- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
cog777 #47031 üzenetére
Vedd meg a legolcsóbb AirPods-ot. Nekem anno volt MM-ben egy akció hogy ha beviszek egy akár használhatatlan valamilyen terméket (apple nem is tudom) kaptam 20e ft kedvezményt.. Vette egy AirPods2-t 42ért
. 1-2 éve talán. Biztos eredeti, ameddig ki nem köhögi a lelkét marad
. Szerintem fölösleges más fülesekkel foglalkozni, már csak azért is mert a legtranszparensebben az AirPods működik együtt az iphone-al, nem kell kézzel csatlakoztatni stbstb.. Nekem MacBookom is van és ott ez még erőteljesebben kijön, ha kell macbookon van ha kell a telefonon..
-
DanielLong
senior tag
válasz
cog777 #46678 üzenetére
A banki appos résszel teljesen egyetértek, de itt sem hallottam soha senkitől feltörésről, kompromittációról. Nálam van egy régebbi tartalék telefon, amit csak a 2-step biztonsági bigyók miatt tartok, mert így ha beszarna a normál telóm, akkor nem kell bankfiókba menni, hogy utána egy új eszközön aktiváljam az appot. (egyik bankom erre nagyon érzékeny volt) Na most a régi telón is minden app hibátlanul megy, szóval szerintem túl van lihegve ez a biztonsági sztori.
Samu A54 kapcsán csak a korábbit tudom írni, ha Android, akkor flagship, lehetőleg Samu S széria. Az összes többinél előbb-utóbb hibák sora bukik elő, pl most anyám két éves Xiaomija felhívta úgy apámat, hogy 1. apám telóján látszik a hívás, 2. anyám telóján semmi nincs a híváslistában. Persze ez csak egy hiba a sok közül, telefon már volt gyári állapotra resetelve is. Ugyanígy párom Xiaomi Poco telefonján a wifi mindig tök instabil volt otthon, pedig openWRT fut a routeren és minden más eszközön nulla kiesés volt. Vettünk neki S21 FE telót, most hónapok óta egyetlen panasz sem jött tőle. iPhone is biztosan lenne ilyen jó, ezt nem kétlem.
-
Pano
addikt
válasz
cog777 #46602 üzenetére
Mivel nagyon új, így nem hiszem, hogy még sokaknak van itt, de: esetleg valaki talált már normális "covert" Pencil Pro-hoz?
Ilyesmire gondolok.Eddig csak 2. gen-hez találtam, ami ugye javítja a fogási komfortot + véd kicsit. Olyan szerencsétlen vagyok, hogy állandóan kiesik a kezemből a pencil, nekem meg a szívem áll meg amikor csattan a kövön/parkettán vagy bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest