- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz
Cuccok #18992 üzenetére
Ezert irtam, hogy a hasznalattol fugg. Ha valaki a tengerpartra is magaval viszi nyaralaskor es miert ne vinne, akkor biztos hogy a tengeri homok nyomokat fog hagyni. En a lakasban , zart helyeken valo hasznalatra mondtam, hogy felesleges a folia. Ha valaki mondjuk epitkezesen dolgozik es ott hasznalja, az egesz mas.
-
trigorin
aktív tag
A képernyőn (10.5 pro), amikor görgetem, bár nem döccen, de látványosan elmosódott, "szellemképes" lesz a szöveg, a betűk körül színelmosódás látszik. Ez normális jelenség?
-
trigorin
aktív tag
Valszeg hülye kérdés, de van arra mód, hogy a magyar nyelv jobban támogatott legyen az iPaden? A virtuális billentyűzet elég nehézkes, az auto completion vagy mi végóül is ott van,de azért jobb lenne könnyebben gépelni a szavakat.
A másik, hogy a kézírás tényleg ennyire negligálja a magyart, még a csupa ékezet nélküli szavak esetén is?Annyi, hogy angolra álítottam be a gépet (a billentyűzeten azért bekapcsoltam a magyar nyelv támogatását) nem tudom, jobb-e a helyzet, ha az iPad maga is magyar nyelvű.
-
Treff
aktív tag
Urak, Ipad Pro 9.7 és Ipad 9.7 2017 között mi indokolja a 60-70e Ft-os árkülönbséget?
Tudásban elég hasonlóaknak tűnnek, (jó 4 vs 2 hangszóró, A9X vs A9 proci).Melyiket érdemes venni újként?
Érdemes-e használtban gondolkozni a 9.7 Pro-ban?
-
trigorin
aktív tag
Rendeltem egy xprotector 0.33-as tempered glass fóliát, nem viccelek ebben
Csak nem csillog be tőle a kijelző
Ha iPad-hez kontollert akarok kötni, akkor ez a kábel az, ami kell?
https://www.apple.com/hu/shop/product/MK0W2ZM/A/lightning-%E2%80%93-usb-3-kameraadapter?fnode=91
-
Ragnar95
félisten
-
pescara
aktív tag
Ennel meg csunyabb bizonyitekom is van, de alig merem ide leirni😂😂 Egy full biztositott ipad, serules..stb biztositasa lassan lejart. 2 eves hibatlan volt. Az ismerosom konnyes szemmel foldhozvagta, en nezni se akartam, de mondta, hogy ha mar fizettettek vele full garit, akkor inkabb csereli egy ujra. Hat nem hittem a szememnek, semmi baja nem lett a szerencsetlennek, egy apro horpadas az egyik sarkan. Kijelzoje karcmentes, pedig arra erkezett. 3.probalkozasra sikerult neki kivegezni szerencsetlent. Ugyogy garantalom mindenkinek, semmi ertelme az elolapot foliazni. A tok kell, mert ha leesik , akkor a sarkok konnyen behorpadnak, mas baja nem lesz.
-
válasz
pescara #18960 üzenetére
Egyetértek. Az első iPadommal (1-es) hosszas használatot követően most a 2 és fél éves gyerekem játszik.
El lehet képzelni az igénybevételt. Továbbra is karcmentes. Mondjuk a sima 2017-esre vennék valamit, annyira rossz a képernyője, mert nagyon tükröződik, de csak azért.
-
pescara
aktív tag
válasz
Euripidész #18957 üzenetére
Mi mar teli borosuveget is ejtettunk ra, gondoltam ennek annyi-
Nagyon csunya hangja volt. Hat csodak csodaja, meg egy mikro karc sem lett rajta, akarhogy kerestuk. Szerintem egy gyuru se karcolhatja meg normalis hasznalatnal.
-
pescara
aktív tag
-
trigorin
aktív tag
-
oszy
veterán
válasz
Euripidész #18957 üzenetére
Én is raktam rá üvegfóliát. Ebay-es és tök jól illeszkedik, ráadásul gyorsan itt volt.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18942 üzenetére
Akkir most már így fog megdögleni?
-
trigorin
aktív tag
Érdemes 10.5 pro-ra képernyővédő fóliát rakni? Tokot veszek hozzá természetesen, ami takarja a képernyőt is, de a fóliában nem vagyok biztos, megéri-e. Rontja a tükröződést, használatot?
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam az Ipad promon(10.5" os) a Parallelset és megtetszett, hogy akár játékokat is tudnék játszani így az ipaddal az otthoni asztali gépemet kihasználva. Még csak most kezdtem el nyomogatni és pár kérdés felmerült bennem:
-Bármilyen Bluetoothos billt és egeret tud egyszerre kezelni az ipad(ezek ügyebár kellenének a játékhoz)?
-Kipróbáltam a Diablo3 at és jellemzően lassúnak tűnik az Ipadon. de egyszer amikor mutogattam egyik kollegának milyen ez a parallels akkor elfogadható sebességű volt. Most viszont nem tudom eldönteni mitől lassú.
Parralels közben számítási feladatokat gondolom az Ipad annyira nem számol(mondjuk grafikát/egységmozgást) mert távoli asztal miatt megkapja az adatokat.Vagy esetleg mégis kell ilyen számolásigényes dolgot csinálnia a tabnak és ezért lehet lassú? Csak akkor amikor kollegának mutattam akkor miért nem volt lassú(épp nem volt a tab leterhelve akkor)?
Másik gyanusítottam az otthoni internetem. Nah az egy förmedvény. Abból kinézem hogy néha kicsit jobban megy néha meg tök szar. Sajnos földszinten lévő wifi router jelét kapom el az emeleten egy repeater üzemmódú routerrel és hát eléggé ingadozó hogy hogy megy a dolog. Vajon csak emiatt lassú a játék mert a net rossz most?
lassú alatt értem a kb 2-3 FPSt.
De kollegának amikor épp mutattam mehetett akár 10-15 FPS körül is. Nem volt eszeveszett gyors de lehetett használni.
Csakhát persze bill egér nélkül nem nagyon használható a diablo3
Nem feltétlen Diablo3 a cél hogy menjen. Sok olyan játék van amit nincs időm otthon játszani de ipadról lehet lenne időm legalább telepítgetni és kipróbálni akkor is amikor nem vagyok otthon. Kicsit szanálni hogy mi az ami tetszik mi az ami nem stb. -
Csabee.
nagyúr
Üdv,
Vettem Adonit Dash 3 tollat az ipad pro-hoz, használhatatlanul rossz. kinézet meg a töltési mód tetszik de nem működik sajnos
-
V.Stryker
nagyúr
Talaltam a neten ezt a restore fájlbol, notival megoldast 9-es ios-rol vissza 8-asra ipad mni eseten. Ez meg mukodhet?
-
trigorin
aktív tag
Új iPad vásárlásánál mire kell figyelni átvételkor, hogy kiderüljön, van-e turpisság a dologban?
-
Gergőke88
addikt
iPad 2017 esetén hol találom a képernyő felebresztest tokkal kapcsolót? Elképzelhető hogy nem tudja?
-
talamasca
senior tag
-
trigorin
aktív tag
Tudnátok segíteni? iPad Pro 10.5'' 2017-hez keresek nem gyári, hanem olcsóbb, de jó tokot, ami elöl-hátul védi a tabletet. Néztem SPECK-et, TARGUS-t, kihajtható, támasztható mindkettp, de olvastam rosszakat is róluk, amik aggodalomra adnak okot. Van bevált megoldás? Köszi.
-
vFerko
tag
Sziasztok!
Újdonsült ipad pro 2017 12.9 tabomra keresnék nyíló tokot Nyíregyházán. S. O. S.
-
KüLÖNc
tag
válasz
Ragnar95 #18918 üzenetére
Egyelőre csak főnököm régi iPad minijére pályáznék, amivel magabiztosan megismerkedhetnék az iOS rendszerrel meg tökre tetszik a kisebb méret. Ha nem jön össze vele az üzlet, akkor keresek aprón másikat.
Sokszor van, hogy sajnálok hozzáérni az eszközeimhez, mert a kezem éppen dzsuvás
és ezért akarnám tollal irányítani. Ezt a Minit pl. egyszerűen tudom a 0 forintos gumi végű tollal irányítani.
-
Ragnar95
félisten
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Akkor az MM-nél is csak 1 év van. Illetve nem, mert most látom, hogy az MM, Edigital is hivatalos partner .
-
Ragnar95
félisten
válasz
KüLÖNc #18913 üzenetére
Kárt nem tesznek a kijelzőben, alapból egy gumidarab hogy tudna ártani a kijelzőnek?
Cserébe sok örömödet se fogod lelni bennük... Ha nem jegyzetelni/rajzolni tervezel, fölösleges a stylus, sokkal kényelmesebb ujjal használni a készüléket, ha meg komoly célra kell a stylus, akkor jobban jársz, ha direkt egy minőségit veszel.
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok,
Tervezem, hogy vásárolok én is magamnak egy új, idei iPadet, viszont még soha nem volt tabletem. Tudjátok, vannak ezek a gumi végződésű tollak, amelyek használhatók képernyőkön való navigáláshoz. Nyilván nem vehetik fel a verseny a direkt erre dedikált, több ezer, tízezer forintos termékekkel, azonban casual használatra, "elpötyögésre" jók lehetnek ezek is, nem tesznek kárt a kijelzőben?
Köszi!
Különc
-
Süvi
őstag
válasz
pinnacle #18905 üzenetére
Az Apple hivatalos magyarországi viszonteladótól vásárolt termékekre 1+1 év szavatosság, jótállás vonatkozik.
Ezeket korábban úgy fogalmazták meg, hogy "többletjogok" hivatalos magyarországi viszonteladótól történő vásárlás esetében.
Minden más esetben (külföld vagy belföldi, de nem hivatalos magyarországi viszonteladó) 1 év vonatkozik csak. -
pescara
aktív tag
válasz
Euripidész #18908 üzenetére
En uzletben vettem, de kulfoldon.
http://www.istyle.eu/hu/laut-trifolio-ipad-pro-9-7-case.htmlAz amelyik az elso felul
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ezt ismerem, csak azt nem tudom, hogy mi a helyzet a máshol vásárolt termék esetén. Nekem is volt 2db B-Tel-es, USA telefon. Nem tudom, hogy csinálják, de az látszódott az Apple-nél, hogy én vettem Miamiban. Mindkettő akkuja elromlott 1 éven belül. Almáriumban kicserélték a telefont és még +3 hónap garanciát adtak. Egyébként nem tudom, hogy kisebb hibánál érdemes-e leadni a készüléket, mert akkor refurbished-et kapunk helyette, lehet, jobb megtartani az eredteti.
-
Süvi
őstag
válasz
pinnacle #18902 üzenetére
Itt tudod megnézni, hogy kik a hivatalos viszonteladók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest