Beállítások és itt lesz olyan hogy Továbbiak - Születésnapok. Eszt megnyiva lesz a Google+körök és ismerősök. És alatta a Címtár és Facebook legyen engedélyezve. Ha akarod a Továbbiak - Ünnepek - itt hozzá adhatod a Magyarországi ünnepeket.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Ez világos, én csak B-L-A-C-K hozzászólására reagáltam, hogy erre a dropbox app alkalmatlan. Amúgy én is kerestem hasonló megoldást, de nem találtam.
-
Lefty
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Aham, igy jo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak átfutottam, és nem is felteleztem, hogy iPhone topicban droidra költözés a téma.

lugosi
icecave
Zsolt,72
burgatshow