Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
buci30
üzenetére
Nekem azért eléggé bejönnek az MS appok. OneDrive (ez mondjuk az a bajom, hogy nincs file picker benne, auto feltöltésen kívül csak magából az appól lehet feltölteni, pl a Photosból nem), OneNote, Office Lense, Office. Ez a selfie érdekes (bár az én ízlésemnek túlságosan is viaszosítja az embert), de mivel a 6S-szen működik a retina flash vaku gyanánt a szelfi kamera pl tökre megfelel..
Apropó, a retina flash működik a korábbi modelleken is?
-
buci30
addikt
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Én is azt néztem h a sima Selfie képet ami elég zajos szokot lenni elég szépen helyre pofozza.
A PicsArt meg a Pixlr programokat használom még ezt max Selfie feljavításra de arra elég jó eredmények lettek azért kérdeztem, hogy a szemem dob vagy tényleg ilyen jól összerakták ezt kivételesen 😊 -
buci30
addikt
A Microsoft Selfie app próbálta már valaki?
Vélemény? -
galaxys80
veterán
Eddig engem valahogy elkerült, de néhány napja egyre többször ugrik be az időkép appban egy teljes kijelzős reklám.
Ha ez sokáig így marad, akkor bármennyire is tetszik hamarosan leirtom a telefonról.
Akkor kérjenek 1-2 $-t az appért, de ne tolják a képembe a nyomorult reklámjaikat.
-
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Arra valóban jó. Kár ha filmet tudna az nagyon jó megoldás lenne.
-
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor ez kb semmit nem ér sok pénzért 😀
-
legiaap
félisten
Véga a holidaynek úgy néz ki. Megjött az idei év első app frissítése.

-
atees
őstag
Erről tud valaki vmit? Lehet mondjuk filmet nézni róla?
-
-
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az első.
-
-
-
Nescafé
őstag
Üdv
Frissítéseknél nektek is csak pár dolog van ott ?
nekem pl csak 3 ... -
atees
őstag
Melyik youtube alternaviva működik lezárt kijelző mellett?
-
-
törölt tag
Sziasztok. Hogy tudom megnézni Windows alatt, hogy milyen verziójú iOS telepítő van a flash drive-on?

-
wardemi
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi igen ezek dedikált tárolót passzoznak de nekem az kéne, hogy bizonyos appokra lehessen. Nem az a cél, hogy bizonyos tartalmakat lockoljak (nem tárolok olyat telefonon hisz... ) inkább csak annyi lenne a célom, hogy ha oda adom a telót mert jó fej vagyok ne a képeim között kutakodjanak vagy üzenetek stb...

-
wardemi
senior tag
Van mód és lehetőség bizonyos appokat lekódolni pinel (photos stb)?
-
catroot
veterán
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Dehogynem.

Csak úgy tudom, hogy egy adott frissítés mire kikerül, az több nap is lehet.
Elképzelhető egyébként, hogy most ezt kavarom azzal, amikor új alkalmazást töltenek fel a Store-ba.

-
catroot
veterán
Lehet, hogy tényleg nem jöttek frissítések egy appomhoz sem, de dec. 23 óta nem jelzett a Store.

Pontosan 64 alkalmazás van fent, átlag max. 2-3 naponta mindig frissült valami.
-
Ordowick
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
-
Auratech
őstag
válasz
Ordowick
üzenetére
Amikor a store fizetősre van beállítva és az utolsó vásárlás leszipkázta a pénz, esetleg technikailag mínuszba került az egyenleged, az ingyenes, telepített appokat sem tudod frissíteni, amíg nem tolsz annyi pénz az accounthoz rendelt kártyára, hogy feloldja a korlátozást. Új ingyenest sem tudsz addig telepíteni.
Töbször belefutottam már, hogy az euro és a dollár a store szerint gyakran gyakorlatilag1:1.
Tegyél rá 3-4 €-t és 'megjavul'.. -
Oliverda
félisten
Mostanában rendszeresen kéri az iCloud jelszót a töltés alatti automatikus backup. Másnál is ez van?

-
Ordowick
tag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy az app store nem enged frissíteni, mert szerinte gond van a számlázási adatokkal? Webkártya van megadva, amin ugye most épp nincs pénz, de vásároltam is már vele. folyton csekkolgatja, hogy van e rajta fedezet vagy mi? Ez lehet a gond? Köszi előre is a válaszokat!
-
Diokhan
addikt
Üdv! Létezik olyan app, amivel mappakba rendezhetem a képeket? Pl ha lementek egy képet, az alapértelmezett en a camera roll mappaba megy, de utána ezt át szeretnem helyezni saját mappaba!
-
univerzita
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Igen. De lehet egy idő után a iTunes is kevesebbet fog mutatni.
-
legiaap
félisten
Adott eg iPhone és egy iPad amin használom ugyanazzal az accounttal a OneDrive-ot. Telefonról feltöltöttem képeket és iPaden kitöröltem őket. Erre iPhoneon a photos résznél a törölt képek helye ugyanúgy ott van szürkén és hiába lépek ki, be frissítek az appban nem engedi kitörölni őket.
The items couldn't be deletees
These items might have been moved or deleted or you might not have permission to access them...
Na ilyenkor mi van?
iPaden úgy mutatja, hogy törlődtek de iPhoneon szürke a helyük...
-
törölt tag
Nem fontos.

-
-
törölt tag
Sziasztok. iOS op. rendszert USB-ről indítható DVD-re, hogy és mivel tudok áttenni?

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Microsoft Remote Desktop
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Betegek
-
Mela Kehes
addikt
Most nézem, hogy a Buy me a pie! 25 euró. Elég komoly.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
nelsonmanian
üzenetére
TeamViewer
-
bok92
addikt
válasz
nelsonmanian
üzenetére
TeamViewer
-
nelsonmanian
senior tag
Létezik olyan app amivel windowsos gépet lehet távolról irányítani?
-
cibere11
tag
Üdv!
US gif cardot szeretnék venni paypalon keresztül.De úgy hogy kifizetem és meg is kapom a kódot amit fel is tudok tölteni az appstoreba.Olyan kellene ami biztos jó és nem vernek át.Az sem baj ha olcsóbb mint a névérték
Köszönöm. 
-
Ragnar95
félisten
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Nekem is van, épp ezért ajánlottam.
Az a baj,h nem igazán van használt piaca az Apple TV-nek, újonnan meg azért kicsit szerintem drága csak tükrözéshez. Ráadásul ha mondjuk egy háztartásban nem csak Apple eszközök vannak, akkor nem is lehet teljesértékűen kihasználni az Apple TV-t. -
Gsx-rr
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
+1
Es akkor biztos nincs semmilyen kompatibilitasi problema!
Foleg ,hogy hasznaltan 20.000.- ert siman kapsz.Ragnar95: nekem van CC. Jobb megoldas egy hasznalt Apple Tv Ios eszkoz melle.
A tukrozes jobb megoldas mint a castolas ,mert ugy nincs semmilyen varakozasi ido. -
Ordowick
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Hát pont játékokat szeretnék inkább, meg használok fitness alkalmazásokat is, azoknak a képét szerettem volna. De ennyire azért nem fontos, hogy ezért kiadjak akár 10ezer forintot is. Köszi mindenkinek a válaszokat azért!
Auratech: Ezt az SDK app-ot meglesem, úgy látom van fejlesztve azóta is, köszi a tippet!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
...mondjuk nem az újat. Bennem még a régi 30 ezres ár élt

-
Auratech
őstag
válasz
Ordowick
üzenetére
Képernyő tükrözéshez terebélyes kínálat van alkalmazásokból, amikhez kell egy pc, ami a tv-re van kötve.
10- app tükrözéshez
A tv-nek kellene olyan alkalmazással bírnia, ami az iPad Airplay adását venni tudná, mint egy pc-s progi.
2014-ben volt egy Connect SDK próbálkozás az LG részéről a tévéibe, amiről frissen semmit nem tudok.
Az air server progit kipróbáltam, működik.
A pcs-maces progik olyan 14-16€ árúak. ha van pc-d, meg is érheti. Vagy keresel olcsóbbat... (iTools)
Késése van, ami függ a hálózat kondiciójától, egyebektől. Nem minden program viseli el a tükrözést az iPadon. (videoszerkesztők pld., de nem feltétlenül)
Nekem a drága (18e Ft) HDMI-Lighting adapterem van. Jól működik. Apró szépséghibája, hogy nem pixelpontosan hajtja meg a fHD tv-t, hanem 1600x900 van felskálázva a kütyüben, ami tulajdonképpen egy mini frame-szerver ARM chippel, 256 Mb memóriával. Újabb eszközről, kiegészítőről nem tudok, pedig a Pro-nak már mocsok, méltatlan képe lenne össze-vissza méretezve a tévéig.
dróttal másképp nem köthető össze.. esetleg Lighting-vga verzióbanOlyan hivatalos store-beli ios appról nem tudok, ami háttér szolgáltatásként tükrözni képes az ipad képernyőjét olyan formában, hogy azt bármelyik okostv közvetlenül vegye. JB. esetén más a helyzet. Abban nem vagyok képben.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Tükrözni akarja
-
Ragnar95
félisten
Google Maps ma azzal fogadott, hogy töltsek le offline módhoz bizonyos területek térképeit

Végre iOS-en is megy az offline mód. -
Ordowick
tag
Sziasztok! Arra van valami mód, hogy tükrözni tudjam az iPad-em képernyőjét az LG tv-mre? 2015-ős a tv és iPad air 2. Lehet fizetős alkalmazás is, csak lehetőleg elkerülném a vezetékes megoldást. Ha nincs más, csak vezetékes, akkor mi a legjobb, legkisebb laggal működő megoldás? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Auratech
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem az lenne a príma, ha szinte azonnal tudnék képet csinálni, amint a téma adott. Gyakran bringázom (mindig) és a téma tényleg az "utcán hever". Sajnos mire előhalászom a telót, legtöbbször késő. Majdnem afféle Google-glass szerű megoldás lenne jó, ami a reakcióidőmmel késik csak. Egy fejre szerelhető vízálló DXO One lehet megtenné.. Vagy marad a Google hátizsák...

-
vadászcsiga
félisten
válasz
banditos91
üzenetére
Ismerős. Két évig felesegem nyakában hagytam a nikont es lenyűgözött a kihívás hogy telefonnal csináljak hasonló képeket mint azelőtt DSLR-el, aztán nyáron amikor válogattam össze a nyaralós képeket láttam meg azt amit tulképp azelőtt is tudtam hogy a képek közelében sincsenek annak a dinamikanak stb amire a Nikon képes es hogy nekem inkább az utóbbira van szükségem.
-
banditos91
tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Amiket írtál azokkal egyetértek akkor, ha kizárólag point and shoot eszközként tekintünk a mobilunkra. De én nem így vagyok vele. Tudom azt persze, hogy soha nem fog megközelítőleg se olyan képeket lőni mint egy DSLR gép, de én (és még sokan mások is) ebben találtam kihívást, hogy mobillal próbálok minél jobb minőségű képeket lőni. Külsős kamera appot meg nagyrészt csak egyet használok, amit írtam (Nightcapp Pro), az éjszakai fotózás miatt. És ahhoz képest hogy egy mobilról beszélünk elég jó eredményeket lehet belőle kihozni, amikre a gyári app nem képes. A gyári az éjszaka csak felhúzza az ISO értéket amitől olyan zajos lesz a kép hogy kiráz tőle a hideg. (Plusz az meg a személyes problémám, hogy utálom a zajt a képeken. Ha nem tudok olyan képet lőni, ami nem zajos, akkor inkább nem fotózok.)
Ezen kívül még a Manual nevű appot használom csak, az ISO és a zársebesség manuális állítása miatt, mert ezek sem adottak a gyári appnál. Persze tudom hogy legtöbbször jól lövi be az automatika, de azért van hogy nem pont úgy, ahogy én szeretném. De lényeg a lényeg, hogy akik csak point and shoot eszközként tekintenek a mobilra, azoknak tényleg felesleges más app, mert a gyárinál egyik se fogja jobban belőni a dolgokat. Viszont aki kicsit kreatívkodni akar, próbálni valamivel többet kihozni a mobilból mint ami elvárható tőle, annak abszolút ajánlottak az általam, és fentebb mások által említett appok. Ha mást nem, akkor csak heccből, szórakozásból, próbálkozni. Nyilván senki nem akar fotós karriert csinálni mobillal (bár erre is láttunk már példát).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem nem rossz ,pl a borostás arcot simábbá teszi.