- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
catroot #38097 üzenetére
Na akkor a Waze-zel vigyázni kell éjjel... Amúgy nem értettem, mert Waze-en belül a hangerő magasra volt nálam állítva, a telefon hangereje szintén magasra, navigáció közben pedig a Waze mégis tök halk volt. Azonban fel lehetett hangosítani a hangerő gombbal, de kizárólag akkor, amikor épp mondta, hogy merre menjek. (Már kezdtem megijedni, hogy ez ilyen halk iPhone-on, és én ezt nem fogom hallani vezetés közben.)
-
Laslow
senior tag
válasz
catroot #38086 üzenetére
Este valóban átváltott a Parancsokkal 0% hangerőre, azonban próbaképp elindítottam egy Waze-t, és jó hangosan elkezdte mondani, hogy 300 méter múlva forduljak balra... Hogy működik iOS-es a hangerőszabályozás? Külön kell állítani a csengőhang, az értesítések, és az alkalmazások hangerejét? Ha igen, a Parancsok 0% hangerő lehetősége pontosan mit állít?
Nekem pont az lenne a lényeg, hogy este 8 után hiába nyomkodom a telefont, az semmilyen hangot ne adjon ki, amíg kézzel fel nem nyomom a hangerő gombot: hiába nyitok meg YouTube videót, VLC-vel nézek filmet, játszom, érkezik Messenger üzenetem, akármi, a telefon ne adjon ki magából hangot.
-
Laslow
senior tag
válasz
catroot #38086 üzenetére
Köszönöm, úgy tűnik sikerült beállítanom. Van 3 másik kérdésem is, hátha tudja valaki a válaszokat:
1. A Kamera alkalmazás elindításának (amikor gyorsan fotózni akarok) leggyorsabb módja az, hogy a lezárt telefont kézbe véve vagy automatikusan bekapcsolja a kijelzőt, vagy koppintok a kijelzőre, vagy megnyomom a bekapcsolás gombot, majd jobbról balra suhintva megnyitom a Kamerát? Dupla bekapcsológomb nyomásos lehetőség itt nincs?
2. Hogyan lehet rávenni a telefont távolról, érintés nélkül, hogy készítsen egy fotót az előlapi kamerával? (A cél lerakni magam elé 2-3 méterre a telefont, majd úgy készíteni egy szelfit.) Ha nincs jobb, Sirit rá lehet erre venni valahogy hangvezérléssel?
3. Mi az a - lehetőleg ingyenes - alkalmazás, amivel OBD2 eszközre kapcsolódva megnézhetem az autóm guminyomás szenzorainak aktuális értékét? (Androidon pl. Tire Assistant)
-
-
-
törölt tag
válasz
catroot #35349 üzenetére
Amugy furcsa hogy az autosleep jol irja mikor aludtam el mig a sleep app a watch-on onnantol szamolta amire az sleep schedule be volt allitva. Azt lehet ki kene nyomnom mert bezavar. Te azt kikapcsoltad?
Masik lepesszamlalora csak azert gondoltam ha mar ennyi infot kiszedek az alvasbol es a szivritmusbul akkor elemezzuk a gyaloglast is ki ilyen szinten.
Neki kene allnom edzeni is kicsit de gyerek mellett nem egyszeru. -
solties
tag
válasz
catroot #25619 üzenetére
Nekem folyton ott van! Tegnap frissítettem, de azóta csak ma indítottam el. Azóta folyamatosan ott van a jel. Csak akkor tűnik el, ha a beállítások/adatvédelem/helymeghatározás/Waze-nál kikapcsolom. De ott csak az van, hogy mindig vagy soha. Nincs olyan, hogy alkalmazás használata közben..
-
Diokhan
addikt
válasz
catroot #24947 üzenetére
Olvastam, hogy a Camera+ nevű program olcsó utánzata, szóval le is mondtam róla! Pláne, hogy a gyári kamera appal sincs semmi bajom. A képeket meg általában másik programmal csinálom ha egy kis effekt kell rá vagy ilyesmi. Szóval én sem szedtem le! Egyébként lehet valami értesítést kapni az AppStore-tól, hogy mi az aktuális heti ingyenessé tett program?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
catroot #24338 üzenetére
Köszi ránézek, de már le volt töltve ez is, szóval valami bajom ezzel is volt. Uhh a gyári az nagyonnemgyerebe, korábban már kifejtettem, de leginkább az a bajom vele, hogy csak bizonyos időpontokra lehet emlékeztetőt beállítani, nem akkorra amikor én akarom.
Ez a Moment teljesen tökéletes app lehetne, ha emlékeztetőt is be lehetne hozzá állítani. -
erdoke
titán
válasz
catroot #21822 üzenetére
Mintha lenne valami 2 perces korlát, amíg a háttérben, helymeghatározás nélkül is fullosan dolgozhat egy 3rd party app. Ha ezt figyelembe véve, a lehető legokosabban írták meg, akkor tényleg elég lehet, ha 2 percenként visszakapcsolja a helymeghatározást. Nem vagyok benne biztos, hogy így működik, csak tipp.
-
xenom0rph
őstag
válasz
catroot #21812 üzenetére
igen ezt észrevettem. de akkor legalább a gyári előjön, viszont az általam legtöbbet használt messenger/viber/snapchat szentháromságban semmi nem jön elő. most letiltottam a swiftkey-t, lehet újratelepítem. ez egyébként az androidos verzióhoz képest kutyafüle. abban lehetett állítani ,hogy hány ms után jöjjenek az ékezetes betűk, bill.zet magasságát lehetett állítani, ha a flow-t kikapcsoltam egy lefelé húzással eltűnt a bill.zet, felsősorban nem csak ékezetek hanem számok is voltak, sok-sok apró okosság..
nagybetűkért bocs
-
kezo0
addikt
válasz
catroot #21473 üzenetére
Hát azért a kijelentkezés majd újra bejelentkezés némileg egyszerűbb, mint állandóan letörölni és újratelepíteni... Nálam kb. két nap kell hozzá, hogy a 137 MB-os alap app mellett a hozzá kapcsolódó "dokumentumok" mérete elérje a 3-400 MB-ot. Nem szívesen telepíteném emiatt kétnaponta újra...
-
Sur1G
aktív tag
válasz
catroot #21170 üzenetére
Én örülök neki, hogy legalább van egy app amivel meg tudom csinálni és nem kell egyenként telepítgetni a programokat. Nem tudom mennyire hatékony a battery doctor app, de nekem 2 hét használat után felszabadított közel 700 mb-ot. Egy hét után megint felszabadított valamennyit, de az egy hetes takarított és a mostani takarított állapotnál ugyan annyi a felhasználható tárterületem, tehát csak ér valamit. Az biztos, hogy nem fogom telepítgetni, újra beállítani a programokat. Inkább eladom a telefont.
-
-
Nus
tag
válasz
catroot #20077 üzenetére
Instant Heart Rate az app neve. Maga az app jól működik, de undorító, hogy nonstop dobálja a képembe a reklámokat, azt 2 dollárt fizettem érte meg nincs olyan része az appnak ahol ne próbálna még eladni valamit. Írtam a fejlesztőknek is. Sajnos még nem tudok refundot kérni, mert a vásárolt appoknál a listán nincs még ott mellette a nyíl, ma vettem.
Üdv...
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest