Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cecil
aktív tag
Hali!
Sürgős segítség kellene Iphone használóktól vagy bárki mástól!
Párom céges Iphone 5S telefonját holnap kell leadni a volt munkahelyén.
Megpróbáltunk lementeni róla mindent biztonsági mentéssel Icloud fiókjába, hogy vissza tudjuk majd tölteni elsősorban a kontaktokat az új (ugyancsak iphone 5s) telefonjára ami 0 km-es még bontatlan.Az a gond ha belépek az icloud fiókba a kontaktok alatt nem jelenik meg az összes ami a telefon van a biztonsági mentés után 140-ből csak 28!!! ez miért?
A sim kártyát nem tudom átrakni mert a régi Tmobile-os az új meg Voda.
Még nem kapcsoltuk be eddig az új készüléket mert nem akartam elcseszni semmit már az elején... lehetséges hogy ha bekapcsoljuk megcsináljuk a már létező Appleid-jához társítani az új telefont akkor az icloud visszatöltés után meg lesz minden régi kontakt az új telón?
JÓ lenne valami megoldás...
KÖSZI!
-
cecil
aktív tag
sziasztok!
Segítség kellene... már 3 képernyővédő fóliát csesztem el mert mindig maradt alatta valami porszem...
Nem tudtok ajánlani helyet ahol felrakják nekem? már vagy 5 boltban voltam és nem vállalták mondván túl poros a hely...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akkuval 6 Hónap Garanciával Hibátlan Működéssel.
- Apple iPhone 14 Plus 128GB 100% Új Akkuval 6 Hónap Garanciával Hibátlan Működéssel
- iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - AKKU 82% - hibátlan állapotban
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Új Akkuval 6 Hónap Garanciával Hibátlan Működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB 6GB Dualsim
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest