- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Acula M.D. #48048 üzenetére
Amit én próbáltam billentyűzetet, ott volt egy fn-el együtt lenyomható billentyűzet jel valamelyik számbillentyűn és azt lenyomva váltott magyar és angol között. Én csak így tudtam nullát írni. Vagy kézzel előhhívva az ipad billentyűzetét és arról.
-
weinmaker
őstag
válasz
Acula M.D. #48044 üzenetére
Úgy, hogy átváltasz addig angolra, majd visssza. Máshogy én sem tudtam.
-
válasz
Acula M.D. #48034 üzenetére
Szerintem ezen a billentyűzeten a 0 fog hosszú í-t adni, de ez csak tipp. Van egy olyan billentyűzetem vezeték nélküliben nekem is, ami bár magyar kiosztású de nincs rajta í, annál így van, ezért gondolom.
-
Relax420
junior tag
válasz
Csak egy tipp, de hosszan nyomod az i betűt és úgy feldobja (mint ahogy é/ó/ő… betűket is)
-
Pano
addikt
válasz
Mivel élőben még nem láttam milyen megoldás van rá, így nem tudom.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Acula M.D. #46500 üzenetére
Táblagép az táblagép...
-
Pano
addikt
válasz
Acula M.D. #46500 üzenetére
Kicsit képzavar ez nekem, hogy miért múlt ez a tokon?
-
Acula M.D.
tag
válasz
Acula M.D. #45519 üzenetére
Update: vettem egy egyszerű használt Smart Folio tokot az iPad promhoz a magic keyboard helyett. Azóta sokkal de sokkal többet használom a gépet
. Van kedvem otthon is csak úgy felkapni és gyorsan valaminek utánanézni, pl. telefon helyett.
-
batmun
csendes tag
válasz
Acula M.D. #46484 üzenetére
Igen van egy HDMI bemenet, azonban nem vagyok benne biztos, hogy az Apple TV lekezeli azt, hogy 5 darab különálló "TV" van sorbakötve, és azon jelenik meg a megjeleníteni kívánt anyag. Úgy gondolom sokkal többfaktorosabb dolog ez mint gondolnánk, ezért is fordultam hozzátok.
-
yaska
csendes tag
válasz
Acula M.D. #46036 üzenetére
Na ezaz! Ha ezt tudtam volna, így csinálom, de mivel nem régen tértem át androidról, nem láttam a fától az erdőt
köszönöm!
-
Roland861010
veterán
válasz
Acula M.D. #45533 üzenetére
Teljesen jogos. Amiket írsz most miattad én is eladom ... De tényleg.
-
Roland861010
veterán
válasz
Acula M.D. #45530 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy egy air. De akkor miért nem adod el és veszel egy airt?
-
Geller72
veterán
válasz
Acula M.D. #45525 üzenetére
Én sem értelek.
. Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó.
. Nyilván van, akinek nem, annak meg egyszerűen át kell gondolnia, hogy mi a legjobb. Olyan is van, amikor sajnos szinte mindegyik kell az általam felsoroltakból. Ezt neked kell tudnod.
.
Nekem az M1 chipes 12.9-es Pro bőven elég képszerkesztésre, video editálásra a drónos és egyéb munkákhoz. Nekem nem pénzt keres a "flotta", saját használatra ez nekem bőven elég. Akinek viszont igen, az gondolom, nem ilyen "gépparkkal" tolja..
-
Roland861010
veterán
válasz
Acula M.D. #45525 üzenetére
Miért nem kényelmes a több tabos netezés ha már van magic keyboardod is?
De ezt mindenki maga érzi.Nekem csak a virágbolt használta hiányzik iPadrol.
Ha ezt megtudnám oldani semmi bajom nem lenne vele. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Acula M.D. #45519 üzenetére
Megértem, sokat számít, hogy az Air5 kicsi
-
Acula M.D.
tag
válasz
Acula M.D. #45424 üzenetére
Bocsi nem láttam a válaszod hogy már megoldódott
-
feddel
senior tag
válasz
Acula M.D. #44567 üzenetére
Köszi, teszek egy próbát.
-
Parson
addikt
válasz
Acula M.D. #43431 üzenetére
Microsoft-ot nem használok privát eszközökön, de Pagesben mülödik. Imént teszteltem.
-
Semin
őstag
válasz
Acula M.D. #43424 üzenetére
Már ha arra gondolsz múködi -e a diktálás úgy, hogy csatlakoztatva van, a válasz igen.
(Magic Keyboard) -
Parson
addikt
válasz
Acula M.D. #43424 üzenetére
Nálam működik. iPad 8 - Logitech Combo Touch.
-
Acula M.D.
tag
válasz
Acula M.D. #43391 üzenetére
Valaki akinek van bluetoothos billentyűzete vagy magic keyboardja, ki tudná próbálni hogy működik-e a diktálás vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air - 16 GB
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest