- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
-
-
Lizardman
tag
Úgy jött ide, hogy gondoltam egy fél mondattal leírom, jelenleg melyik felhasználóhoz is van kötve az iPad.
Nem mellesleg az egyértelmű dolgokkal én is tisztában vagyok (cöhh, miért szinkronizáltad a sajátoddal, amikor a párodéval kellett volna...), és ezért kérdeztem azt, amit!
Szóval a kérdés még adott, lehet valahogy 2 azonosítót egyszerre beállítani az iPad-re, és azok között váltogatni a játékoknál?
-
Diokhan
addikt
Mások nevében nem tudok beszélni, de én mindig kilépek mindenhonnan, már csak azért is, mert így észben tudom tartani a jelszavaim és nem kell midnenféle appot használnom hozzá. Valamint ha már böngésző vs notes, akkor had említsem meg, hogy egy rossz indulatú weblap hamarabb hozzá tud férni a böngészőmben tárolt adataimhoz, mint a jegyzeteimhez. nem tartom valószinűnek, hogy ez megtörténik, de ki tudja. A WannaCry-t sem várta senki...(sarkalatos példa, de a célnak megfelel, mielőtt még kapnám a kokikat a fejemre)
(#28581) cyberkind: Szerintem az app hibája, majd javítják.
-
Lien
aktív tag
És tényleg, fel lehet tölteni. De én már több, mint 2 éve csak a Recordium Prot használtam, azózta meg 2 fullos iOS is kijött, volt nekik mit javítaniuk. Azt nem tudom, hogy a hívás megszakítja-e, mert az előbbi programnál ha hívtak és kinyomtam vette az adást továbbra is. Köszi.
-
ERipley
tag
...egyszer tettem egy kísérletet vele (syncios) de nem tudtam kapcsolódni a pc-hez. A telefon villogtatta a kijelzőt és pittyegett (mintha újra és újra fel-le csatlakozna) a syncios pedig hibaüzeneteket dobált fel. Össze akadhat itunes-szal ? Vagy valamit előtte be kell állítani?
-
ERipley
tag
hát ja...ritkán használom és minden alkalommal újdonságként kezelem a megjelenő felületet. Nem szokott problémát okozni úgy általában a "számtech" világ, de az iTunes előtt mindig értetlenül kínlódom. Ahhoz képest, hogy csak egy speciális file kezelő, nyakatekert, mint a Photoshop. (csak annak nyilván olyannak is kell lennie)
-
istvan170
aktív tag
Picit hosszú lesz, de ok. A szájbarágósságért pedig elnézést!
Ipaden csinálom a Gopro slice video editor-ral a filmet. Van benne jópár zene "gyárilag" amit lehet használni a videók alatt vagy képes saját zenét berakni iTunes-ból.
Felvettem a hangfájlt, amit szeretnék a film alá. m4a formátum lett, mint írtam, lementettem a mac minimre. Hogyan fog bekerülni az iPaden található iTunes-ba, hogy be tudjam tenni a videó alá?
Azt hittem, ha beteszem a mac mini-n az iTunes-ba, akkor az iPaden is ott lesz. De nem.
Tehát a kérdéseidre a válasz: Slice, és igen.
Köszönöm, hogy segítesz! -
tylerddd
veterán
Akkor úgy mondom, h külső eszköz kell hozzá. Az Android tükrözhető minden erre alkalmas tévére, ha jól tudom, külön kiegészítő berendezés nélkül és még csak smart tévének sem kell lennie.
Az általad felsoroltak esetében pedig elvileg működik, gyakorlatilag meg ki tudja ...
-
Tünde SE
tag
Tehát!:
Van viber a telómon és Skype is!
Kaptam egy linket viberen és nem szeretném azon megnyitni.
Ezért magamnak szeretném elküldeni Skype -ra, hogy majd otthon megnézzem!!
Ennyi lenne a kérdés!
De szerintem magamnak nem tudom elküldeni!
Annyi, hogy a férjemnek küldtem Skype -ra! -
-
m0ski
aktív tag
Egyrészt valóban, munkahelyen PPTP, hát khm...
Viszont most én is szívok emiatt mert az otthoni routeren hiába raknék össze OpenVPN-t PPTP helyett, az iOS nem támogatja a static key-t, így most aztán meg vagyok lőve.
Pedig jól jönne a VPN, mert van hogy azon belépve tudom bárhol nézni iPaden az otthoni filmeket. -
törölt tag
Érdekes, a Waze-nek pont az a lényege, hogy valós időben online forgalmi adatokat közvetít, kb. nulla értelme van offline használni.
Arra ott a Here Drive, vagy ha jól emlékszem már a google maps-ben is le lehet menteni bizonyos itthoni térképrészleteket offline használatra. -
stigma
addikt
univerzita fórumtárs írta az nPlayer-t ami nem rossz, fizetősbe 3-4 euro. (Köszönöm neki, hogy gyorsan reagált
)
Nekem legfontosabb a külső felirat, de szerintem egysezri 10 euro-t kibírok mert ha gagyit megveszem és mégsem jön be akkor meg az fog idegesíteni, minek veszek meg feláron rosszat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest