- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Képernyőmentes aktivitáskövetőt mutatott be a Google, ez a Fitbit Air
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
18500 - 18401
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Az Adonit direkt kiemeli a weboldalán, hogy úgy tervezték meg a tollaikat, hogy azok ne karcolhassák meg az iPad kijelzőjét. Én ennek ellenére üvegfóliát használok az iPademen, bár nem a toll miatt.
-
ruarua
tag
Én egy adonit snap cerkán gondolkozom, és ugyanez a kérdésem. Mennyire karcolják a kijelzőt? Érdemes fóliázni?
-
Ijk
félisten
Úgy döntöttem hogy benevezek egy ipad pro 10.5-re. Főleg a rajz része érdekel és miután kipróbáltam az istyle-ban, illetve megnéztem a konkurenciát és messze jobb a surface és galaxy tab-nál ilyen aspektusban, azoknál jóval nagyobb a lag.
Viszont a kiállított darab kijelzője kissé karcos volt. Mennyire karcolja hosszútávon az apple pen a kijelzőt? -
lacy86
addikt
Hi,
Akinek Air2 van es Digi net, mondja mar meg pls, hogy mennyi volt a max. letoltesi es feltoltesi sebessege.
-
scream
veterán
Döntsd el, mire is vagy kíváncsi pontosan... Eddig azt kérdezted, hogy "az iPad a legjobb tablet a piacon, ugye", illetve hogy "Ha jól tudom a nagy rivális samsung nál is mindenben jobb", ez mindkettő erősen szubjektív

Az, hogy erősebb-e egy Androidos gép, végképp nem tudom hogy jön ide, a hardveres specifikációk/geekbench pontszámok elérhetőek a neten és a topikban nem hiszem hogy bárki is fejből tudná ezeket.Még ha tudja is, akkor sem itt a helye.
Gondolom a Samsung/egyéb androidos tabletnek is van saját topicja.
-
Ragnar95
félisten
Döntsd el, mire is vagy kíváncsi pontosan... Eddig azt kérdezted, hogy "az iPad a legjobb tablet a piacon, ugye", illetve hogy "Ha jól tudom a nagy rivális samsung nál is mindenben jobb", ez mindkettő erősen szubjektív

Az, hogy erősebb-e egy Androidos gép, végképp nem tudom hogy jön ide, a hardveres specifikációk/geekbench pontszámok elérhetőek a neten és a topikban nem hiszem hogy bárki is fejből tudná ezeket. -
Boom
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
-
Boom
csendes tag
-
Süvi
őstag
-
Boom
csendes tag
hi. pro 10.5 most a legjobb tablet a piacon?
-
koxkids
őstag
Sziasztok!
iPad Air tabletem van, és a iOS 11-es frissítés óta vannak bajok vele (főleg frissítés beli probléma lehet nem hardveres). A 11-es op rendszer hozta a "Dock"-ot, ami sajnos néha önállósítja magát, értem ezalatt, hogy ha kilépek egy játékból vagy internetről, akkor elcsúszik a képernyőn és nem lehet visszaállítani sehogysem, csak ha újraindítom az egészet. Volt már olyan, hogy elfordítás után ugyanúgy maradt, de az is előfordult már, hogy mintha egy másik képernyőre csúszott volna át a fele, és azok az app-ok már megnyithatatlanok lettek.
Ti hogy oldanátok-oldottátok meg a fent említett problémát, vagy van aki találkozott már ilyennel?
Előre is köszi a segítséget!
Tegnap nálam is előjött Air2-n, restart segített.

-
bigsee
addikt
Sziasztok!
iPad Air tabletem van, és a iOS 11-es frissítés óta vannak bajok vele (főleg frissítés beli probléma lehet nem hardveres). A 11-es op rendszer hozta a "Dock"-ot, ami sajnos néha önállósítja magát, értem ezalatt, hogy ha kilépek egy játékból vagy internetről, akkor elcsúszik a képernyőn és nem lehet visszaállítani sehogysem, csak ha újraindítom az egészet. Volt már olyan, hogy elfordítás után ugyanúgy maradt, de az is előfordult már, hogy mintha egy másik képernyőre csúszott volna át a fele, és azok az app-ok már megnyithatatlanok lettek.
Ti hogy oldanátok-oldottátok meg a fent említett problémát, vagy van aki találkozott már ilyennel?
Egyszer fordult elő velem, iPad pro-n, valamit nyomhattam, mert eltűnt. Restart után jó lett. Nem tudom, mivel okoztam...
-
demetand
csendes tag
Sziasztok!
-
ruarua
tag
A kijelző és a fém ház között egyik oldalon van egy kis hézag. A ragasztó elengedett. Lehet valahogy házilag javítani vagy szervizben hamar gyorsan olcsón? Igazából esztétikai hiba. (iPad air)
-
univerzita
addikt
-
koxkids
őstag
11.1.0 végleges hivatalos verzió mikor várható? A héten esetleg?

-
Ragnar95
félisten
-
Cuccok
tag
-
domerator
veterán
Na feltettem a 11.1 beta 4-et az ipad mini kettőre... érdekes hogy sok minden simábban fut, pl. a safari sokkal jobb lett, de minden app lassabban nyílik és ahol viszont van reccenés, ott igencsak röcög az egész.
Viszont a notesban a szkennelés nagyon kellett nekem, meg az új billentyűzet is tetszik, szóval eddig megérte váltani 9.3.5-ről.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Boom
csendes tag
Akinek telekom tol van ipad készüléke, kérem jelezze Privátban, köszönöm/fontos
-
druzil
tag
Koszi! Az olcsobb adonit termekek (pl mini 3) is hasznalhatok? A Notability ki tudja szurni a veletlen erinteseket, pl a kezemmel tamaszkodhatok az ipad aljan?
-
Ragnar95
félisten
Persze, én is kizárólag iPaden jegyzetelek már 2 éve. Adonit termékek váltak be nálam a legjobban, jelenleg egy Pixelt használok. Appok közül pedig a Notability a legjobb.
-
druzil
tag
Lehet, hogy volt mar tema korabban: alkalmas sima (nem pro) ipad egyetemi jegyzeteleshez? Ha igen, milyen ceruzaval, es melyik a legjobb app ami kiszuri a tenyer erinteseit (nem gond ha fizetos, csak mukodjon)?
Koszi! -
sumi4623
tag
-
ruarua
tag
Ez kifejezetten iPad-re van kitalálva. iPad gombokkal. Ha az air-ekkel működik, akkor a 2017-el is működnie kell. Még az iPhone-om is látja.
-
sumi4623
tag
Igen kozben utananeztem a dolgoknak! Csak a billentyuzete lennek kivancsi hogy az mukodik-e vele, mert nem szeretnem azt h megrendelem azt nem mukodik vele aztan nem tudok mit csinalni vele. De ezekkel mukodik barmilyen bluetooth billentyuzet amugy?
-
ruarua
tag
-
sumi4623
tag
-
ruarua
tag
Én Air-hez Logitech Type+ -t használok. EBay-ről ~7000 HUF körül már lehet szerezni UK-ból (1 hét)
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Tudtok ajanlani valamilyen normalis tokot ipad 2017-hez ami bem horror aron de megbizhato? Valamint bluetoothon keresztel lehet billentyuzetet csatlakoztatni hozza?
Koszi a segitsegeteket elore is! -
ArrayOfLilly
aktív tag
Eleinte nem tettem le, de úgy ment le az akku mint a Titanik, azóta inkább lerakom.
Ettől függetlenül ezt igenis az apple hibájának írom le és nincs rá felmentés, hogy egy bluetooth eszköz nem jegyzi meg a párosítást. Ez egy súlyos rendszer hiányosság, főleg ennyi pénzért.Van oka egyébként.
Amikor párosítva van, akkor felébred, ha megmozdítod. Pl. szállítás közben, ha csatlakozva van, akkor (le)merül.
Igazából az a para, hogy nincsen a tollon egy gomb, mert ha manuálisan kéne felébreszteni, akkor ébren csatlakozhatna automatikusan. Jelen formájában nem olyan jó.
Amúgy azt a 3-5%-ot óránként ne hagyd annyiban, az nem oké. Olyanokat érdemes átnézni, hogy push üzenetek, automatikus állapotfrisssítések, helymeghatározáshoz való hozzáférések, etc. Találsz ilyen témájú cikkeket a neten. Ha csak annak adsz jogosultságot ilyesmire, aminek feltétlenül szükséges, akkor ennek be kell állnia egy normális szintre.
-
galaxys80
veterán
Mint írtam nekem nem 1% per 8 óra a tapasztalatom, hanem 3-5% per óra.
Éjszaka pedig pluszban eszem ágában sincs plusz egy többféle frekvencián is sugárzó eszközt a lakásban tartani. Alufóliába csak nem akarom betekerni, hogy elkerüljem a repülőgép módot
Ott akkor vagy az aksi kuka vagy a rendszer zabálja valamiért.
-
sebgutkopf
őstag
Mint írtam nekem nem 1% per 8 óra a tapasztalatom, hanem 3-5% per óra.
Éjszaka pedig pluszban eszem ágában sincs plusz egy többféle frekvencián is sugárzó eszközt a lakásban tartani. Alufóliába csak nem akarom betekerni, hogy elkerüljem a repülőgép módot
-
sebgutkopf
őstag
Eleinte nem tettem le, de úgy ment le az akku mint a Titanik, azóta inkább lerakom.
Ettől függetlenül ezt igenis az apple hibájának írom le és nincs rá felmentés, hogy egy bluetooth eszköz nem jegyzi meg a párosítást. Ez egy súlyos rendszer hiányosság, főleg ennyi pénzért. -
blakey
titán
Céges fiókok állandóan szinkronizálnak, amit a repülő mód blokkol. Ha nincs nálam akkor annak sincs értéke, hogy távollétemben vagy éjszaka up to date.
Az olvasatlanok megmaradnak úgyis ha nem teszed repülő módba, soha nem használtam ezt a módot. 8 óra alatt alig merül a tablet, talán 1%-ot cserébe nem okoz kellemetlenséget.
-
Ragnar95
félisten
Céges fiókok állandóan szinkronizálnak, amit a repülő mód blokkol. Ha nincs nálam akkor annak sincs értéke, hogy távollétemben vagy éjszaka up to date.
Cserébe csak magadat szivatod vele, hogy kapcsolgatod a repülő módot. Elhanyagolható a készenlétben történő merülés, ergo semmit nem nyersz vele gyakorlatilag hogy berakod repülő módba a készüléket, cserébe magadnak csinálsz ezzel plusz munkát.
-
sebgutkopf
őstag
-
Alex91
félisten
Én egész éjjel az álmaim szárnyán repülök

De ha tudom, hogy adott nap nem lesz nálam, vagy tudom, hogy egész nap nem fogom használni, akkor is leteszem repülőbe a kikapcsolás helyet, így nem kell feltétlen minden nap tölteni.Imho folosleges, nem eszik keszenletben olyan sokat. Persze fugg attol, hogy mi megy a hatterben. En sose kapcsolom ki...
-
sebgutkopf
őstag
-
Alex91
félisten
Én azt se értem, hogy ha repülő módba leteszem utána, miért kell újra összeismertetni a pencil-t a tabbal. Miért nem tud ez egy fix párosításként működni, mint egy hang eszköz, vagy kihangosító. Szerintem ez gáz, hogy naponta dugdosni kell ahelyett, hogy megjegyezné, hogy ez az én pencilem.
Sokat repulsz vagy csak rossz beidegzodes...?

-
sebgutkopf
őstag
Az normális hogy az ipad pro 10,5 nem kapcsolódik az apple pencilhez? Ha nem használom (de ott van a tokban mellette) akkor pár óra/nap után nem kapcsolódik (ott van a bluetoothban de nem kapcsolódik). A fix persze mükődik (elfelejt, újra bedug) de bosszantó. Van erre valami megoldás? IOS 11.0.3 (de már 11.0.2-n is csinálta).
Köszi!Én azt se értem, hogy ha repülő módba leteszem utána, miért kell újra összeismertetni a pencil-t a tabbal. Miért nem tud ez egy fix párosításként működni, mint egy hang eszköz, vagy kihangosító. Szerintem ez gáz, hogy naponta dugdosni kell ahelyett, hogy megjegyezné, hogy ez az én pencilem.
-
vaakuum
addikt
Van lehetőség arra, hogy Ipaden a google fordítója ugyan olyan formátumban jelenjen meg, mint egy asztali gépen? Nem tudom, ki volt az a jóképességű, aki kitalálta, hogy egymás alá helyezi a fordítandó és a fordított mezőket, így állandóan tekergetni kell minden egyes részlet bepötyögése után. Az egymás mellé helyezett elrendezés sokkal használhatóbb. És hiába fordítom el a kütyüt, akkor is egymás alá rakja őket.
-
Ombi5
őstag
Mivel látom több Apple készüléked van akkor a Beállítások -ban esetleg a Feltöltés a Saját fotóstreambe engedélyezve van?
Igen termeszetesen bevan pipalva,ezert is nem ertem!

-
univerzita
addikt
-
Ombi5
őstag
Szerintetek az miert van,h vettem egy ipad Prot,de a kepeket nem szinkronizalta le?!
-
Ragnar95
félisten
Nem, csak iPhone-al lehet párosítani az órát, iPaddel nem lehet.
-
Tom1939
őstag
Az normális hogy az ipad pro 10,5 nem kapcsolódik az apple pencilhez? Ha nem használom (de ott van a tokban mellette) akkor pár óra/nap után nem kapcsolódik (ott van a bluetoothban de nem kapcsolódik). A fix persze mükődik (elfelejt, újra bedug) de bosszantó. Van erre valami megoldás? IOS 11.0.3 (de már 11.0.2-n is csinálta).
Köszi! -
Sn00k
veterán
Arra van lehetoseg hogy a watch progit ami ugye az iphoneon van azt feltegyem az ipadra is es onnan is tudjam allitani az orat? Tobb program is rajta van az ipaden ami a telefonon fel szinkronizalta maganak de a launch amivl az orat tudom allitgatni azt nem teszi fel.
-
univerzita
addikt
-
Alex91
félisten
Nem értem hogy automatikusan frissített, nálam ha új szoftver van akkor be kell ütni a kódot ahhoz hogy elinduljon.
Letoltotte a frissitest, nem egyenlo azzal, hogy frissitett is...
-
univerzita
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
Nemtudom ha a Beállítások -iTunes és App Store a Frissítések hogy ez vonatkozik e a szoftver frissítésre ( Kikapcsolni)
Szerintem nem.
-
univerzita
addikt
Sziasztok!
Van ötlete valakinek arra hogyan kapcsolható ki az automatikus iOS update? Nem az a lényeg hogy soha ne legyen update csak a következő esetet szeretném a jövőben elkerülni:
Ma megosztottam a mobilnetem HTC10-ről iPad mini 2-nek. Az iPad töltőn volt és közben ügyintéztem rajta. Később kiderült hogy a mobilnet keretem rovására lecsusszant a háttérben majd fél giga adat ami a 11.0.3 iOS update volt. Ez szeretném elkerülni legközelebb.
Nem találtam a beállítások közt iPad-on olyat hogy megkérdezzen mielőtt a wifi+töltő kombó meglétén letölti a rendszerfrissítést.
Nemtudom ha a Beállítások -iTunes és App Store a Frissítések hogy ez vonatkozik e a szoftver frissítésre ( Kikapcsolni)
-
spm
tag
Sziasztok!
Van ötlete valakinek arra hogyan kapcsolható ki az automatikus iOS update? Nem az a lényeg hogy soha ne legyen update csak a következő esetet szeretném a jövőben elkerülni:
Ma megosztottam a mobilnetem HTC10-ről iPad mini 2-nek. Az iPad töltőn volt és közben ügyintéztem rajta. Később kiderült hogy a mobilnet keretem rovására lecsusszant a háttérben majd fél giga adat ami a 11.0.3 iOS update volt. Ez szeretném elkerülni legközelebb.
Nem találtam a beállítások közt iPad-on olyat hogy megkérdezzen mielőtt a wifi+töltő kombó meglétén letölti a rendszerfrissítést.
-
Ragnar95
félisten
-
sumi4623
tag
-
csab2
veterán
-
sumi4623
tag
Arukereső (104 -körül is van)
Koszonom
-
univerzita
addikt
-
sumi4623
tag
-
csab2
veterán
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Szeretnek venni egy ipad 2017-et. Most a mediamarktvan 117990ert lehet hizzajutni. Erdemes ott megbasarolni? Koszonom a segitseget
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok, kérdésem lenne. Lehet, hogy tök egyszerű, csak én nem jövök rá. Hogyan lehet a legeszerűbben a Chrome könyvjelzőket szinkronizálni, másolni a Safariba?
-
psg5
veterán
-
Alex91
félisten
-
psg5
veterán
A Beállítások -ban nincs kikapcsolva a Akku százaléka? De van hogy ha számítógépre teszed és akkor is néha nemmutat.
Be van kapcsolva az aku szazalek...pc re meg nem tettem.
-
Otisz
őstag
Sziasztok!
Az iPad Pro 9.7 smart case jó a 2017-es iPadra?
Azt tudom, hogy picivel vastagabb a sima iPad, de érzésem szerint jónak kellene lennie.
-
univerzita
addikt
Ha olcsóknak tartod iket akkor vegyél iPad Pro-t. Ez valamivel nagyobb,jóval erősebb a processzor.Ha nem fontos a Cellural akkor 64GB van 250-ért. De gondolom vannak helyek ahol még olcsóbb mint a extreme -en.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Brandynew
őstag
Ezek mind 2017 modellek,tehát nem régiek. A különbség csak a tárhely mérete és hogy valamelyik sim - el is működik,nem csak wifin.
És miért sokkal olcsóbb egy 2017-es iPad, mint egy 2017-es iPhone?
És amúgy honnan lehet tudni, hogy ez 2017-es? iPhonnál könnyű követni a számozást, de itt nem látok ilyesmit. Ebből az "mp2f2hc/a"-ból kéne tudni?
-
csab2
veterán
-
univerzita
addikt
Sziasztok,
Életemben nem volt Apple termékem, most lehetőségem nyílt rá, hogy vegyek egy iPad-et.
A kérdésem, hogy mi a különbség a 3 modell között?
Legrégebbi, régebbi, kevésbé régi? Mégis mennyire régi modellek ezek?
És ha régiek, érdemes még egyáltalán megvenni? Nem ismerem az Apple gyakorlatát, fogom tudni ezeket hosszútávon használni?
Köszönöm előre is!
Ezek mind 2017 modellek,tehát nem régiek. A különbség csak a tárhely mérete és hogy valamelyik sim - el is működik,nem csak wifin.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Életemben nem volt Apple termékem, most lehetőségem nyílt rá, hogy vegyek egy iPad-et.
A kérdésem, hogy mi a különbség a 3 modell között?
Legrégebbi, régebbi, kevésbé régi? Mégis mennyire régi modellek ezek?
És ha régiek, érdemes még egyáltalán megvenni? Nem ismerem az Apple gyakorlatát, fogom tudni ezeket hosszútávon használni?
Köszönöm előre is!
-
univerzita
addikt
-
psg5
veterán
Utolsó teljes feltöltés óta eltelt idő Nél nalam nincs semmi. Hogyhogy? Már ketszer feltoltottem teljesen.
-
Süvi
őstag
Nekem van rajta üvegfólia, hetente több órát jegyzetelek vele és teljesen rendeben van.
Notability alkalmazás kiváló. -
Ragnar95
félisten
-
koxkids
őstag
-
koxkids
őstag
Sziasztok
Aki használ Adonit Pixel-t, tudna róla tapasztalatot írni? Mennyire éri meg az árát? Air2 mellé venném...Köszi

-
bigsee
addikt
Régebben már kérdeztem itt, sikertelenül, hogy grafikai munkára (képek szerkesztésére pl.) érdemes beszerezni egy pencilt? Eddig ujjal csináltam...
gondolom jobb lenne egy toll... ceruza na... -
viera
őstag
-
Jst
csendes tag
Szia!
Shapr3D-vel használom a Pencil-t. Mivel most cserélték ki a tabot és az előző tele lett mikro karcokkal, így vettem egy Xpro üveg fóliát , de nem vettem észre különbséget.. -
kkdesign
senior tag
Hát, én kb közepes utánajárással nem találtam jobbat itthonról. Nekem 5000 ft volt a határ, de mondom 6ot még kiadok ha van jobb, mert az 2-3 nap és ittvan nálam. De ennyi "hajtogatási" lehetőség nincs egyik másikban sem ezen ár környékén, amennyit én néztem persze azok közül értve. Aztán rendeltem egy ilyen márkályút amit te is írsz, 30 napot írt kbra míg ideér.
-
ussseal
tag
Sziasztok! Ipad 2017-re keresek smart tokot max. 6e Ft környékén (vagy hazai boltból számlával max 8e Ft-ért).
Egy EU shippinges Baseus megfelelő lenne, vagy ennyiért már kapok itthon is hasonlót (ne adj isten jobbat)? -
nofi
addikt
Nincs pencilem, de múltkor pont hallgattam egy podcastben, hogy grafikai munkára többen olyan fóliával használják, hogy papírszerű ellenállása legyen a kijelző felületének.
-
Audison
senior tag
-
viera
őstag
Tervezek venni egy Apple Pencil-t az iPad Pro 10.5 mellé.
Esetleg aki használja nem tudja,hogy nem e gond ha van rajta üvegfólia?
Nem zavarja meg a Pencilt használat közben?
Köszönöm a segítséget.
-
koxkids
őstag
-
Audison
senior tag
Sziasztok, AIR2-re érdemes felrakni az új iOS-t? Mik a tapasztalatok?
-
Jaded
őstag
-
arkades
senior tag
-
koxkids
őstag
-
arkades
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
Jaded
őstag
-
Cuccok
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
18500 - 18401
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Idea Tab Plus 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest