Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mastercroc
csendes tag
Hello... Mostanaban az uj facebook app sokszor kilepeget... Nektek is van ilyen??? Gyors meg minden de spontan kilep
-
mastercroc
csendes tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem az tul sokat tud
majd ha nagggyon komoly uzletember leszek akko megveszem de amig egeszsegugyben melozom eleg ez a lajti jopofa naptar 
Jahh es itt csak fogom a szint rahuzom az adott napra es kesz... Egyszerusegeben rejlik a szepsege de komolyan! -
mastercroc
csendes tag
Megtalaltam a szamomra tokeletes naptar appot! Visual calendar a neve! Magyar fejlesztes amugy... De nem is ez a lenyeg... Szinekkel jelzi a kulonbozo tevekenysegeket! Sokszor nappal sokszor ejjel melozom es kulon szinnel tudom jelezni... (sarga nappal, sotetkek ejjel) Meg masodallast vagy egyeb programot is. Es ranezesre tudom h mikor hova megyek szin alapjan! Szamomra tokeletes gondoltam megosztom hatha mast is erdekel
-
mastercroc
csendes tag
Szevasztok! Be akartam lepni az ihungary alkalmazasba de toltott aztan kilepett!eljatszottam ezt csomoszor aztan letoroltem az appot es leszedem ujra... Keresem appstoreban es nincs benne... Ahogy irom be kidobja iras kozben de rakattintok es az ihungry jon csak be.toroltek storebol vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd ha nagggyon komoly uzletember leszek akko megveszem de amig egeszsegugyben melozom eleg ez a lajti jopofa naptar