Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Totheground
üzenetére
na így már használható is lesz talán

-
-
buci30
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Mi is ez?
Valaki erre?
Google translate mellett van meg ilyen online vagy offline fordító ami írásra es szövegramondásra is alkalmas? -
Totheground
addikt
Na, Spark 1.6.1 Early access
Finally, the Badge now works properly by showing an exact number of unread emails in your Inbox. Previously badge count represented the number on unread email threads. This change allowed us to make Spark badge count more accurate. It will also automatically update when you read emails on other devices or in other apps. Moreover, iOS Background App Refresh is no longer required for badges to work.
Azt hiszem ez páraknak hiányzott.

-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Szükségem lenne egy olyan költségkezelő, kiadáskezelő alkalmazásra, ami multiplatform.
Nekem iPhone készülékem van feleségemnek Microsoft Lumia.Eddig 1db értelmes rendszert (alkalmazást) találtam (toshl), de sajnos a windows phone app fejlesztése nagyon lemaradt, ezért gyakorlatilag ez is használhatatlan.
Amit szeretnék: webes felületet, ahol belépve a különböző számlák adatait láthatnám:
Pl.: kiadások, bevételek, szkennelt számlák/blokkok... ezeket külön-külön számlánként és összesítve.A Toshl alkalmazás ezt tudja, vannak a telefonos (iOS) kliensnek hibái, de az legalább működik...
Van valakinek valami tapasztalat hasonlóan jó (de működő) rendszerrel kapcsolatban?
-
AGE-T
őstag
Van olyan dj szoftver ipadre, ami teljeskörűen kiszolgál egy XDJ AERO-t, és nem a rekordbox?
Traktor, Serato?
-
buci30
addikt
Google translate mellett van meg ilyen online fordító ami írásra es szövegramondásra is alkalmas?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valami ilyent kerestem régóta, mint ez a Laminar, köszönöm! Egy csomó sz@rt letöltöttem már, de ebben végre tudom a felbontást is állítani, a többit kukázom.

És csak ~100 MB, ami az 50 MB-os zsebszámológéphez képest egy újabb csoda.

-
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Leszedtem ezt amit irtál.
5 euro lenne. -
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Enlight-nél jobb ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
Múltkor ingyenes volt, letöltöttem aztán töröltem is. Említett másik kettő sokkal profibb.
Laminar Pro most ingyenes, az sem rossz képszerkeszto.
-
gzbotii
nagyúr
Afterlight eddig is 0,99€ volt?
Valaki használja, Snapseed/Pixlr mellett nyújt valami extrát? -
pomk
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszi, kipróbáljuk.
-
danilla
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Write only
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pomk
őstag
Megvan a kulcsszó a kereséshez: "family sharing" vagy "family sync".
Találtam is 2 alkalmazást ami tudja ezt a funkciót: HomeBudget és a MoneyWiz
Sajnos mind a kettő fizetős...Nézek majd róluk videókat, hátha valamelyik jól használható és megéri a pénzét.
-
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan
üzenetére
Na erről beszélek! Direkt beléptem a felkérések menübe es ott csináltam képet! Más is tapasztal ilyet? Ahogy látható nem a messenger értesít hanem a Facebook app, de nem jelenik meg a felkérések közt sem! Engem ez nagyon idegesít, ha bárki tudja mi ellene a megoldás, kérem ossza meg velem! Előre is köszi!
-
pomk
őstag
válasz
zorromoto
üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket!
Bocsánat, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Nem Android, PC, vagy egyéb más eszközökön szeretnénk használni. Barátnőmnek és nekem is iPhoneja van. Szeretnénk egy olyan alkalmazást, amiben a bevétel fül külön van mindenkinek a saját készülékén, viszont van egy közös kiadás fül, ahova mind a ketten be tudunk írni és látjuk is közösen. Erre most egy Google Drive filet használunk, de mobilról elég körülményes az excel töltögetése és kezd már túlbonyolódni is a file. Bevételek, kiadások, megtakarítási célok, dátumok beírogatása, egy rakás képlet amit havonta frissíteni kell, stb. Erre kéne egy jó kis alkalmazás.
-
adise
őstag
Vagy guft cardot lehet vhol paypalal venni, amit a magya storeba is elfogadnak?
-
adise
őstag
Paypal-al fizetni nem lehet a storeba?
-
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan költségvetési alkalmazás amivel tudjuk követni havi szinten mikre költöttünk?
Olyat szeretnénk, amit közösen tudunk használni a családban. Olyat szeretnénk, amiben meg lehet adni több fiókot amihez lehet társítani bevételt majd a kiadásokat külön-külön ebből vonogatná le,
Ill. A kiadásokat is egy közös listában szeretnénk vezetni:
Bevételek:
A fiók A bevétel, B fiók B bevétel: így lehetne látni kinek mennyi pénze van, mennyi és milyen bevétele van.
Kiadások:
1 közös lista, amibe A is és B is be tudja írni mire költött és mindig az adott fiókról vonná le a kiadást.Ha ez nem lehetésges, akkor legalább egy olyan alkalmazás kéne, amit meg lehet osztani 2 felhasználó között, így mindketten tudnánk külön, de mégis egy helyre írni hogy ki mire költött.
-
Diokhan
addikt
Üdv! Mostanaban értesítőt kapok a Facebook apptól, hogy teljesen ismeretlen emberek küldenek üzenetet...
Pláne azert érdekes ez, mert fenn van a messenger is, de nem az jelez, hanem maga a Facebook app, majd amikor el csusztatom, hogy megnézzem, elindítja az Fb appot, majd át dob a messengerbe es üzenet sehol! Találkozott már valaki ilyennel? -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ettől leszünk ostobák és hülyék, hiszen nem kell odafigyelni a másikra, majd visszahallgatjuk később...

(#24350) Ragnar95
Á, elég ha csak droidos vagy, és már nem is kell ilyen csacska dolgokkal foglalkozz.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nem, általában átirányítja a hívásodat és az adott cég a saját szerverén keresztül veszi fel a hívást és a bankkártyádról vonják le a pénzt.
Azért nincs amúgy erre app iOS-re, mert a világ legtöbb országában mindkét fél beleegyezése szükséges ahhoz, hogy legális legyen a hívásrögzítés. -
Blyan
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Gőzöm sincs, sose éreztem szükségét annak, hogy felvegyek egy telefonbeszélgetést.
-
Urban Terror
tag
@r3dsnake
Kösz a választ! Ez eléggé elszomorító. Van (fiókban) egy droidos céges telóm, ha jól emlékszem, arra mindenféle nyűg nélkül fel lehetett pakolni egy teljesen jól működő és személyre szabható call recordert.
Amúgy ez a hívásonként fizetős mégis hogy működik? Ráterheli a telefonszámlára? Olyat találtam, ami ingyenesnek írja a bejövő hívásokat, de nem tetszik, hogy telefonszámot kér.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Igaz, én a naptárra gondoltam. Emlékeztetőm van, a Due-nél nincsen jobb, nem csak egyszer csipog, stb, viszont nincs widgetje.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ennek az app.-nak főleg a widgetje tetszik, az összes látszik normális méretben, csak nincs emlékeztető része sajnos.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
catroot
üzenetére
Köszi ránézek, de már le volt töltve ez is, szóval valami bajom ezzel is volt. Uhh a gyári az nagyonnemgyerebe, korábban már kifejtettem, de leginkább az a bajom vele, hogy csak bizonyos időpontokra lehet emlékeztetőt beállítani, nem akkorra amikor én akarom.
Ez a Moment teljesen tökéletes app lehetne, ha emlékeztetőt is be lehetne hozzá állítani. -
zolee1988
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Én is így használom, csak egy album van a gyerekről, párommal megosztva (+Apple TV), amúgy kb. csak 50 kép van a telefonon.
-
catroot
veterán
Nem beszélve arról, hogyha az iCloudban törölsz valamit, akkor az a készüléken is törlődni fog. És ez megy visszafelé is.
Magyarán az iCloud képek, videók mentésénél nem tudsz olyat csinálni, hogy több dolgod csak a felhőben legyen, ne az eszközön.
@Tibee86
Kiteszi NC-be is az emlékeztetőket, lehet jegyzetelni is. Ráadásul weben is tudod a dolgaidat szerkeszteni.
Egyébként a gyári megoldással mi a gondod?
(Nekem valamiért az, hogy nem akar szinkronizálni a tartalom, ha weben módosítok valamit)
-
Blyan
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Csak hívásonként pénzért működő van, ez még működési elvét tekintve nem túl confidential.
-
lacy86
addikt
Idojaras app megint bekattant!
Inditasnal mindig halozati hibara all ki!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Urban Terror
üzenetére
Nincs iPhone-on ilyen lehetőség.
-
Urban Terror
tag
Üdv!
Tud valaki ajánlani olyan call recorder appot, amiben nem kell regisztrálni, vagy legalább a telefonszámot nem kell megadni?
-
Tibee86
nagyúr
Találtam egy tök jó jegyzetelős app.-ot, mégpedig a Moment: easy memo nevezetűt (ennyiért nem ajánlom, én 1$-ért vettem). Az nc-be tök jól megjeleníti, viszont ennyiben ki is merül sajnos, reméltem, hogy emlékeztetőt is be lehet benne állítani, de konkrétan semmit nem lehet.
Nem tud valaki valami hasonlót amiben van emlékeztető is, mert sokszor elfelejtem megnézni miket kellene csinálnom, így még mindig maradt a Due, viszont az nc-es része nagyon tetszik.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jobb is.😚
(#24325) Neró
Nem engedi az IOS, hogy ész nélkül minden fusson a háttérbe. Cserébe itt nem fogja egy éjszaka alatt leszívni az aksid semmi. Mondjuk a Google szolgáltatások.
Amúgy első dolgom volt ezt az automata feltöltést kilőni droid alatt is. Imádtam mikor lőttem valami ramaty képet és egyből el is kezdte feltölteni a felhőbe. -
Neró
őstag
válasz
Rage47
üzenetére
De ha a háttérbe fut akkor tölti. Csak feltétlenül meg kell nyitni. És mivel most váltottam androidról, ahol nem kellett megnyitni sem - autómatán már tolta is fel a képet -ezért itt érdekesen néztem hogy mivan.

(Illetve amit tegnap nem értettem, hogy mért nem látja az iTunes, ha wifin és töltőn is van. Ezelőtt - szinkronizálta, látta, és nem állitottam semmit. )
-
Neró
őstag
Hali,
A Google fotok alkalmazás csak nálam nem szinkronizál automatikusan? Csak akkor veszi rá magát ha megnyiton. Androidon viszont mindent csinált magától.
-
Blyan
félisten
Bazz, micsoda hiánypótló alkalmazás....
[link] -
bigdady
nagyúr
Hali
Miert van az hogy androidon az fb app chat reszebe a fenti kereso minden ismeros kozott keres ha hozza akarok adni vkit a kedvencekhez, iphonon meg csak a mar korabban kijelolt pár kedvenc kozott? Minek arra kereső... Másnál is?
-
_bl_
csendes tag
Sziasztok! Két kérdésem van:
1. van olyan app, ami értesítést küld, ha szmogriadó van Budapesten?
2. ma reggel nézem a telefont (i5s), Touch ID helyett kéri a kódot, mondván, hogy újraindítás után azt kell először megadni. App store is azt kérte telepítésnél Touch ID helyett. Éjjel magától újraindult a telefon? Ha igen, miért?Köszi a válaszokat

-
vans?
őstag
válasz
tothgergo90
üzenetére
En felhivnam az Apple Supportot, szerintem ha megvalaszolod nekik az ID-hoz rendelt bizt. kerdeseket, biztos tudnak egy uj jelszot generalni.
-
Lizardman
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Esetleg egy FREE alternatíva?

-
tothgergo90
tag
Sziasztok!
Elegge tehetetlen vagyok, remelem tudtok segiteni.
Meg kellett valtoztatnom a kodomat az Apple ID-nal, ami sikeresen meg is tortent.
Majd jelszo valtoztatas utan, a mar uj jelszavamat nem fogadta el sem a telefonom, sem a MacBook-om, szoval kb hasznalhatatlan a fiokom.
Probaltam ujbol egy masik jelszot letrehozni, amit a gmail-es "biztonsagi" e-mail cimemre kuldtek ki elmeletileg, de gyakorlatilag nem kaptam meg semilyen e-mailt.
Probaltam a jelszo generalaskor a biztonsagi kerdesre valaszolni, ami a szuletesnapom... szoval eselytelen rosszat beirnom, de ennek ellenere nem fogadja el.
Meg van kotve a kezem.
Mi tevo legyek? Varjak az e-mailre hatha kuldik a tovabbi tenni valot?
Hozzak letre uj Apple id-t es rendeljem hozza a gepemhez meg a telefonomhoz? bar ez sz*opas lenne..
Sosem jartam igy.. es elegge tehetetlennek erzem magam.
Van otletetek? Koszi -
nofi
addikt
OneNote-ot használ itt valaki?

Töröltem egy bejegyzést és sehol nem találom miként lehetne visszanyerni. A neten szinte csak az asztali kliensre találtam megoldást, de én jelenleg csak tableten és telefonon használom. Valaki próbálkozott már ilyesmivel? -
Vasinger!
nagyúr
Csinált már valakinek olyat a 1Password, hogy nem kért touch ID-t, csak master password-öt mikor elindították az aplikációt? A beállíátsokban benne van, hogy kérje, de mégse teszi. Gondolom egy app reinstall meg fogja oldani, de azért na.
-
Lizardman
tag
válasz
polonic
üzenetére
Ha megnézed a Beállítások>Adatvédelem>Helymeghatározás résznél a Waze-t, akkor láthatod, hogy nincs sajnos olyan lehetősége, hogy csak a program használatakor használja a GPS-t (ellenben a HERE). Vagy mindig, vagy soha. Éppen ezért vagy kapcsolgatod folyamatosan, vagy elviseled, hogy néha be-be kapcsolja a gps-t.
Más, még mindig keresek egy olyan programot, ami különböző jelzések beállításához ideális.
Pl arra gondolok, hogy azt akarom, a telefon 5 perc után jelezzen, majd utána ismét jelezzen, de 1 perc után. És ez ismétlődjön mindaddig, amíg le nem állítom. -
polonic
félisten
Meg is van. A beállítások, általános résznél, a helyzet követését kikapcsolva elmúlik a jelenség. Viszont így pár funkcióról le kell mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a WP a szűk keresztmetszet az egyenletben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)