Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
Ember, az iCloud mentés nem a kizárólagos mentése dolgoknak az iPad-en,. Akkor mi a frászért kéne bekapcsolnom, ha úgsis mentem iTunesban? Mikor reseteled az eszközt, akkor is felajánl több opciót, nem csak az iCloud-ot, hogy onnan töltsd vissza a dolgokat. Honnan kéne azt nekem tudni, hogy amit felajánl mint egyik opció backupolni, az nem is backupolás, csak ilyen szelektív mentés? Sehova nincs odaítva. Én abból indulok ki, hogy van egy Blackberry telefonom, ha annál a szoftverével csinálok egy backupot, olyan mintha egy lemezképet csinálna, visszarakom, és megvan minden ami azelőtt. Windows dettó ugyan ez volt, mikor új HDD-t vettem. Ki a fene gondolná, hogy csak az Apple ilyen, hogy mégse ment le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest