- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz default. #124698 üzenetére
Ha előre nem mondják be valahol akkor csak aznap tudod meg. Tavaly emagon volt, ott bereklámozták a TV-be. De az is olyan volt hogy neten lehetett rendelni, 8kor vagy mikor nyitott a netes felület, és kb 5 másodperc múlva már elfogyott az összes. Én pont tudtam venni, meg még itt pár ember, de nem lehetett olyan sok belőle.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz danilla #124692 üzenetére
Szabály szerint ugyan úgy kell visszaküldened ahogy megkaptad, azaz minden kis csomagolásának is meg kell lennie. Ha sérült, úgy hogy nálad sérült meg, akkor nem kötelesek visszavenni.
Mauzes: Várd meg a fekete pénteki akciókat, lehet lesz jó áron. Pl tavaly 110-ért volt 5S pár darab, ami kb akkor olyan árakon volt mint most az i6.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
legenda
válasz barca4ever #124684 üzenetére
szia,
az iphone 4 ios 4 és 7 között volt támogatva, felette 4s kell minimum.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
barca4ever
tag
Üdv Mindenkinek !
Lehet elsőre amatőr kérdésnek fog tűnni nem is kétlem de mentségemre szóljon , hogy nem vagyok otthon az IOS-ban
a kérdésem a kövietkező hogy Iphon 4-re a legfrissebb OS a 7.1.2 ? mert rengeteg alkalmazás feltétele ma már a Ios 8.1 és hiába keresünk rá mindég azt írja hogy naprakész
a segítséget előre is köszi !!Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
törölt tag
Ma kiderült, hogy a gyári headset mosható mosógépben.😀😀😀😀
-
fiesta14
tag
Üdv! nem tudom jó helyen próbálkozom de ezt a topikot érzem legközelebb talán. ha nem mondjátok hova vagy kihez forduljak.
2 problémám is lenne. az egyik egy 3gs ami nem akarja a cydia-t
mindent próbáltam de nem rakja fel.
redsnow legujabbal . de semmi. szájbarágósan valaki elmondaná? 100 videót megnéztem de nem alkarja. 6.1.6 van rajta és külföldi függő addig eljutottam hogy szoftveresen aktiváltam igy már belépni betudok a telefonba de szolgáltatást nem ad és a cydia isincs fent. ez az egyik gond.
a másik az iphone4 16gb. ott már fut a cydia de érvénytelen a sim azt irja . az magyar vodás alapból a telefon de én telenort szeretnék használni. de nem akarja sehogy sem látni. mit kell még tennem vele? 7.1.2 van rajta jelenleg. -
galaxys80
veterán
válasz germinator66 #124674 üzenetére
Dehogy igaz.
Nekem meg hétfőn azt mondta a vodafone-ban a srác, hogy az Apple már nem cseréli telefonokat, hanem javít.
Mondom neki, hogyan javítja meg a kijelző szélén megjelenő pöttyöket. Azt mondja kijelzőt cserélnek. Na mondom fejezzük is be a társalgást. -
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
iStyle-ban azt mondták, 6s-re nem lehet rakni üvegfóliát a force touch miatt. Ez igaz?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Hol lehet manapság a legolcsóbban venni sima 6-ost rendes garanciával?
-
vans?
őstag
Nem ugy volt, hogy ha torolnek egy app-ot a Store-bol, akkor a Purchasedben megtalalom megis? Csereltem telefont, de van alkalmazas, amit nem talalok sehol...
hábm bábm
-
Frozzy
őstag
Valaki találkozott már ilyennel ?
Hírtelen csak megjelent valami "hajszál" :S most nem tudom mi van ott.. Nillkin üvegfólia van fel rakva. Nem ütöttem oda sehová, nem ejtettem le a telefont semmi ilyesmi.
(most az jutott eszembe, hogy ott de csak ott a Nillkin repedt el vagy alatta a kijelző ? de azt, hogy
(az már csak hab a tortán h el van csúszva a kamera és recseg ropog a home gomb.. 5 hónapos telefontól nem ezt a full gagyi érzést várnám el..)
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Nescafé
őstag
Ios 9.2 ből nem jött béta..
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #124651 üzenetére
Ez így elég kaki, ez is Nillkin? Mint mondtam nekem is szart küldtek ma vissza is kértem az árát, de eddig sose volt vele Nillkin fóliával gond, lehet nem eredetit kaptunk akkor, pedig a doboza full eredeti volt.
Igen az a tok, még te mutattad nekem, én meg itt mindenkinek...
Nescafé: link
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #124647 üzenetére
Ilyen, meg ez ugye kékfénytől védő fólia, nagyon szar...Ha rá süt a nap akkor olyan kék mint ha a kijelző világítana, mondjuk sötétben nem zavar. De lassan érik a fóliacsere ja amúgy.
Bumperes tokom az?
(Igazán megtörölhettem volna a telefont, mindegy.)
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Barcode_Rec #124619 üzenetére
Én így használom, engem nem zavar.. vagyis annyira nem, hogy 3 rongyért vegyek még egy fóliát.
-
-
bigdady
nagyúr
Megjelent egy atlatszo gps jel a jobb felsoben. Honnan lehet kideriteni mi akar gps-t vagy mi keszul hasznalni?
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ostobának tűnő kérdésem lenne felétek.
iPhone-t szeretnék venni, az 5s-t néztem ki magamnak, szerintetek érdemes még venni 5s-t, ha több évre tervezem a vásárlást? Volt egy 5-ösöm, azzal teljesen elégedett voltam, csak sajnos ellopták..köszi előre is
-
buci30
addikt
Ez a Pic Collage másnál is rossz? Már újra tettem de akkor is majdnem belép aztán kidob tehát csak villan egyet inditaskor. Eddig pedig jó volt.
Másik:
Sehol nem találok itthon olyan tokot ami 6S plusz-hoz jó és a ceruzát is bele tudom tenni.
Valaki tud ilyet?
Ha tényleg nincs akkor végső esetbe esetleg ebay-en melyik amelyik ajánlót jó minőség?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Barcode_Rec #124625 üzenetére
Én most kértem vissza, elsőnek mondta a pali rosszul raktam fel, mondom kizárt. Jó küld újat, mondom sok idő míg megjön, így kérem vissza az árát, visszautalja.
-
Gyurma_13
aktív tag
Sziasztok,
i6S beállítás új telefonként kezdte, de most inkább visszaraknám az előző telefon mentését, hogy az üzenetek és chatek megmaradjanak.
A kérdés: Mehet rá a backup így ahogy van, van gyaluljam? Esetleg elég elfelejtetni a minden adat és beállítással vagy itunes-on keresztűl restore? Köszi -
Ufff
senior tag
Ez nem pára, hanem a ragasztó hibája. Sajnos sanszos, hogy gyártáshibás vagy hamis termékbe tenyereltél. Én a NUGLAS üvegfóliákat szoktam feltenni, nem volt egyikkel sem gond. Bár a Nillkin-nel sem volt ilyen probléma! Na a 200 meg 500 Ft-os üvegekkel már igen, ugyanezzel a jelenséggel!
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
majnz
tag
válasz Laca1212 #124621 üzenetére
Mondhatnánk igen de eddig ami tokom volt max 2-3 ezer forintos, tpu vagy mifene egyik sem szenvedett hasonló kárkat az első felrakásnál, nameg azeért vettem direkt ezt hogy mivel öngyógyító, szerettem volna ha minél hosszabb ideig nem lesz karcos. Tehát ez igy vicc! Mi értelme van akkor a csoda toknak ha karcok alap velejárója
[ Szerkesztve ]
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
B-L-A-C-K
titán
Most jött meg nekem is 2 fólia, egyik a Nillkin, felraktam és nekem felül nem jó, illetve tok egyből felszedi. Pedig eredeti meg minden, de nem jó, kérd vissza az árát nyugodtan, mert hibás, vagy kérj újat.
Kipróbálás ként meg rendeltem egy ilyet, ez is most jött meg. és ez teljesen jó, viszont jobban maszatolódik mint a nillkin.
-
Nescafé
őstag
Fajin , ez melyik fólia?
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Barcode_Rec
tag
Ilyennel találkoztatok már? Nillkin teljes keretes üvegfólia, a képernyő két szélén mintha párás lenne és sehogy sem tűnik el. Valakinek esetleg ötlet? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
majnz
tag
Válaszolt a bolt a just mobil tenc tok ügyében
Köszönöm visszajelzését.
A tok belseje nem öngyógyító. A tok adottságából kifolyólag, mivel ez egy "átlátszó fényes kristály tok", minden karc láthatóvá válik. Ez nem az olcsó vagy a drága termékek különbsége, minden kristály tok ilyen, könnyű megkarcolni. Mivel ez egy fényes termék, a karcok a felhasználásból erednek.
Hogy Ön, hogyan rakja bele a készüléket a tokba vagy veszik ki, esetleg végicsúsztatva a kamerát a tokon, ez nem a tok hibája. Ha egy fekete zárt tejejű hasonló tokba rakja bele ugyanígy a készülékét, szintén nyoma marad.
Ettől függetlenül, mi azt szeretnék, hogy minden Vásárlónk elégedet legyen a nálunk forgalmazott termékekkel, kivétel nélkül.
Amennyiben nem elégedett kérem jelezze, és küldje vissza Postán ajánlva (számlával és a termék csomagolásával együtt) vagy személyesen erre a címre: Fito-Net Kft. 1145 Budapest, Szugló utca 76. (iSop). Ha megérkezett a termék, értesítjük. A termék árát ezután vissza tudjuk Önnek utalni vagy levásárolhatja.Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
pinnacle
nagyúr
válasz StLui #124611 üzenetére
MKVToolNix. Add source files, jobb egér Append files. Ki lehet egyszerre többet is jelölni. Feldob egy hibaüzenetet, de gond nélkül megy a lejátszás.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz StLui #124611 üzenetére
iOS-en még nem próbáltam az iMovie-t, de szerintem ugyanúgy kéne működnie ennek a funkciónak, mint OSX-en. 2 vágás közé kell beillesztened a feliratot és ott be tudod állítani, hogy mennyi ideig legyen látható.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
StLui
veterán
iphone 5s-sel készült videót ha megpróbálom berakni windows movie makerbe, nincs hang, így nem tudom ott szerkeszteni, imovie-val meg képtelen vagyok úgy feliratot rakni rá, hogy csak a videó egy részén jelenjen meg mondjuk 10mp-re, ha teszek feliratot akkor egy komplett video részletben (amennyiben több részletből fűztem össze) ott van. Mivel lehet egyszerűen, és ingyenesen átkonvertálni a videót?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #124606 üzenetére
A Safari nem enged letölteni fájlokat, csak Open in...-el tudsz lementeni bizonyos fájltípusokat, de azokat is direktbe az adott appba menti a rendszer a sandboxing miatt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TigerCat
nagyúr
Mióta van az iOS-nek jelszóbekérési kényszere?
Hol az iCloud jelszavam kéri, hogy jelentkezzek be (be vagyok), hol pedig a jelkódot. Nem értem... Ez valami biztonsági fícsör, vagy mi lehet, mert kezd idegesíteni, hogy állandóan jelszavakat pötyörészek. Mindezt egy ujjlenyomat-olvasóval szerelt készüléken. Ehh.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Safarival le akartam tölteni valamit, de nem ment neki, letöltöttem a Chrome-ot, az lazán leszedte. Számomra érdekes, hogy a Safari miért nem tudott leszedni egy zip fájlt, na de mindegy. Kérdésem az lenne, hogy a letöltött dokumentumot hova tárolja az iOS?
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest