Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota79
tag
-
mormota79
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Tegnap bementem istyleba megkérdezni a srác se tudta mi van de elkezdte a telefonját nyomogatni és a kijelző fényerő menüben van egy olyan hogy emelés ébresztéshez.
Na mondom szuper.
Hazajöttem hogy kikapcsoljam de ipaden nincs ilyen kapcsoló csak iphoneon.Ez ilyenkor mi? Belekerült az ipadbe de kikapcsolni meg nem lehet?
-
mormota79
tag
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta ha megmozdítom az Ipadet mindig bekapcsolja a képernyőt amit eddig csak a Home gomb nyomásával csinált. Engem nagyon idegesít.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Biztos ott van az orrom előtt de nem találom.
Ipad AirKöszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kuponkunyeráló
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest