Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Arról nem is beszélve... Valamit nagyon elrontottak.
Mela Kehes: Nekem a legújabb frissítésig nem volt ilyen gondom.
Totheground: Én eddig elégedett voltam vele, viszont most nagyon bosszantó, hogy nem működik normálisan. Viszont az általad említett app nagyon szimpatikus.

-
domerator
veterán
-
válasz
lacy86
üzenetére
Waze-nál nálam mindig-en van a helymeghatározás, de nem merít semmit ha nem használom. Azt hagyd úgy nyugodtan felesleges kapcsolgatni.
Nekem még nem volt semmiért sem büntetés (koppkopp), most sem biztos mert nem láttam kamerát az autóban, de forgalommal szemben rendőrautó és csak hátul ültek benn, necces.

-
oba
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Igen, most úgy használom, safari -val kiraktam egy ikont is a főképernyőre. De ezzel meg az a baj, hogy ahogy görgetem az idővonalat pár bejegyzés után megáll betölteni újabb bejegyzéseket. Nyilván így működik a safari, nem tölt elő, és mondjuk mobilneteseknek jól is jöhet, de wifivel használva jobban örülnék a folyamatos görgetésnek / előtöltésnek. Senki nem csinált semmilyen 3rd party klienst facebookra ios -re? Androidon volt egy jó pár és nem voltak szarok.
-
nofi
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Hearthstone-t tudom akkor még mondani, de kevés F2P játékhoz volt cérnám eddig. Inkább fizetek csak legyen eleje meg vége

Azért megnézel pl. egy Lumino City gameplayt, vagy a mostani Day of the Tentacle remasteredet, szerintem így is vicc ár, annyi munka van bennük - ettől persze megértem, ha ezek nem jönnek be. -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
lacy86
üzenetére
Nekem szerencsére egyikre sincs szükségem, mert nem gmailes vagyok, de a családban le kellett cserélni mindenki telefonján a gmail appot, mert egyik pillanatról a másikra az emailek se jöttek meg rajta, pedig újra is raktam az appot... Illetve az is katasztrófa, hogy képtelenek voltak a gyári AirPlay API-t beépíteni, inkább a saját webes hülyeségüket erőltetik nyomtatásra, ami nem működik normálisan.
-
nofi
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Igen, de míg az imdb arra fókuszál, hogy minél több információt nyújtson filmekről, addig a filmnapló része pl. elég idejétmúlt. A Letterboxd pont ezt lovagolja meg, saját szavazó rendszerével, egyszerű, de lényegretörő felhasználó felülettel és pár kattintás alatt be tudod vinni mit néztél, véleményt is írhatsz, tagelhetsz, stb. - valamint ismerősöket is követhetsz.
-
Petya25
őstag
válasz
lacy86
üzenetére
Újraindítottam, nem segít.
Megnéztem asztali bőngészőben a bejelentkezéseket és írja, hogy bejött a Safari egy iOS eszközről. Csak a Safari nem akar továbblépni a profilomhoz, a jelszót kitörli és vége.Ja 9.2.1 és az appok naprakészek.
Valami olyan kéne, hogy alapértelmezett böngésző ne a Safari legyen..... -
vadászcsiga
félisten
válasz
lacy86
üzenetére
Calculator+ elég pofás.
-
Sukta 95
aktív tag
-
galaxys80
veterán
válasz
lacy86
üzenetére
Közben rájöttem, hogy mire gondolsz a lap tetejére ugráson.
A felső sávra koppintva valóban működik a lap tetejére ugrás Chrome-nál is.
Csak valami hülye berögződés miatt a mobilarénán én mindig az ugrás gombra szoktam nyomni.
Na ez az ami csak minden másodikra megy.
Most legalább leszokok róla teljesen.
-
galaxys80
veterán
válasz
lacy86
üzenetére
Nálam csak minden 2. nyomásra ugrik a lap tetejére.
Mindegy. Kicsit addig Safarizok.
(#23821) Viktor0610
Miért érdekes? Csak kényelmesebb egy gombnyomás, mint az oldal tetejére görgetni. Mellesleg én ezt anno Androidon is használtam azoknál az oldalaknál, ahol lehetőség nyílik rá. -
-
galaxys80
veterán
válasz
lacy86
üzenetére
Igazából én vagyok a hibás. Nem is értem minek szóltam hozzá. Nagyon régóta már readonly módban vagyok a fórumon. Csak aztán már néha besokallok mikor néhány ember megmondja a többinek, hogy mire van szüksége vagy mi a jó neki.
De akkor is hülye voltam. Mindenki meg tudja védeni a saját álláspontját. -
-
Tibee86
nagyúr
válasz
lacy86
üzenetére
Talán az egyetlen olyan fotós app., amire azt mondom, hogy bőven megéri az árát, de még a dupláját is kifizetném érte. A gyárinál minden többet tud, de fotózni azzal szoktam, egyszerű szerkesztéshez viszont a legjobb, millió hasonlót próbáltam, végül mindig ennél kötöttem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)