Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bloodemoney
üzenetére
Szia!
Úgy tudom, hogy sehogy.
Én is játszom azon (is) Droidon, és iOS-re nem tudtam átvinni.Újra kellett kezdenem a játékot.
-
bloodemoney
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérek. Androidon játszom a Boom beach játékkal. Miképp lehetséges átvinni az ottani accountomat az Iphone 6-ra. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
galaxys80
veterán
Na nálam az Időképnél ma volt az utolsó csepp a pohárban.
Gyanítottam, hogy nem kevés adatot forgalmaz. Most direkt ránéztem. Egy egyszerű előrejelzés megtekintése 3.6 mb-ot fogyasztott.
Ugyanez a gyárinál 57 kb.
Ez és a teljes képernyős reklámok már tényleg sok együtt. Törlésre került. -
Sukta 95
aktív tag
megoldodott
-
lacy86
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ue. beallitas
-
-
galaxys80
veterán
Hát akkor nem tudom, hogy min múlhat ez. Nálam csak a fent említett módon hajlandó frissíteni a pozíciómat.
Háttérfrissítés nálatok engedélyezve van?
Egyébként az appstore-on is többen panaszkodnak erre.
Helymeghatározásnál az appnál mi van nálatok kikipálva?
Mindig vagy az alkalmazás használata közben? -
-
galaxys80
veterán
Nálatok működik rendesen az időkép automata helymeghatározása?
Nálam csak akkor vált át a valós helyszínre ha utazok amikor lehúzom az értesítési menüt és megjelenik a widget. Vagy ha térképnézetbe váltok.
Pedig az előrejelzésnél is megjelenik a GPS jele. -
Lizardman
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nah, közben egy újraindítás segített a facebook szülinapok helyzetén, de nem teljesen.
Olyan gondban vagyok, hogy a kb 300 ismerősömből b 50-et tett a Kontaktot közé, és ugye csak a hozzájuk tartozó eventek/születésnapok jelennek meg a naptárban.
Ez mitől lehet? :/ Mit tudok csinálni, hogy minden FB kontaktom megjelenjen?
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
üzenetére
Eszestervem nyilvan van, megy is fejbol. Azert lenne szuksegem arra, hogy a gyakorlatokat feljegyezzem, hogy minden gyakhoz tudjam parositani azt is, hogy mekkora sullyal vegzem, igy nyomon kovethessem a fejlodesem (sulyban kifejezve). Mert 15 gyakorlatot es hogy mennyivel csinaltam azokat mar nem tudok fejben tartani sokszor egesz nap, mikorra letudnam irni. Ezert lenne jo ilyen app, de mar talaltam, koszonom az ajanlasokat.

-
Lizardman
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi, de sajnos félsiker. :/
A naptár résznél A Facebook lehetőség alatt csak "Facebook-események" van, szülinapok rész nincs, pedig beállítottam mindent, amit mondtál

+ Kérdés
Esetleg olyan lehet az iOS-el, hogy összekötöm a FB profilt egy kontakttal? És akkor utána pl profilképként a FB profilképét hozná fel.
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Valahogy meg tudom oldani (akár egy másik programmal), hogy a facebook-on beállított szülinapok/naptárjegyzékek/események megjelenjenek a naptárban?
Köszi előre is a választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van bőven ingyenes workout app is, írtam is rá példát

Szerintem ha valamilyen feladatra van dedikált app, ami elég sok plusz funkciót nyújt, ráadásul mindez ingyenesen elérhető, érdemes azt használni, hiszen az alkalmazások jelentik az okostelefonok legnagyobb előnyét...
wardemi: azt sem értem, hogy edz az, akinek nem fér bele 1-1 gyakorlat végén az a kb 10mp, amíg beírja a telefonjába az adott gyakorlatot... Gyakorlatok között ígyis-úgyis kell pihenőt tartani, ami jóval hosszabb, mint 10mp, ergo semmi időt nem veszít ezzel az ember. -
wardemi
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem van relevanciája egy ilyen appnak. Nem azt mondom, hogy a gyakorlat után egyből pötyögjön az ember de mikor vége az edzésnek és utazik haza stb.. beírja és örül. A papír meg ezek meg most komolyan, '16-ot írunk. Ha valaki követni akarja és naplózni az edzését az valszeg látni akarja, hogy honnan hova fejlődött. Ezt egy normális app statisztikákban szépen meg is mutatja egyből stb....
Nem feltétlen kell mindig arra gondolni, hogy leül két feladat között és el kezdi pötyögni a telón stb..:

-
Ragnar95
félisten
válasz
Sukta 95
üzenetére
Strong jött be nekem a legjobban, letisztult felület, átlátható az egész app és mindent tud, ami kell, az egyetlen probléma, hogy ahhoz, hogy 4-nél több edzést tudj elmenteni kell egy 5€-s IAP, annyit meg szerintem nem ér az app.
Ingyenes alternatívák közül nekem a JEFIT jött be a legjobban, sajnos messze nem olyan letisztult, de funkcionalitásra tökéletes ez is.
local1: pihenőidőkbe szerintem teljesen jól belefér az a 10mp,hogy beírd az előző szettet
vadászcsiga: ja és a jegyzetek app az tud pihenőidőt is mérni, meg kényelmesen visszakereshető és legfőképp átláthatóak lesznek az oda beírt adatok, ugye...? -
Sukta 95
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Koszi az epito jellegu hozzaszolast, most aztan jol megmondtad!

Muszaj lenne a fejlodesem nyomon kovetni es egyszerubb akkor telefonba mindent vezetni, mint papirral jarkalni, vagy itthon torni a fejem rajta, hogy mi is volt.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Sukta 95
aktív tag
Tudtok olyan alkalmazast ajanlani, aminek segitsegevel jol rogzithetnem az edzesi adataimat? Gyakorlatok tipusat, ismetlesek szamat, sulyokat, stb.
Elore is koszi, ha valaki tud olyat, amiben ez mind megtalalhato.

-
DonMedve
addikt
Nekem is levette az 2eurót!!
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Aha letöltöttem es levont tőlem 2 eurót. Pedig csak get felirat volt ott.

-
istvan170
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kösz, hiánypótló nagyon.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi!
-
vadászcsiga
félisten
Ujra ingyenes a ViewExif. Aki szereti nézni a képek adatait jól jöhet.
-
bok92
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Valamilyen szinten tanul. Próbáld meg egy szövegdobozon belül többször leírni egy ismeretlen szavat. Pár alkalom után fel fogja dobni. Persze máshol meg lehet nem dobja már fel. Vagy egy word doksin belül. Jegyzeteléskor jól tud jönni... Persze nem egy swiftkey, de legalább stabilan működik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
Dehogy tanul. Ezeknél csak:
QuickType Keyboard: Predictive Input
English (U.S.) English (Canada) English (UK) English (Australia) English (India) English (Singapore) Chinese (Simplified)4 Chinese (Traditional)4 French (France) French (Switzerland) French (Canada) German (Germany) German (Switzerland) Italian Japanese4 Korean Portuguese (Brazil) Russian Spanish Spanish (Mexico) Thai Turkish
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Billentyűzet beállítás- Csereszöveg: ben/ben és probléma megoldva!
.Pxs: nem használok JB-et így sajna nem tudom. IPad topikban érdeklődj inkább.
-
bok92
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali emberek!
Ezt az AppNana alkalmazást használja valaki,vagy van valami haszna,érdemes csinálni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Profil telepítésével néhány app ki tudja játszani az AppStore-os korlátozást, ilyen például a GBA4iOS is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
galaxys80
üzenetére
De. Számtalan program van. A fejlesztőknek van lehetőségük profilt ÉS programot telepíteni a telefonra appstore-on kívül. Tesztelés céljából van ez kitalálva, de ehhez nem kell, hogy developer accountod legyen. Így van már évek óta GBA emulátor is iOS-re meg screen recorder.
És de, programot telepített. De ehhez kell egy profil előtte, amit elfogadsz, majd "trusted"-ként jelölöd az alkalmazást. iOS9 előtt még erre sem volt szükség, simán felment.
-
wardemi
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Személy szerint nekem, sokat gyorsít a gépelésemen a fenti 3 dolog illetve a swype írásmód maga.. A simával pötyörészni stb huzamosabb ideig, ennyire rugalmatlanul számomra nagyobb szívás.
De valóban nálam is van olyan, hogy nem a megfelelő bill jön elő és át kell gyorsan lépnem a másikra. Remélem ezt javítják előbb utóbb. De felőlem a gyári is jobb lenne, de a mostani elég buta a többiekhez képest.. vagy majd ami most jön winfostol kiderül majd..

-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Napok óta kifagy a fb messengerem. A mai frissítés is szar.
i5 Jb 7.1.2Másnál is vagy csak engem tisztel meg vele?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most olvasom, ez csak egy profil nem app. Ilyet a néhai fma is telepített ha használni akartad.
-
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Magyarán nem telepítettél így semmit. Csak a böngészőbe ír ki egy oldal valami kamu szöveget.
De tegyél egy próbát és kattints rá. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mi az a program amit telepítettel?
-
legiaap
félisten
válasz
wardemi
üzenetére
Akkor nézzük. A gyári billentyűzetnek pár baja van ami közül az egyik, hogy hiányos még. Tud szavakat felajánlani, de magyarul sajnos még nem. Ezt nagyon remélem hamarosan orvosolják. Még a thai kollégámnak is van szófelajánlás akkor nekünk is lehetne ennyi erővel. Nem tud szavakat sem tanulni ami szintén gáz. Nincsenek benne gesture-ök, na jó az iPadben van a felfele suhintással lehet ékezetet rakni azt ennyi.
De mindezeket leszámítva sokkal megbízhatóbb, stabilabb és gyorsabb, mint bármely más külsős app ja és biztonságosabb is!
Elég sok külsős billentyűs appot teszteltem és jók meg minden, de még mindig sokszor összefossák magukat, laggolnak, lassan jönnek elő, vagy elő sem jönnek vagy csak egy részük. Sokszor a spotlight résznél gyűlik meg a baj vele. Van amikor nekem egyáltalán nem jött elő, volt olyan is, hogy a settingben kiszedtem minden keyboard-ot csak a pl. swiftkey-t hagytam benn és egyszer csak gépeles közben fogta magát és átváltott gyárira...és ezekkel idén találkoztam. Nem kevés idejük volt javítani megjelés óta, de mintha b@lfaszok gyülekezete fejlesztené ezeket az appokat, vagy csak (ami reálisabb) az apple korlátozza őket nem kicsit és ezért ilyenek amilyenek. Állandóan jönnek a bugfixek rá de fogalmam nincs mit javítanak ha mindig szar.
Szóval szerintem felesleges egyelőre az összes ilyen app. Egy idő után majd te is rájössz. Az elején még rózsaszín minden.
-
válasz
galaxys80
üzenetére
Én is ezt gondolnám, de az oldal azt írja, hogy telepíteni akarja a programot, és nem átdob az App Store-ba!

Ilyet is kiír:
"If prompted to trust the enterprise developer, follow these steps: Tap Settings > General > Profile > Trust Apple Inc.
Then tap the app icon to open the app" -
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az is appstore-on keresztül ment csak néhány oldalnak van olyan jogosultsága hogy úgy tűnjön mintha megsem

Valaki majd pontosabban megmagyarázza.Próbálkozz tovabb

-
Most telepítettem egy (Apple által kiadott) programot az App Store-on kívülről, böngészőből.
Lehet ilyet?
-
Treff
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi, király vagy!

Pröbáltad már a gyakorlatban is, hogy valóban jól működik ez a funkciója és adott esetben nem 8/12 MP-s képet készít az I6/6S teló, hanem 4-5-6MP kivitelűt, normális (felbontás kategórián belül nézve) képminőséggel?
-
wardemi
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Azért ezt túlzás szerintem, de lehet, hogy én nem vagyok jártas benne. Esetleg van valami összefoglaló cikk, hogy hogyan tudom használni legpraktikusabban, vagy tudnál válaszolni pár kérdésemre?
- angolnál tök jó ez a perdictive cucc de magyarnál nincs így nem is ajánl fel semmit vagy még is?
- ha magyarul írok egész jól eltalálja, hogy mire gondoltam. Viszont ha mégsem akarok javítani akkor nincs valami gyors bill vagy bármi, hogy ne a szónál kelljen elutasítani a "javítást"
- ha gyorsan akarok kérdőjelet vesszőt tenni azt, hogy lehet? A pontot megtaláltam hogy 2 space de a többire nincs valami gyors bill (swype-nál pl m+swype lehúzással kérdőjel stb..)
Bocsi ha triviális kérdések
A diktálós rész elég pöpec amúgy

-
wolf13
őstag
Köszönöm mindenkinek.
-
wardemi
senior tag
válasz
Drughi
üzenetére
Én android óta swypot használok (bár nem free). Az androidoshoz képest rosszabb mivel nincs benne diktálás, illetve egyidejűleg nem tudd kezelni 2 nyelvet (át lehet váltani gyorsan, de az olyan uncsi... xd). Gondolom ez az ios memóriaszűkének tudható be. (illetve én nagy híve vagyok alapból a swype írásnak, csak azzal is írok ha tehetem
) -
Drughi
addikt
Üdv,
Milyen billentyűzet alternatívák ajánlottak?
Mi az ami ingyenes de használható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg ugye a rövidített kifejezéseket azt hozzá lehet adni a beállításokban.