- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Képernyőmentes aktivitáskövetőt mutatott be a Google, ez a Fitbit Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Csendben befutott a Poco Pad C1
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
-
19900 - 19801
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
-
mukibuci
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Elnézést a buta kérdésért, de iPad-es programokkal foglakozó topik van itt a PH-n? Az iPhone-ost megtaláltam, de nekem táblagépre kellene.
-
Alex91
félisten
Úgy tudom iPaden nincsen ez a funkció.Én se találom a Air -en.
Te nem arra gondolsz, amire o gondol...
-
univerzita
addikt
-
Audison
senior tag
Sziasztok! 11.3-on van ez az akku kímélő mód, ha sokáig töltőn van hagyva. Ez a valóságban hogy néz ki? Még nem raktam fel Air2-re.
-
ittakary
nagyúr
-
DJosef
őstag
Ha pl nyitva a safari es a dock-rol felhuzod pl az imessage-t mi tortenik?
-
druzil
tag
-
Alex91
félisten
-
druzil
tag
Sziasztok!
Egy jó ideje nem működik a multitasking (pl, két app egymás mellett) a 2017es ipademen. Csináltam biztonsági mentést, mindent töröltem, majd visszaállítottam, de ez sem oldotta meg. Van ötletetek? -
DJosef
őstag
Problem solved:
Az uzeneteknel ha balra swipe-olok a kontakton akkor van egy jelzesek elrejtese opcio, ugy tunik ezt veletlenul bekapcsoltam.
-
domerator
veterán
11.3!!!
11.2 beta 5-tel mar temettem a mini 2-ot, de tegnap ejjel feltettem a 11.3-at es hat nem akarom elkiabalni de ugy latom megmenekult a kis ipad, egesz hasznalhato lett netezeshez.
Mar a forumot se akarta vinni allando ujratoltogetes nelkul... -
DJosef
őstag
Reggelt Urak!
Ha jon egy iMessage uzenet azt vmiert csak az ikononon jelzi nekem. Hiaba van bekapcsolva a jelzeseknel a Zarolasi kepernyo, elozmenyek, szalaghirdetes.
Otlet!?
11.3 van mar fent
iPad 2017/5th gen -
ruarua
tag
Sziasztok
Nincs infótok, hogy hivatalos viszonteladóknál mikortól lesz elérhető az új ipad? Sehol nem találok infót. Szeretem személyesen megvenni.

-
leslieke
Jómunkásember
11.3!!!

-
törölt tag
-
hszilard666
veterán
Szerintem más lesz a csomagolása. a 2017 es en oldalról van fotózva az eszköz a csomagolás tetején, itt szerintem az új ipad prok hoz fog hasonlítani, avagy az ipad kijelzője lesz rajta. Szerintem.
-
Geresics
addikt
Tényleg! A csomagoláson és/vagy a készüléken lesz valami feltüntetve, ami alapján el tudom majd dönteni, hogy ez az új, vagy "véletlenül" a 2017-est nyomták a kezembe?

Nyilván, ha az apple-től rendelem, akkor ilyen nem(?) fordulhat elő... -
Süvi
őstag
-
Geresics
addikt
-
Alex91
félisten
Multkor par het alatt esett jelentosen az ar. Persze nem az Apple store-ban. Bestbyte, edigital, mediamarkt...
-
univerzita
addikt
Nem szoktot. Esetleg a mostani ára fog csökkenni, talán.
-
Geresics
addikt
Az új iPad hivatalos ára ezek szerint már tiszta.
Szokott valami bevezetési akció lenni? Vagy máshol olcsóbb lesz, mint az apple oldalán? Vagy max 2-3eFt szokott lenni a difi, és kár szórakozni? (Áfás számla mindenképp kell...) -
univerzita
addikt
Sok minden a új iPad -ról [link]
-
Ragnar95
félisten
Apple Pencil support a nem Pro iPadben mondjuk tényleg elég fontos újítás mivel az oktatásban akarják még jobban elterjeszteni az iPadeket, amihez tényleg nagyon hasznos, sőt, kb elengedhetetlen kellék az Apple Pencil (vagy más kapacitív stylus persze).
-
Süvi
őstag
-
Geresics
addikt
Ahogy nézem, az egyetlen lényeges "fejlesztés", hogy a 6s procija helyett a 7-ét rakták bele.
...na meg a ceruza, mert az fontos, azzal van tele minden sajtóanyag... -
kezo0
addikt
-
Rage47
nagyúr
Sziasztok,
tudni bármit az új iPad-ról? Gondolok itt arra, hogy mi lesz a neve, mikortól lesz elérhető, stb.?
A mobilarena cikket ugyan átfutottam, de nem mondom, hogy sokkal okosabb lettem - igaz, most kezdem csak beleásni magam a témába, mert az asszony bejelentette, hogy tabletet kér szülinapjára...A cikk szerint iPad 9.7 lesz a neve, de emagon már most is van iPad 9.7, csak épp A9-el. Honnan lehet majd tudni, hogy melyik az új? Mert ez alapján ugyan az a neve, mint a réginek...
Touch ID (úgy tudom 1st gen), HD FaceTime kamera, 10 órás üzemidő, 8 megapixel hátsó kamera, LTE, Apple A10 Fusion chip, GPS, iránytű.
iPad a neve, vagy iPad 9,7Tegnaptól elérhető. Ha most megrendeled, ápr. 3-5. között kiszállítja az apple.hu
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
tudni bármit az új iPad-ról? Gondolok itt arra, hogy mi lesz a neve, mikortól lesz elérhető, stb.?
A mobilarena cikket ugyan átfutottam, de nem mondom, hogy sokkal okosabb lettem - igaz, most kezdem csak beleásni magam a témába, mert az asszony bejelentette, hogy tabletet kér szülinapjára...A cikk szerint iPad 9.7 lesz a neve, de emagon már most is van iPad 9.7, csak épp A9-el. Honnan lehet majd tudni, hogy melyik az új? Mert ez alapján ugyan az a neve, mint a réginek...
-
moleculez
veterán
Letettem a hajamat...
Affinity photoban 21MP es raw képeket tudok editálni real time úgy hogy meg sem áll gondolkodni a cucc. Sőt 3x21mp es panoráma képet tudok összerakni villámgyorsan. Pedig a fent említett feladat a PC met megfektette keményen emlékeim szerint. Jó döntés volt ez a cucc úgy érzem, viszont befektetésnek borzasztó, mivel egy fillért sem keresek vele
Az új ipad is szuper lett, olcsóbb erősebb, és apple pencil kompatibilitás. Titkon kicsit féltem hogy a pro lineup ot fogják frissíteni, mondom tökön szúrnám magam hogy megvettem az új ipadem és egy napra rá frissítik

Én 38 mpx rawot is adtam neki (Lumia 1020-bol), gond nélkül megy, laptopomat megeszi reggelire ami a reszponzivitását illeti...
-
hszilard666
veterán
Na majd számolj be róla, hogy mennyire vált be az iPad Pro, én mindenképp kíváncsi vagyok!

Én pl most, hogy lett a családban iPad Mini 4, rászoktam, hogy azon nézem meg az elkészült képeimet, mert imádom a kijelzőjét (300+ ppi), és sokkal jobban élvezhető rajta a nagy felbontás meg a sok szín!
Letettem a hajamat...
Affinity photoban 21MP es raw képeket tudok editálni real time úgy hogy meg sem áll gondolkodni a cucc. Sőt 3x21mp es panoráma képet tudok összerakni villámgyorsan. Pedig a fent említett feladat a PC met megfektette keményen emlékeim szerint. Jó döntés volt ez a cucc úgy érzem, viszont befektetésnek borzasztó, mivel egy fillért sem keresek vele
Az új ipad is szuper lett, olcsóbb erősebb, és apple pencil kompatibilitás. Titkon kicsit féltem hogy a pro lineup ot fogják frissíteni, mondom tökön szúrnám magam hogy megvettem az új ipadem és egy napra rá frissítik

-
leslieke
Jómunkásember
-
CharlieDrop
veterán
Ez az A10 csip mennyire jó ebben az olcsó iPadben?
-
leslieke
Jómunkásember
-
Süvi
őstag
-
Alex91
félisten
Kicsit olcsobb is lett az uj iPad!
-
univerzita
addikt
Van új iPad.( Hurrá!)És olcsó Logitech ceruzával is lehet használni.
-
univerzita
addikt
-
galaxys80
veterán
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Elcsesztem. Lecseréltem az első 16 gigás ipademet egy 12.9 es ipad pro ra. Miért? Magam sem tudom. Pont digitalizáló táblát kerestem a 12" es macbookomhoz, és előtérbe került az ipad pro+pencil. Anno 2015 ben amikor bemutatták az első gent belőle nem nagyon tetszett az ötlet mert ugyanaz a szoftver fut rajta mint a mobilomon. De azóta megkapta ugye a combosabb a10x et és a 120 hz es kijelzőt, ami nagyon nagyon bejött. Valamint megjelentek rá "pro" appok mint a procreate és az affinity photo. Nem egy embertől hallottam hogy ki tudja váltani a desktop PS-t, erre igazán kíváncsi vagyok. Amit hoztam mellé még egy camera adapter hogy le tudjam húzni az 5D ről a raw képeket amiket elvileg kezel, és egy apple pencil. Eddig i-má-dom!És hogy miért csesztem el? Mert a bankszámlám a vérében fuldokol éppen valamint biztos vagyok benne hogy nem fogom kihasználni eléggé a hardvert.
Na majd számolj be róla, hogy mennyire vált be az iPad Pro, én mindenképp kíváncsi vagyok!

Én pl most, hogy lett a családban iPad Mini 4, rászoktam, hogy azon nézem meg az elkészült képeimet, mert imádom a kijelzőjét (300+ ppi), és sokkal jobban élvezhető rajta a nagy felbontás meg a sok szín!
-
hszilard666
veterán
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Elcsesztem. Lecseréltem az első 16 gigás ipademet egy 12.9 es ipad pro ra. Miért? Magam sem tudom. Pont digitalizáló táblát kerestem a 12" es macbookomhoz, és előtérbe került az ipad pro+pencil. Anno 2015 ben amikor bemutatták az első gent belőle nem nagyon tetszett az ötlet mert ugyanaz a szoftver fut rajta mint a mobilomon. De azóta megkapta ugye a combosabb a10x et és a 120 hz es kijelzőt, ami nagyon nagyon bejött. Valamint megjelentek rá "pro" appok mint a procreate és az affinity photo. Nem egy embertől hallottam hogy ki tudja váltani a desktop PS-t, erre igazán kíváncsi vagyok. Amit hoztam mellé még egy camera adapter hogy le tudjam húzni az 5D ről a raw képeket amiket elvileg kezel, és egy apple pencil. Eddig i-má-dom!És hogy miért csesztem el? Mert a bankszámlám a vérében fuldokol éppen valamint biztos vagyok benne hogy nem fogom kihasználni eléggé a hardvert.
Gratula, még csavarj egyet-kettőt a bankszámlán, azok a pro appok nem olcsóak, de cserébe nagyon jók, főleg az Affinity Photo!
-
bigsee
addikt
Sziasztok!
Ha a vérében fuldokol, akkor nem üres! 
-
Whynot?
aktív tag
Ez megvan nekem is

10.5-höz 60e, ehhez nincs kedvem

-
univerzita
addikt
-
Whynot?
aktív tag
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
-
celf
őstag
tudtok olyan BT billentyűzetet, ami megy iPaddel és androidos tablettel is, és best buy?
-
zolikaDB
veterán
Uraim!
Air2-n 9.3.1 van nekem, most raktam ujra, es allitottam be ujkent.
A Padview es annak utodja viszont nem indul el - azaz elindul, de ki is lep.
Miert?
Van valami alternativa Instagram kivaltasara? -
arkades
senior tag
Köszi. Akkor legalább attól nem kell tartanom.
-
rinpocse
aktív tag
Egyrészt fogalmam sincs annak a routernek a sebességéről, másrészt magában a router típusa nem jelent sokat, hiszen a lokális hálózat sebessége elég sok egyéb tényezőtől is függ, így látatlanban szinte lehetetlen biztosra megmondani, hogy menni fog-e a streaming.
Első körben kipróbálnám a helyedben, hogy lokális fájlokat tudsz-e streamelni a TV-re, pl ezzel az appal, bár sajna ez még mindig nem 100%-os teszt, hiszen az online filmek streamelése még nagyobb sávszélt kíván, de Safariból nem tudsz DLNA-n keresztül streamelni, ahhoz mindenképp kelleni fog egy plusz AirPlay képes eszköz a TV-hez.Köszönöm.
-
Ragnar95
félisten
Egyrészt fogalmam sincs annak a routernek a sebességéről, másrészt magában a router típusa nem jelent sokat, hiszen a lokális hálózat sebessége elég sok egyéb tényezőtől is függ, így látatlanban szinte lehetetlen biztosra megmondani, hogy menni fog-e a streaming.
Első körben kipróbálnám a helyedben, hogy lokális fájlokat tudsz-e streamelni a TV-re, pl ezzel az appal, bár sajna ez még mindig nem 100%-os teszt, hiszen az online filmek streamelése még nagyobb sávszélt kíván, de Safariból nem tudsz DLNA-n keresztül streamelni, ahhoz mindenképp kelleni fog egy plusz AirPlay képes eszköz a TV-hez. -
rinpocse
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
Apple TV, ha jót akarsz magadnak, bár előtte a netet nem rossz ötlet letesztelni, hogy biztos elbírja-e a routered a streamelést, nehogy új router is kelljen a művelethez.
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok! Mit kellene tennem és vagy vennem, hogy az Ipaden, online nézett filmeket, az LCD tévén is lássa a feleségem.

-
Ragnar95
félisten
Készülékben szerencsére nem igazán tud kárt tenni egy gagyi töltő sem, mert a töltőelektronika védi elég jól az alaplapot+akkut, cserébe az ultragyi töltőknél a nagyobb veszély az, hogy meghibásodás esetén akár ki is gyulladhat
-
toza
senior tag
Nem, csak hivatalos számla ellenében vesz le az Apple iCloud lockot, máshogy pedig nincs rá lehetőség. eBayen indíts dispute-ot, valószínűleg elég gyorsan megoldódik az ügy, ha PayPallal fizettél, ott is megteheted. Mindkét helyen automatikusan vissza fogod kapni a pénzed, ha az eladó nem reagál x ideig.
okes. koszonom.
-
arkades
senior tag
Nem, csak hivatalos számla ellenében vesz le az Apple iCloud lockot, máshogy pedig nincs rá lehetőség. eBayen indíts dispute-ot, valószínűleg elég gyorsan megoldódik az ügy, ha PayPallal fizettél, ott is megteheted. Mindkét helyen automatikusan vissza fogod kapni a pénzed, ha az eladó nem reagál x ideig.
Szerintem Ő valamilyen extrém melegedésre gondolhat. Mondjuk az én mini 4-em töltője is eléggé melegszik mikor hálózatra dugom. Használtan vettem, így nem biztos, hogy eredeti. Jó esély van rá, hogy tönkreteszi a készüléket egy nem eredeti töltő fej?
-
loncsika
tag
-
Ragnar95
félisten
-
toza
senior tag
udv.. letezik e mar hivatalos icloud lock eltavolitas?!
elado nem jelez vissza,icloud locked- beviszem apple storeba megcsinaljak e?
ebayen vett,legalisan. 100% feedbek sractol.. tobb hasonlot is arult. nem lopot..
koszonom.
-
Franz51
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
VTO 2111 vezeték nélküli kaputelefonunk van WI-Fi kapcsolattal, gDMSS Lite alkalmazással. Az android telefonokhoz gond nélkül kapcsolódik oda-vissza.
Viszont az Ipad Air 2 tablet kapcsolattal van probléma. A telepítéskor az is simán működött, beérkezett a jelzés, volt kapcsolat.Közben a tablet op. rendszer frissült és azóta a kaputelefontól nem érkezik be a jelzés, holott ellenkező irányból tudok kapcsolódni mind kép mind hang vonatkozásba.Szerintem a beállítás rendben van, de a jelzés mégse érkezik be. Nem tudok rájönni mi lehet a probléma.
Ha tudtok kérlek segítsetek!
Előre is köszi! -
Ance
őstag
A Myscript Calculator-t próbáljátok ki. Nekem nagyon bejön, hogy csak simán írni kell. Gyorsabb és nagyon sokat tud.
-
mukibuci
nagyúr
csak utólag ki kell törölni itt a ph-n a fölös részeket a beillesztett részből
[.L:http://The%20Calculator%20%28International%20Travel%20Weather%20Calculator%29%20https://itunes.apple.com/hu/app/the-calculator/id398129933?l=hu&mt=8]Számológép[./L]
-
mukibuci
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem a 2 éves a Mini 4, nincs rajta fólia és karc sem. Tokban van, amikor nincs használva.
-
xors
senior tag
Jogos

Meg is van a Mini 4, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont azért az meglepett, higy nincs számológép iPaden... Túró az Apple fülébe.Smart Case megéri, vagy nézzek valami kínait hozzá?
Fóliát a kijelzőre rakassak? Mennyire karcolódik? -
Ance
őstag
-
xors
senior tag
Sziasztok!
iPad fronton nagyon nem vagyok képben, Macem meg iPhone -om van. Viszont édesanyámnak kéne vennem egyet, és azon agyalok melyik generáció/modell lenne a legmegfelelőbb neki.
A mini az kicsi, azt ki is lőttem. Inkább a 9.7"
Max pár éves modellt keresek, használtan venném az biztos. Wifi only elég. Tárhely nem fontos.
100k környéke a használtpiacon a cél.
Nagyrészt netezne meg olvasna rajta, esetleg néhány egyszerűbb appot futtatna.Air -rel érdemes foglalkozni? Vagy inkább Pro első gen? Nem igazán tudok dönteni, segítsetek!

Na úgy néz ki mégis Mini lesz ebből, mert a 10" nagy lesz neki

iPad Mini 4 jó áron is van használtpiacon, úgyhogy le is csapok rá. Volt ezeknek bármi féle gyári hibája? Gondolok itt akkura mint pl iPhone esetén. -
Whynot?
aktív tag
Így van. Kiből élnének, ha mindenki Kínából megvenné az ő kínai vackaikat?
-
galaxys80
veterán
Az Alin meg többezer értékelésből kb 3-4 ilyen eset van.
Na most akkor melyik a valószínűbb?
Na, de mindegy. Vedd meg full ugyanazt az üveget 10-szeres áron.
Valakiből meg kell élnie az itthoni GSM boltoknak is.
-
Ragnar95
félisten
Ezért nem direktbe Kínából kell rendelni, hanem európai viszonteladóktól. Minimális felárral dolgozik a legtöbb, de még ha az $1-os üvegfóliát 2-ért is veszed Európán belülről, akkor is a töredéke a magyar viszonteladók több ezer forintos árainak. Cserébe ebayen Európából rendelve 1 héten belül megérkezik a cucc.
-
Whynot?
aktív tag
-
mukibuci
nagyúr
Kínai cuccos topicban elég sok ilyen eset volt évekkel ezelőtt, mert a postás összehajtotta, illetve már a konténerben megnyomorodott.

Manapság már tényleg nem jellemző. Ebay, Gearbest stb topicban ezer oldalt kellene visszalapoznod egy ilyen sztoriért. Ha megbízható oldalról rendeled, akkor bármilyen probléma esetén visszakapod a pénzed, tehát kockázat zéró...Ha a pénzem akarom visszakapni, akkor meg se rendelem és nálam marad a pénz
én tenyérnél nagyobb törékeny dolgot nem rendelek és a kockázat akkor is zeró -
Whynot?
aktív tag
Kínai cuccos topicban elég sok ilyen eset volt évekkel ezelőtt, mert a postás összehajtotta, illetve már a konténerben megnyomorodott.

Manapság már tényleg nem jellemző. Ebay, Gearbest stb topicban ezer oldalt kellene visszalapoznod egy ilyen sztoriért. Ha megbízható oldalról rendeled, akkor bármilyen probléma esetén visszakapod a pénzed, tehát kockázat zéró... -
mukibuci
nagyúr
-
Whynot?
aktív tag
-
Ance
őstag
Soha nem volt semmilyen védelem egyetlen ipadomon sem, csak a tokja. Egyetlen karc sincs rajtuk. Még a legrégebbin sem (idén lesz 6 éves), amit a 2 és fél éves gyerek használ jelenleg. Azon egy ideig tok sem volt.
-
galaxys80
veterán
-
mukibuci
nagyúr
-
Whynot?
aktív tag
-
verti1
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
-
mukibuci
nagyúr
-
verti1
aktív tag
-
mukibuci
nagyúr
-
verti1
aktív tag
Szeretnék kijelző védő fóliát venni ipad 2017- re. Külön nagyon nem találok, de ha jól tudom akkor az air2-esé is jó rá. Valaki megerősítené vagy cáfolná?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
19900 - 19801
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple 1 év garancia ajándék tok
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 27% - MSI MAG Z890 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- Corsair SP120 RGB Elite
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mar a forumot se akarta vinni allando ujratoltogetes nelkul...

Annyira bejön hogy holnap el is megyek fotózni