Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Nekem évekkel ezelőtt kellett egy eszköz, amin tudok este, ágyban filmet nézni. Olvasni nem tudok, mármint olvasni tudok
, csak könyvet/e-book-ot nem, asszonyt zavarja a fény, így lett tablet. Ennek a jelenlegi darabja egy 9.7-es pro. Mindamellett melóba is előfordult, hogy kellett, meg amikor nyaralunk, akkor is jól jön.Más: a 11.2.6-al mintha jobb lenne az üzem idő. Másnak nem tűnt ez fel...?
-
Ragnar95
félisten
Nálam kiváltani semmit nem váltott ki, kiegészítette inkább az Apple ökoszisztémát. Főleg egyetemi jegyzetelésre, metrón szakkönyvek olvasására (regényekre jobb a Kindle), ágyban netezésre, játékra használom. A jegyzetelésen kívül mindegyik megoldható lenne a notebook/telefon valamelyikén is, de kényelmesebb iPaden megoldani ezeket.
Kiváltani maximum akkor tud szerintem az iPad notebookot, ha napi 1 óránál kevesebbet használod otthon a gépet és akkor is csak netezésre, emailezésre, stb, ami iPaden is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, csak könyvet/e-book-ot nem, asszonyt zavarja a fény, így lett tablet. Ennek a jelenlegi darabja egy 9.7-es pro. Mindamellett melóba is előfordult, hogy kellett, meg amikor nyaralunk, akkor is jól jön.