Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
Zozzer888
üzenetére
Az is valami. Sovány vigasz.

Igazából hardveresen nincs is semmi kifogásolni valóm.Ez a dilemma bennem is felmerült, de én Pro macbookért nem akartam annyit fizetni. Ha main gépként használtam volna, akkor az megint más. De egy tablet is csak amolyan kiegészítése a fő gépemnek.
Totál érthetetlen az ilyen mértékű OS limitáció. Jó, ezzel tisztában voltam, de az vadabb álmaimban se jutott eszembe, hogy ezen rontanak.
Így az iPad már csak részben tablet. Notebooknak meg alkalmatlan és még drágább is mint egy macbook és gyengébb is (ha megveszed a gyári bill-t is).Az meg külön nem fér a fejembe, hogy ha már itt van a szerintük "szipi szupi" ablakos mód, akkor pencil-el miért nem lehet ablakot méretezni vagy kezelni?

De már az is megfordult a fejemben, hogy tényleg az én elvárásaimmal vagy logikámmal lesz a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest