Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Van családom, de én pont fordítva gondolom, most még kevésbé van idom hogy beirjak mindent. Sosem voltam garast a fogamhoz verő talán ezért. Aminek ki kell menni az úgy is ki megy, nem idegesítem magam emiatt. Ha valami extra kiadás van mint most az autó 100ezres szervize arra ott a tartalék. A kiesést más, vagy tobb munkából pótolom.
-
rekop
senior tag
Esetleg még az Infuse Pro-t is nézd meg, szerintem nem rossz.
-
erdoke
titán
Ahogy írtam, nem az zavar, hogy valaki, vagy akár sokan csinálják. Az se izgat, hogy milyen profilt kell telepíteni hozzá, és annak esetleg milyen kockázata van. Csak nagyon úgy tűnik, hogy többen rengeteg időt pocsékolnak rá, ami alatt esetleg meg is kereshetnék az árát. Emellett aránytalanul nagy részt elvisz egy általános tartalmú topikból, és néha zavaró a "minőség".
-
-
Xero
nagyúr
Amit én használok ilyen célokra: JustfreeVPN
-
vans?
őstag
-
Kicsirics77
veterán
egyelőre nekem sem de az előbbi is vagy 3x indítottam el mire megadta-->egyébként meg mikor leokézod oda 48 óra van írva nem 30 s
és egyelőre mobilneten a regisztrálás sem akar menni
#Tibee86:van olyan amit meg nekem nem mutat ti pedig szeditek ezerrel,nagyon ad.hoc jelleggel szórja a programokat
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Futás, futópályák