Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Két lehetőség van, az egyik amit te is írsz, abban az esetben fel kell húzni a control center-t és elindítani a lejátszást, mintha zenét indítanál el. A másik, hogy a videó felett benyomod a fülhallgató ikont, ekkor nem játssza le a videót, csak a hangot viszont ott nem kell újra elindítani Home gomb benyomása után.
-
pomk
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nekem eddig azonnal ment a szinkronizálás.
Erre gondolok egyébként annyi különbséggel, hogy nekem nincs Mac-em így az hiányzik. De ugyanígy láttam hogy milyen oldalak vannak megnyitva a másik eszközömön.Du. még megnézem iPadon be van-e kapcsolva az iCloud Safari sync. Nem rémlik hogy kikapcsoltam volna, de ki tudja.
iPhone-on aktív. -
vadászcsiga
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
Múltkor ingyenes volt, letöltöttem aztán töröltem is. Említett másik kettő sokkal profibb.
Laminar Pro most ingyenes, az sem rossz képszerkeszto.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
Sose legyen komolyabb gond mint hogy 3 hónap múlva kerül bele a felfelé húzás
A Facebook app mindkét platformon külön intézmény de nekem azzal sem szokott gondom lenni max annyi hogy szívja az akksit de ez ipaden is meg van.
Úgy néz ki jó telefont választottam, nálam nagyon kevés app rendetlenkedik, chrome is indult eddig mindig rendesen. Kettő éve nyúzom es még mindig nincs olyan készülék amiért lecserélném. -
catroot
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Szvsz sokkal jobbak az appok ios-re, mint driodra. Mondom ezt eddigi droidosként.
Egyébként ios alatt is van baj bőven azért.
Pl. mostanában az FB is érdekes. Nem olyan rég volt benne egy szép bug, hogy többet ment a háttérben, mint a képernyőn (az automatikus videók miatt), zabálta is az aksit.
No meg az app telepítés is be tud ragadni - akár frissítéskor is-, bár ez nem az adott alkalmazás sara.
-
Astery
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
Attól mert az Android már a JB rövidítést is kopizza, ahogy minden mást, a JB két dolgot jelent általánosságban:
Jailbreak, és Jenson Button.
(#3612) DanielK
Majd kiderül. Nem hiszem, hogy túl drága lenne.
Viszont egész jól fog működni szvsz, a Nokia Maps (m.maps.nokia.com) is jól használható.
-
vadászcsiga
félisten
Itt egy cikk róla: iPhoto: iPad-re és iPhone-ra
-
fazr
senior tag
Nekem legjobban a Journal tetszik benne. Nagyon szép galériát lehet benne létrehozni, amit iCloudon meg lehet osztani, vagy saját weboldalra is fel lehet tölteni.
Persze a képszerkesztés része is elég jól sikerült, de arra eddig is volt több app, igaz nem ilyen szép. Egyetlen hátránya, hogy néhány funkció lassú iPhone 4-en, de komolyabb szerkesztést amúgy sem iPhone-on kell csinálni.
-
vadászcsiga
félisten
Nem éri meg én már "megvettem" de nem használom mert ahol szükség lenne a flash-re amit állítólag tud ott nem teljesít jól. Akkor inkább a Puffin browser bár az meg akad még 4S-sen is. Lényeg a lényeg nekem abszolút megfelel a Safari.
Ha nem tudod mire elcseszni a kreditjeidet vedd meg, egynek jó. -
Mela Kehes
addikt
Reflex. Meglátom a kredit, app, érkezett szavak közül az egyiket és uhgrok is a freemyapps-ra.
Persze, gondolkozás nélkül. Pedig nincs is konkrét célom jelenleg.
A Skyfire-t nem ismerem, én a Dolphin-t használom. Ha már itt tartunk, Dolphin-ban hol lehet beállítani, hogy megjegyezze a jelszavakat? -
vadászcsiga
félisten
App Daily Store például, de az Appshopper a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

iPhone-on aktív.