- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
19500 - 19401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok,
13-as Macbook Pro, és 12,9-es iPad pro között gondolkozom. Van aki hasonló cipőben járt? Hogy sikerült döntenie? Webdesignra használnám mindkettőt, a ceruza sokat segítene, kérdés hogy van-e rá komolyabb program felhasználói felület tervezésére, ami mellé nem kell gép, hanem készre lehet vele csinálni a designt? Bluetooth billentyűzettel mennyire jó barátok, mennyit kell szenvedni minden párosításnál? Torrent megoldott rajta valahogy? Jóval olcsóbban kijönnék ezzel, mint egy Macbookkal, de ha nagyon kompromisszumos, akkor nem erőltetném a dolgot, csak kutakodok.
Webdesignnal nem tudom mi a helyzet, de azért én nem ajánlanék gép nélkül iPad Prot munkára, a legtöbb felhasználói körülményhez nem váltható ki egy gép az iPad Proval.
BT billentyűzet teljesen jól működik a géppel, csak egyszer kell párosítani az adott billt, utána magától kapcsolódik a gép, ugyanúgy működik, mint bármilyen más BT eszköz.
Torrent nem megy, vagyis csak NAS-ra tudsz torrentezni, direktbe az iPadre nem. -
SidCorky
őstag
Sziasztok,
13-as Macbook Pro, és 12,9-es iPad pro között gondolkozom. Van aki hasonló cipőben járt? Hogy sikerült döntenie? Webdesignra használnám mindkettőt, a ceruza sokat segítene, kérdés hogy van-e rá komolyabb program felhasználói felület tervezésére, ami mellé nem kell gép, hanem készre lehet vele csinálni a designt? Bluetooth billentyűzettel mennyire jó barátok, mennyit kell szenvedni minden párosításnál? Torrent megoldott rajta valahogy? Jóval olcsóbban kijönnék ezzel, mint egy Macbookkal, de ha nagyon kompromisszumos, akkor nem erőltetném a dolgot, csak kutakodok.
-
talamasca
senior tag
Sziasztok,
mp3 -at szeretnék másolni ipadre (pro) pcről, ituneson keresztül és sikerül is, látom az előadó, album címet stb az itunes listában... de az ipaden nem teszi egy albumba a számokat hanem külön-külön és mindegyik számhoz hozzárendeli az album borítóját. Próbáltam valami nézet beállításokat változtatni de hiába, album nézetben is külön vannak. Tudja valaki hogy mért van így??
Akkor fogja egy albumba tenni, hogyha egy előadó - egy albumának a dalai.
Meg ha válogatás album.Ha csak egy mappába letöltött össze-vissza mo3-ról beszélünk, akkor nem.
Nézd dalok nézetben, ott az összes szám egyben fog látszódni.
Vagy igényesen, tag-elt gyűjteményt kell csinálni. -
Ragnar95
félisten
Sziasztok,
mp3 -at szeretnék másolni ipadre (pro) pcről, ituneson keresztül és sikerül is, látom az előadó, album címet stb az itunes listában... de az ipaden nem teszi egy albumba a számokat hanem külön-külön és mindegyik számhoz hozzárendeli az album borítóját. Próbáltam valami nézet beállításokat változtatni de hiába, album nézetben is külön vannak. Tudja valaki hogy mért van így??
Albumelőadó véletlenül nem különböző a számoknál?
-
törölt tag
Sziasztok,
-
weinmaker
őstag
-
Ragnar95
félisten
-
weinmaker
őstag
-
weinmaker
őstag
-
Süvi
őstag
-
pescara
aktív tag
Erintkezesi hiba lehet, probald ki masik fejhallgatoval.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy régebben használtam az appzap programot, de mar sajnos nem megy egy ideje. Tudtok ra valami alternatívát?
-
r3dsnake
nagyúr
Komolyan olvassátok már el mégegyszer...

-
pescara
aktív tag
Ha nincs rajta a tok akkor is?
-
csab2
veterán
-
mormota79
tag
1 hete az vele a probléma hogy ha ki van hátra hajtva mögé a tok akkor ha megmozdítom az ipadet akkor feléled. Na ez nem volt soha.
Most meg minden tokkal ezt csinálja.
Ha odébb rakom vagy meglököm mindig feléled. -
csab2
veterán
Ezt most nem értem.
Honnan tudod, hogy bekapcsol a kijelző ha tok van rajta? Ha meg nyitásra feléled a kijelző, az külön jó, ahogy te is írod. Akkor mi a probléma? -
csab2
veterán
Tegnap bementem istyleba megkérdezni a srác se tudta mi van de elkezdte a telefonját nyomogatni és a kijelző fényerő menüben van egy olyan hogy emelés ébresztéshez.
Na mondom szuper.
Hazajöttem hogy kikapcsoljam de ipaden nincs ilyen kapcsoló csak iphoneon.Ez ilyenkor mi? Belekerült az ipadbe de kikapcsolni meg nem lehet?
Az iPaden nincs ilyen funkció, mert nincs benne valamelyik szenzor.
-
mormota79
tag
Köszönöm az ötletet.
A tok a baja. De átraktam egy új tokba és abba is csinálja. Nem értem mi változott meg. De így legalább ki lehet kapcsolni mert olyan kapcsoló van hogy tok nyitásra felkeljen.
Elégedett mégse vagyok mert az meg hasznos volt de legalább kiderült. -
mormota79
tag
-
r3dsnake
nagyúr
Tegnap bementem istyleba megkérdezni a srác se tudta mi van de elkezdte a telefonját nyomogatni és a kijelző fényerő menüben van egy olyan hogy emelés ébresztéshez.
Na mondom szuper.
Hazajöttem hogy kikapcsoljam de ipaden nincs ilyen kapcsoló csak iphoneon.Ez ilyenkor mi? Belekerült az ipadbe de kikapcsolni meg nem lehet?
Nincs valami mágneses cucc a közelében? Tok, gyűrű, karkötő, akármi?
-
btudos
nagyúr
Na mondom szuper.
iPad Air-ben még nincs olyan chip, ami ezt érzékelné, biztos nem emiatt csinálja. (Telefonoknál is csak a 6S illetve annál újabb készülékek tudják.)
-
Friczy
senior tag
Na mondom szuper.
Nagyon úgy néz ki, mert a telefonomon nekem is megvan, de az ipadon nincs.
-
mormota79
tag
Feleségem i7-jén volt valami funkció aktív, ami pont ezt állította, kikapcsoltam és azzal abbahagyta. De ipad-en ilyenre nem emlékszem.
Na mondom szuper.
-
sebgutkopf
őstag
-
coco2
őstag
Lehet koszos a dugalj, próbáld meg fülpiszkálóval vagy valami vékonnyal kipucolni.
Az volt a legelső, amit tettem - nem mintha bármi értelme lehetett volna
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt. -
grafnet
veterán
-
Ragnar95
félisten
Csak simán iPad 2017, tárhely mérete teljesen mindegy tok szempontból...
Amúgy iPad Air kiegészítőket is kereshetsz hozzá, ha direkt iPad 2017-et nem találsz, mivel az iPad Airrel megegyezik méretileg. -
grafnet
veterán
Urak!
Köszönöm szépen!
Kielégítő a válasz, amit adtatok.Intézem a rendelést!
U.i.: Van spec neve? Az ebay miatt kérdezem, ott még nem kerestem - a tartozékok miatt. Vagy ennyi: iPad 2017, 32 GB...
-
talamasca
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Megbízásból kell beszereznem egy új iPad 2017-et, 32 GB. Nem tudom mi a pontos neve a szakzsargon szerint.
Néhány kérdés vásárlás előtt:
- Van-e bevált, preferált magyar eladó? (Megbízhatóság, raktárkészlet, esetleg ingyenes szállítás... stb.)
- Kiegészítőkre forrás? (Tok, kijelzővédő, stb.)
- Garancia kapcsán kell-e valamire figyelni? (Nem a világgaranciára gondolok, hanem a bolti "mókolásra".)
- Szín: feketét szeretne az úriember... ahogy elnéztem, csak fekete elejű van, aminek szürke a hátulja. Jól gondolom?Köszönöm a segítségeteket!
- Ha fontos a 2. évi szavatosság és/vagy az ÁFAs számla, akkor mindenképp hivatalos magyarországi viszonteladó ajánlott (MM, iStyle, iCentre pl), ha ezek nem annyira fontosak, akkor karsaitomaszt tudom ajánlani hardverapróról, elég jó áron adja az összes Apple terméket és teljesen megbízható eladó
- Ha olcsón szeretnéd megúszni a dolgot, eBay, üvegfóliát mindenképp onnan vennék, tok eBay vagy Amazon, utóbbin jobb a minőség általában, cserébe drágábbak is
- 1 év világgarancia van minden Apple készülékre, tehát ezzel kapcsolatban semmi mókolás nem lehet (max ha bontott a készülék, de normális helyről vásárolva ez fel sem merülhet), egyedül a 2. évi szavatossághoz kell hivatalos viszonteladótól vásárolni
- Rosszul láttad, van fekete előlapú modell is, a space grey szín lesz a megfelelő választás, annak fekete az előlapja -
mormota79
tag
-
kkdesign
senior tag
ez engem is érdekelne, én is így jártam, nem tudom hol lehetne kikapcsolni. Lehet szükséges infó de nekem van tokom aminél ha behajtom elsötétül. lehet összefügg ezzel.
-
grafnet
veterán
-
Whynot?
aktív tag
-
Friczy
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
Winne
nagyúr
-
Pá
addikt
Tudtok arról bármit, hogy a 2017-es iPad (nem pro, hanem a sima) kifutó modell lenne már és nem szállítanak?
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Olyan ébresztő alkalmazás létezik, ahol beállítok egy ébresztést és betudnám állítani, hogy csak pl.hétfőtől-csütörtökig ébresszen de csak azon a héten? Az Iphone saját ébresztőjét naponta állíthatom és még az van benne, hogy pl. minden hétfőn stb.
Előre is köszönöm a segítséget.1 topikban elég feltenni egy kérdést, a jövőben lehetőleg ne rakd fel egyszerre 3 topikba a kérdésed

-
LilProphet90
senior tag
Lehet koszos a dugalj, próbáld meg fülpiszkálóval vagy valami vékonnyal kipucolni.
-
sumi4623
tag
-
mormota79
tag
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta ha megmozdítom az Ipadet mindig bekapcsolja a képernyőt amit eddig csak a Home gomb nyomásával csinált. Engem nagyon idegesít.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Biztos ott van az orrom előtt de nem találom.
Ipad AirKöszi előre is.
-
Noxy
veterán
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Olyan ébresztő alkalmazás létezik, ahol beállítok egy ébresztést és betudnám állítani, hogy csak pl.hétfőtől-csütörtökig ébresszen de csak azon a héten? Az Iphone saját ébresztőjét naponta állíthatom és még az van benne, hogy pl. minden hétfőn stb.
Előre is köszönöm a segítséget.Egyéni igényekhez hamarabb találsz az AppStore keresőjével. (alarm clock, smart alarm clock, etc..)
-
Warter
addikt
OfficeSuite PRO ingyenes ma!
-
kisferi
tag
Előre is köszönöm a segítséget. -
coco2
őstag
Sziasztok!
iPad air 2-es jellemzően miért csinálhat olyat, hogy egyszer csak nem érzékeli a bedugott fejhallgatót (bedugott fejhallgató mellett is a normál hangszórója szól), aztán pár órával később minden művelet nélkül megjavul?
Valami nagyon misztikus.
-
grafnet
veterán
-
Alex91
félisten
Sziasztok!
Megbízásból kell beszereznem egy új iPad 2017-et, 32 GB. Nem tudom mi a pontos neve a szakzsargon szerint.
- Van-e bevált, preferált magyar eladó? (Megbízhatóság, raktárkészlet, esetleg ingyenes szállítás... stb.)
- Garancia kapcsán kell-e valamire figyelni? (Nem a világgaranciára gondolok, hanem a bolti "mókolásra".)
- Szín: feketét szeretne az úriember... ahogy elnéztem, csak fekete elejű van, aminek szürke a hátulja. Jól gondolom?Köszönöm a segítségeteket!
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
-
Cyberpunk
félisten
Ma próbáltam iPhone X vs iPad Pro 10.5, hát az utóbbi nyer. Nyilván nem ugyan az, mivel az egyik mobil, a másik meg tablet, de azon a 120 Hz-es kijelzőn szinte folyik a rendszer annyira fürge. TrueTone ellenben nem valami hatékony egyiken sem, azt kikapcsolva rendben vannak, fekete meg az IPS panel miatt elmarad az X-től, de nem nagy érvágás.

-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
A kérdés a következő: egy iPhone-on van a Steam hitelesítő most, új telefon lesz (androidos) helyette, így a hitelesítőt át kell telepítenem, de nem akarok tradebant.
Ami ide tartozik, hogy az iPhone-on használt AppleID-vel használok egy iPad-et is, azon is megy a hitelesítő. Ha a telefonon kilépek a felhasználómból és visszaállítom a telefont, attól még az iPad-en fenntmarad, ugye?
A tableten az automatikus letöltéseket mind kivettem.
Igen, megmarad az iPaden az app akkor is, ha letörlöd iPhone-ról.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A kérdés a következő: egy iPhone-on van a Steam hitelesítő most, új telefon lesz (androidos) helyette, így a hitelesítőt át kell telepítenem, de nem akarok tradebant.
Ami ide tartozik, hogy az iPhone-on használt AppleID-vel használok egy iPad-et is, azon is megy a hitelesítő. Ha a telefonon kilépek a felhasználómból és visszaállítom a telefont, attól még az iPad-en fenntmarad, ugye?
A tableten az automatikus letöltéseket mind kivettem.
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy iPad Pro-t (újjabbik model). Az mitől lehet, hogy a Windows Fotók app (vagy akárminek is hívják) képtelen az iPadről a nagyobb méretű videókat(~2 gb) importálni? Nagyon sokszor megpróbáltam de mindig hibába ütközött és kiírta, hogy lehetséges, hogy egyes elemeket nem sikerült importálni. Megpróbáltam képpekkel és azokat tudta. Van valami ötletetek?
iTunes verzió: 12.6.0.100.
Windows 10Előre is köszönöm!
-
pescara
aktív tag
Majd meselj, az enyem meg egyben van, de mar nagyon gyanusan figyelem😀😀
-
Jano_023
őstag
-
pescara
aktív tag
-
Jano_023
őstag
Beszéltem velük, elfáradt a műanyag és cserélik is de ha megnézed a honlapot már csak rózsaszín van és az nem az én színen. Ezért keresek más megoldást.
-
pescara
aktív tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Van egy ipad mini 4em és egy laut háromszögbe hajtós tokot használok hozzá. A tok alján a műanyag elkezdt repedni, így ki akartam cserélgetni, de már csak rózsaszín van istyleban és nem is lesz másik. Most valami jó minőségű tokot kell keresnem a minire. Várom a javaslatokat és a linkeket nektek milyen van és kinek mi jött be és honnan rendelte. Köszönöm a segítséget.
Nekem is olyan van az ipaden. Mi az, hogy elkezd repedezni? Csak ugy magatol? Egy ev gari van, ha igy jartal, kerd vissza a penzt!
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem meg van a probléma. Az en iPad 2-m mid 2012. Arra még nem töltöttem le az ipsw-t mert azt mutatja az oldal hogy azt már nem irja alá. Higgyek neki vagy próba? Gondolom az infók naprakészek.
Csak fél napom ment el rá hogy erre rájöjjek

-
Jano_023
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Van egy ipad mini 4em és egy laut háromszögbe hajtós tokot használok hozzá. A tok alján a műanyag elkezdt repedni, így ki akartam cserélgetni, de már csak rózsaszín van istyleban és nem is lesz másik. Most valami jó minőségű tokot kell keresnem a minire. Várom a javaslatokat és a linkeket nektek milyen van és kinek mi jött be és honnan rendelte. Köszönöm a segítséget.
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem meg van a probléma. Az en iPad 2-m mid 2012. Arra még nem töltöttem le az ipsw-t mert azt mutatja az oldal hogy azt már nem irja alá. Higgyek neki vagy próba? Gondolom az infók naprakészek.
-
pescara
aktív tag
Nalam is, filmet sem tudtam feltenni az ipadra. Szerencsere itt kiokosodtam,azota csak wifin keresztul .Es nekem is olyan hibauzeneteket hazudik, hogy az ipad nem tamogatja a formatumot . Wifin keresztul pedig siman megy.
-
vadászcsiga
félisten
-
passatgt
aktív tag
Kell hozzá alacsonyabb verziószamú iTunes? Vagy DFU mód?
Én MacOS-al legfrissebb iTunes-al raktam fel. Option-t nyomvatartva Recovery gomb, kiválasztottam a letöltött iPad2 Wifi-s ipsw-t(6.1.3) és felrakta, nem kérdezett semmit.
-
Noxy
veterán
Megpróbáltam recoveryben de ugy sem kompatibilis. Nincs több ötletem.
https://ipsw.me -ről szetted le?
-
vadászcsiga
félisten
-
Noxy
veterán
Félek hogy nem tudom vissza rakni a legfrissebbet sem. Régen en is néztem azokat akiknek nem működik az iTunes, de az utóbbi években nekem sem jó. Még szinkronizalni sem tudok egy eszközt sem, hibauzenettel elszáll mindegyik.
Nekem 2 iTunes van. 1 iOs 8-ig 1 meg iOs 9-ig mivel 2 Win7 van a gépemen.
Mind2 hibatlanul működik.
Nem frissítem őket mert nincs iOs 9 feletti eszközöm a környezetemben. -
vadászcsiga
félisten
Félek hogy nem tudom vissza rakni a legfrissebbet sem. Régen en is néztem azokat akiknek nem működik az iTunes, de az utóbbi években nekem sem jó. Még szinkronizalni sem tudok egy eszközt sem, hibauzenettel elszáll mindegyik.
-
Noxy
veterán
Mid2012-ben nincs 6.1, többi nem komplett
Még a GSM-es verzió sem, ami nem is csoda.Én mindig recovery módban rakom fel. De azt nem tudom (mert mindig sikerült) ha ebben módban raknád fel és nem ok, akkor mi történik a fentlévő iOs-l.
-
vadászcsiga
félisten
Nem merem DFU-ba sem tenni mert a meglevő 935 sem fog feleledni tuti. Akkor meg bukta
-
vadászcsiga
félisten
-
Noxy
veterán
Valami ötlet hogy tudnám feltenni iPad 2-re a 6.1-et?
Ha nem kompa.. akkor próbálj meg másikat.
(CDMA, vagy a Mid 2012)
Tönkre nem teszi. Legfeljebb nem megy fel. -
vadászcsiga
félisten
Valami ötlet hogy tudnám feltenni iPad 2-re a 6.1-et?
-
sharp4
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Küzdök az iTunes-al. A letöltött ipad2 wi-fi 6.1 ipsw-re azt mondja nem kompatibilis az eszközzel. Hulye ez?
-
Noxy
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
zolikaDB
veterán
-
nofi
addikt
Sajnos applenél sok esetben csak a termékekben lévő chipek alapján húznak egy határt. Mivel Air2 "csak" A8x-et tartalmaz, az AR kit sem elérhető, mert arra A9-től jogosult a hardver. SE-ben A9 van már, gondolom Gridnél is valami ilyesmi limitációt szabtak a fejlesztők (átírók).
-
chatran
őstag
A Grid Autosport nem megy Air2-n.
Összevetettem a specifikációkat egy SE-vel (ami támogatott) és annyival nem tűnik bikábbnak az SE, ami indokolná az Air2 kizárását. Sőt, van amiben az Air2 jobb is, például GPU és Cpu magok száma. -
vadászcsiga
félisten
-
szasanyi
félisten
Én is ilyesmire gondoltam, az előző post meg szinte hihetetlen. Én azért vettem új iPad-et (2017) az iPad3 helyett, mert a 9-cel már több program nem elégedett meg (meg ugye a lassúsága).
-
Ragnar95
félisten
iOS6 gyakorlatilag semmihez nem elég már, maximum akkor érdemes downgrade-elni, ha csak pár specifikus appot használ az ember az iPaden a gyáriakon kívül és azok még valami csoda folytán megelégednek az iOS6-al.
-
r3dsnake
nagyúr
-
passatgt
aktív tag
Egyrészt lehet böngészésre használni, Safari működik rendesen, iOS9-hez képest. Raktam fel rá Youtube-ot, szépen felajánlotta, hogy régebbi verziót töltsön le, hibátlanul megy. Dropbox van még rajta(pdf magazinolvasáshoz). Pinterest, Google Maps, Google és játékok szintén mennek rajta, a még kompatibilis verziókat tölti le Store-ból.
Pár dolog nem ment, pl Időképet ugyan letöltötte, de szerverhibát ír appindításkor. Safariban ugyanúgy meg lehet nézni, kiraktam főképernyőre az ikont.
-
szasanyi
félisten
És az miért jó? Már a 9 alatt is volt több progi ami nem is települt mert a rendszerigénye min. iOS10 volt akkor 6 mihez lesz elég?
. -
passatgt
aktív tag
-
LilProphet90
senior tag
-
sutyesz96
addikt
Sziasztok!
Megérheti még iPad Mini 2-t vásárolni? Szüleimnek szeretném, gyakorlatilag csak skypera lenne használva, esetleg 1-2 híroldalt böngészni. Azt olvastam a Mini 2-re még jött ios 11 is.
-
leslieke
Jómunkásember
Ahogy nézem, már nem tehető vissza.
Rendszerhiba lehetett..
-
Chosen
addikt
iPhone 4S-re és iPad 2-re még visszatehető a 6.1.3, minden másra bezáródott már a lehetőség.
-
szabogabor10
veterán
PSA: iOS 6-7 most rövid ideig visszatehető régebbi készülékekre. Akinek iPad Air, 4, stb készüléke van és úgy érzi, hogy belassult, az most hivatalosan vissza tudja tenni ha gyors. Az Apple csak elrontott valamit, pár órán belül biztosan bezárul ez a lehetőség. FW letöltés innen: [link]
-
Chosen
addikt
PSA: iOS 6-7 most rövid ideig visszatehető régebbi készülékekre. Akinek iPad Air, 4, stb készüléke van és úgy érzi, hogy belassult, az most hivatalosan vissza tudja tenni ha gyors. Az Apple csak elrontott valamit, pár órán belül biztosan bezárul ez a lehetőség. FW letöltés innen: [link]
-
Ance
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
Süvi
őstag
Ezt a tokot egy ilyen táskába teszem be.
Könnyű, jó minőség, szerintem bőr. Ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
19500 - 19401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Slim Book Cover Keyboard for Tab S9 Ultra & Tab S10 Ultra
- Logitech Crayon USB C digital pencil ÚJ Alza gari! 2027.09.06.
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- 27% - GAMING PC! 13900K / RTX 4090 / 64GB DDR4 / Z690 / 3TB SSD / 1600w Platinum
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy iPad Air kiegészítőket is kereshetsz hozzá, ha direkt iPad 2017-et nem találsz, mivel az iPad Airrel megegyezik méretileg.

.