- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
polonic #24964 üzenetére
Térképszolgáltató: Top-Map
Megjelenés dátuma: 2015. 4. negyedév
Fájlméret: 53 MBMagyarország legfrissebb térképe több, mint 122 900 km-nyi utat magába foglaló térképlefedettséggel.
Ez a verzió 2015 februárjával bezárólag már tartalmazza a bővített fizetős úthálózatot érintő módosításokat.
De hamarosan jön a Q2-gondolom előtte ezzel kedveskedtek
-
Lizardman
tag
válasz
polonic #24299 üzenetére
Ha megnézed a Beállítások>Adatvédelem>Helymeghatározás résznél a Waze-t, akkor láthatod, hogy nincs sajnos olyan lehetősége, hogy csak a program használatakor használja a GPS-t (ellenben a HERE). Vagy mindig, vagy soha. Éppen ezért vagy kapcsolgatod folyamatosan, vagy elviseled, hogy néha be-be kapcsolja a gps-t.
Más, még mindig keresek egy olyan programot, ami különböző jelzések beállításához ideális.
Pl arra gondolok, hogy azt akarom, a telefon 5 perc után jelezzen, majd utána ismét jelezzen, de 1 perc után. És ez ismétlődjön mindaddig, amíg le nem állítom. -
sztanozs
veterán
válasz
polonic #21286 üzenetére
Nem hiszem - ilyen integrált cuccal (átutaláson kívül más funkciók - pl vásárlás, számlafizetés, egyéb szolgáltatások) próbálkozott már más is az OTP-n kívül (BB, FHB, ERSTE), de eddig egyiknek sem sikerült nagyot durrantania. Valahogy eddig nem nagyon sikerült megtalálni a piaci rést - és az is szerepet játszott, hogy bevezetett megoldások nem voltak elég felhasználóbarátak ahhoz, hogy kiváltsák a bankkártyát / netbankot.
-
legiaap
félisten
válasz
polonic #21052 üzenetére
Pontosan. Apple music egy az egyben copyja a spotifynek.
Ha rákeresek valamire akkor a kidobott eredményt kurva lassan tölti be ha lapozok benne. Szarrá akad. Lecsekkoltam ugyanazokat az előadókat mind kettőn és Spotifyn több albumokat meg számokat adott ki. Lezárt képernyőn egyszer megjeleníti az előadót, néha nem. Van amikor lezárt képernyőn leállítom a lejátszást majd újra indít akkor néha megmutatja az albumborítót néha nem.
A rádióban csöpögnek, hogy mennyire jó ez a cucc, meg hogy már mennyien hallgatják ha nem akkor azonnal frissítsetek. Állandóan pofáznak. Amit meg ott nyomatnak zenét inkább nem is minősítem.
Jobban jártam, hogy előfizettem Sporifyre.
Ezzel az apple nem fog nagyon aratni szerintem. -
Gsx-rr
veterán
válasz
polonic #20788 üzenetére
Kiprobalom. Amugy este mindent kikapcsolok, pl a vibert ,hogy lassak nem vagyok online. Ne irjon senki mondjuk este 10 utan.
Amugy nem ertem a lenyeget a hatterben futtatasnak. Minden programom mukodik nelkule. Megkapom a viber messenger uzeneteket.
Egyedul a Moves program nem futott nelkule. -
Gsx-rr
veterán
válasz
polonic #20786 üzenetére
Nincs ,de nem is fut a háttérben ,mert kilövöm a futó alkalmazások közül nem csak kilépek belőle.
Nálam semmihez nincs engedélyezve a háttérben futtatás.
Vagy a háttérben futtatás ilyenkor számít? Nem csak akkor ha ténylegesen csak kilépek és a háttérben fut a program,
Nem értem ,mert ha elindítom utána kilépek és ki is lövöm akkor utána számol. -
vadászcsiga
félisten
válasz
polonic #20107 üzenetére
Ezt nem tudom, ahol eddig használtam ugy emlekszem pontos volt. Egy két körforgalom neha hiányzik. Én régen megszoktam már hogy a táblákat is figyeljem. A hőskorban amikor még pna-n használtam sokszor csak az igora hagyatkoztam es be is vitt olyan helyekre hogy csak lestem.
-
-
legiaap
félisten
válasz
polonic #19624 üzenetére
Majd jön a beats, de a híresztelések ha igazak nem lesz olcsóbb mint a konkurensek (spotify, dezzer, stb.) akkor viszont bukta lesz. De valami jó lenne már, mint ahogy jó lenne mondjuk egy itunes előfizu amivel korlátlanul lehetne filmet nézni, mint mondjuk a netflix meg egy saját navi, az icloud feltúrbozása kicsit, meg még sorolhatnám, de lassan dolgoznak a srácok, vagy inkább azt mondom minek siessenek ha a pénz így is dől.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
polonic #19372 üzenetére
Kicsit más dolog a 2, az iTunes Store egy zeneáruház, míg a Spotify egy stream szolgáltatás, köze sincs a 2-nek egymáshoz
Beats Musichoz nem fognak szerintem nyúlni, mert elég sikeres ígyis, pont ezért vették meg...Bár lehet, hogy idővel összeolvasztják az iTunes Store-al valahogy, de akkor se hiszem, hogy ingyenes lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest