- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Van családom, de én pont fordítva gondolom, most még kevésbé van idom hogy beirjak mindent. Sosem voltam garast a fogamhoz verő talán ezért. Aminek ki kell menni az úgy is ki megy, nem idegesítem magam emiatt. Ha valami extra kiadás van mint most az autó 100ezres szervize arra ott a tartalék. A kiesést más, vagy tobb munkából pótolom.
-
rekop
senior tag
Esetleg még az Infuse Pro-t is nézd meg, szerintem nem rossz.
-
erdoke
titán
Ahogy írtam, nem az zavar, hogy valaki, vagy akár sokan csinálják. Az se izgat, hogy milyen profilt kell telepíteni hozzá, és annak esetleg milyen kockázata van. Csak nagyon úgy tűnik, hogy többen rengeteg időt pocsékolnak rá, ami alatt esetleg meg is kereshetnék az árát. Emellett aránytalanul nagy részt elvisz egy általános tartalmú topikból, és néha zavaró a "minőség".
-
-
Xero
nagyúr
Amit én használok ilyen célokra: JustfreeVPN
-
vans?
őstag
-
Kicsirics77
veterán
egyelőre nekem sem de az előbbi is vagy 3x indítottam el mire megadta-->egyébként meg mikor leokézod oda 48 óra van írva nem 30 s
és egyelőre mobilneten a regisztrálás sem akar menni#Tibee86:van olyan amit meg nekem nem mutat ti pedig szeditek ezerrel,nagyon ad.hoc jelleggel szórja a programokat
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest