- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
galaxys80 #37736 üzenetére
Igen, ez nálunk eddig tök jól működött. Gyerkőc le akar vmit tölteni, ránézek (akárhol vagyok) hogy mi az, ha mehet jovahagyom. Nem kellett iCloud jelszó soha. Most vagy asszonynak jelez, vagy nekem a macen, de teljesen random mikor mire kapom meg.
Ujrainditgatok majd mindent, hatha az segít. Meg lehet hogy ők le vannak maradva 1-2 frissítéssel.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
galaxys80 #36194 üzenetére
Nekem is a telefon a zsebemben van, automatice kapcsolódik egy Tunai Firefly BT-adapterre, mikor elfordítom a kulcsot, és ilyenkor az utoljára használt hangerőre állítja magát. Aztán Apple Watch-ról - tulajdonképpen távirányítóként használva - szoktam elindítani a zenét.
Az autó már 15 éves, a generátora, feszültségszabályzója és testpontjai már nem olyanok, mint egy újé, meg a rádiója sem egy HiFI minőségű darab, ami a belső komponenseit illeti, valamint a BT-adapter és a szivargyújtós USB töltő, amibe bele van dugva, szintén okozhatják vagy éppen erősíthetik a statikus zajt (cicergést). Ezért hangosítom, illetve hangosítanám a telefont maxra, és a rádió meg maradna csak normál hangerőn (8-10 a 40-ből).
-
Gsx-rr
veterán
válasz
galaxys80 #35504 üzenetére
Szerintem itt szó sincs generációs különbségekről üzleti felhasználásról biztos hallottál már
Ezek elég komoly érvek!
Pl. nekem sokkal egyszerűbb így tartalmat gyártanom legyen az fotó vagy videó természetesen a normális hosszabb videót akarok azt nem ilyen formátumban készítem
-
Gsx-rr
veterán
-
Giovan!
addikt
válasz
galaxys80 #34302 üzenetére
Szerintem nem kémkedés, amit a Google és a Facebook csinálnak, hiszen teljesen nyíltan használják az adataidat, te magad hagyod ezt jóvá, mikor elfogadod a felhasználási feltételeiket. Ezért aztán az Apple csak rábízza a felhasználókra, hogy ha akarnak, fizethessenek az adataikkal a Google és a Facebook szolgáltatásainak használatáért. Ez ilyen egyszerű, a user meg vagy él ezzel a lehetőséggel, vagy nem, az már nem az Apple dolga
-
Giovan!
addikt
válasz
galaxys80 #34298 üzenetére
Dehát mit tehetnének? Tiltsák ki az App Store-ból a Facebook és a Google appjait? Csak annyit érnének el vele, hogy a vásárlók kerülni fogják a készülékeiket.
Most is használhatja mindenki a telóját Google és Facebook mentesen. A felhasználókra van bízva, hogy odaadják-e az adataikat a fent említett cégeknek, és szerintem nagyon jól teszi az Apple, hogy rájuk bízza ezt a döntést.
Ettől viszont továbbra sem lesz egy szinten velük a privacyt tekintve, hiszen ők nem az adataiddal folytatott kereskedelemből élnek, hanem a magas haszonkulccsal árult termékeikkel folytatott kereskedelemből
-
Giovan!
addikt
válasz
galaxys80 #34294 üzenetére
Ok, nyílván nem olyan lehetetlen dolgokra kell gondolni, mint egy tengeralattjáró összeszerelése, vagy a rendszer animációk kikapcsolása, neadjisten az alkalmazások automatikus ABC sorrendbe történő rendezése, hanem arra, hogy az Apple biztosította kereket között tesz azt a user a telefonnal, amit akar
-
Giovan!
addikt
válasz
galaxys80 #34292 üzenetére
Már miért ne engedné? A user saját felelősségre azt tesz a telefonjával, amit akar.
Ettől még privacyt tekintve az Apple messze jobb a fent említett cégeknél, mivel az ő üzleti modellje nem a userek adataival történő kereskedelemre épül. Ennek belátáshoz elég megnézni a negyedéves pénzügyi jelentéseket, hogy miből jön össze a Google és a Facebook, és miből az Apple profitjának legnagyobb része.
De persze tudom, el kell hinni, minden nagy IT cég ugyanolyan rossz...
-
Gsx-rr
veterán
válasz
galaxys80 #34262 üzenetére
Hol lehet? Egy adott beszelgetesen belul?
De nem akarok szoveges uzenetet csak hivast!
Hol a hivaslista messengerben?Dptrsk: ez regionkent valtozik. Hiaba favorizalsz Vibert ha senki se hasznalja adott otszagokban.
Whatsappot tengerentulon nem tudod nelkulozni
Mindenesetre par orszagban eltem, sok mindent hasznaltak csak messengert nem -
dptrsk
addikt
válasz
galaxys80 #34265 üzenetére
FB messenger ellen?
Akksizabáló, reklámokkal teli, ha túl régi a beszélgetés nem lehet benne rendesen keresni, mert bezáródik az app.Az én ismeretségi körömben a Telegram messenger terjedt el, miután a Whatsappot felvásárolta a facebook. Ez sem tökéletes, de nincsenek reklámok, nem eszi az akksit.
Aki csak messengeren van, és el akar érni vagy vár vagy letölti a telegramot az első alkalommal, amikor 2-3 napot kell várnia a válaszra, mert csak böngészőből használom. -
Gsx-rr
veterán
válasz
galaxys80 #34260 üzenetére
Valahogy mellettem csak a gyerekek uzengetnek messengeren.
Amugy meg a whatsapp mivel be van integralodva az eletunkbe(mas helyen mar leirtam)
szolgaltatok is hasznaljak,kolonbozo oldalakba is integralva van igy az az alap
Magyarorszagon meg a viber. Ha barmi kell egybol azt hallom atkuldom Viberen(foleg mivel ha valakinek a szama megvan is sokkal kezzelfoghatobb mint a messenger(tudom azt is lehet telefonszammal regisztralni), mert a sok kontakt toredeke ismeros a facebookonFacebook uzengetesre ta vagyok kenyszeritve(ceges dolgok)de az a Pages-en keresztul megy, az meg egy alap valami
Kozben beleptem a messengerbe.
Alapban ugy gaz ahogy van.
Csak chat lehetosegek vannak nincs kulon hivas ful, whatsapp ennel sokkal fejlettebb. Egybol tudok hivni barkit akivel elozoleg beszeltem fuggetlen,hogy van-e irott bezelgetesunk. -
Gsx-rr
veterán
válasz
galaxys80 #34250 üzenetére
Mar leirtak, es a tobbi uzenetkuldo alkalmazas szerintem jobban mukodik.
Arrol nem beszelve van elet a facebookon tul is, sok helyen nem favorizaljak, masik platformot preferalnak. Nalam is csak egy folosleges dolog, olyan emberek uzennek ott akikkel nem tartom a kapcsolatot es csak Facebook ismerosok vagyunk. Tehat nagyreszt erdektelen uzenetek a szamomra. -
moleculez
veterán
válasz
galaxys80 #34250 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de válaszolok: az anyacég miatt. Meg az istentelen mennyiségű adatgyűjtés miatt, szerette is enni az akksit. Adatot mások is gyűjtenek, de legalább eggyel kevesebb helyre menjen. Nem beszélve a reklámokról
. Töröltem, a fb fiokommal együtt, egyáltalán nem hiányzik. Ott van helyette a whatsapp ami szintén FB termék, de nincs reklám, nincs hozzárendelve semmilyen pofil, csak a telszámom. iOS meg rendezi alatta a többit privacy vackot.
-
Enjoy
addikt
válasz
galaxys80 #34031 üzenetére
Alapvetően nem a Fantastical-lal van a bajom, mert ők valóban még a legkorrektebben jártak el.
Csak ez relatív rövid időn belül a 4. olyan alap alkalmazásom, aminél ugyanez a helyzet.
Kezdte az Omron, majd 1password, Readdle és végül a Fantastical... inkább a trend zavar.
Alig várom, hogy bevezessenek egy olyan alkalmazást, amivel az előfizetéseidet tudod trackelni, managelni. Jah és ami 1ev után szintén át áll előfizetéses modellre. Témát ezzel lezárom. -
MasterMark
titán
válasz
galaxys80 #33062 üzenetére
Figyelj, magad is beírhatod a googléba. Beszkennelt ujjlenyomatot kinyomtatnak vastag tintaréteggel fóliára, majd latex-et tesznek rá és nedvesítik. Ezzel át lehet verni. [link]
Face ID-t is csak így tudod átverni, hogy egy egész arcot lemásolsz, és magadra veszed, mert valódi szem is kell legyen az arcon.
Most akkor ezért vagyok húde elfogult, mert azt mertem mondani, hogy a Touch ID-t egyszerűbben lehet átverni?
Egyik sem reális, mert nagyfelbontású kép kell az ujjlenyomatodról, a Face ID-nál meg 3D szken az arcodról. Viszont az arcmaszkot nehezebb megcsinálni, mint az ujjlenyomatot.
Ezen mi az elfogultság?
-
Rent
senior tag
válasz
galaxys80 #32978 üzenetére
Ingyeneshez elofizetest kell kotnod havi megujitassal, bankkartya adataid megadasaval, ami barmikor lemondhato, ott pedig az adott osszeget hagyod jova. Tehat webfeluleten “elofizetsz” olcsobban es kiderul, hogy aktivalodik -e ios appban is. Nem hiszem, hogy 30 nap utan jelezne, hogy nem itt fizettel elo 30%-al dragabban, ezert a premium tartalmak szamodra mostantol nem erhetoek el ios appban.
-
Rent
senior tag
válasz
galaxys80 #32973 üzenetére
Ugyanezen gondolkozom. Yt premium, yt akkban safari alol 1790, yt iphone applikaciobol 2390. Gondolom mennie kell ugyanugy, csak leszedik a reszuket ha rajtuk keresztul fizetsz. Ami viszont aggaszt, hogy csak max 720p-ben lehet tolteni a videokat?
Ez igy eleg gaz, mert 8pluson meg elmegy boven, de 12.9 pro-n mar nagyon nem.
1790 et nekem megerne a reklammentesseg, yt music, valamint a letoltes lehetosege, csak nem ertem minek korlatozni a maximalis felbonast 720p-ben. -
col
addikt
válasz
galaxys80 #32877 üzenetére
Ok, nekem viszont csak tegnap dobta fel ezt a figyelmeztetést a 6plusomon. A 7plusomon sem lehetett beállítani, pedig a legfrissebb verzió volt, csak ha leállítottam és újraindítottam a gmailt. Nekem most lett elérhető, ennyi. Ha nem "újság" ez a többségnek, elnézést.
-
Noxy
veterán
válasz
galaxys80 #32748 üzenetére
Ahogy Syl írta: Mindenkinek más a fontos.
Pld nálam: Az összes hird..blokkoló,
Adatvédelem: Felső 2
Közösségi: Mind a 2.
Bosszantók: Felső 2
Biztonságot érintő: Mind
Egyebek: Safari + az egyszerűsített domain
Nyelv spec..: hun
Nekem ezek így mind megfelelnek.
Nem játszok semmilyen játékkal. -
Noxy
veterán
válasz
galaxys80 #32734 üzenetére
Én használom, de arra már nem emléxem, hogy a Pro nélkül mit hogyan blokkol.
Az biztos hogy a safari beáll..ban 1x be kell állítani tart..blokkolónak.
Sztm 1x próbáld meg Pro nélkül.
Proval viszont mindent blokkol. + nálam nem akad össze az Avast VPN-l.
1 App van (Index) amit mobilneten használok, amiből szintén kilövi a féloldalon előbújó reklámokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Bezzeg annak idején...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest