Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Tudtok arról bármit, hogy a 2017-es iPad (nem pro, hanem a sima) kifutó modell lenne már és nem szállítanak?
-
Pá
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
köszönöm szépen
Nem használná semmi speciális dolgora, standard "női felhasználás"
, ami 95%-ban netezés + képek/videok/zenék lejátszása.szerk: ha jól értem USB-n keresztül nem igazán lehet fileokat átmásolgatni. De wifin megosztva átmegy?
Sajnos nincs a családban semmilyen apple termék, így nincs tapasztalatom. Abban sem vagyok biztos, hogy ha átmásolok egy sima mp3 vagy avi/mkv file-t, akkor azt simán lejátsza-e az iPad? Esetleg konvertálgatni kell. -
Pá
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak vennék tabletet karácsonyra. Én androidost vennék, Ő iPad-et szeretne. Hajlok arra, hogy legyen Apple, ha arra vágyik, de szeretném ha segítenétek összeszedni azokat a hátrányokat, ami a mindennapi használat során érhet iPad esetén egy androidoshoz képest mielőtt döntenék.
Olyasmikre gondolok, mint lehetséges kompatibilitási problémák (file másolás/lejátszás windos pc és ipad között, jack dugó stb) Nem bővíthető memória. Egyéb apróságok, amik most eszembe sem jutnak.
Teljesen fogalmatlan vagyok apple témában, mivel sosem volt ilyen készülékem. Abban sem vagyok biztos, hogy a fenti példák megállják-e a helyüket, szóval bármilyen visszajelzésnek örülök.
köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest