- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Tudtok arról bármit, hogy a 2017-es iPad (nem pro, hanem a sima) kifutó modell lenne már és nem szállítanak?
-
Pá
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
köszönöm szépen
Nem használná semmi speciális dolgora, standard "női felhasználás"
, ami 95%-ban netezés + képek/videok/zenék lejátszása.szerk: ha jól értem USB-n keresztül nem igazán lehet fileokat átmásolgatni. De wifin megosztva átmegy?
Sajnos nincs a családban semmilyen apple termék, így nincs tapasztalatom. Abban sem vagyok biztos, hogy ha átmásolok egy sima mp3 vagy avi/mkv file-t, akkor azt simán lejátsza-e az iPad? Esetleg konvertálgatni kell. -
Pá
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak vennék tabletet karácsonyra. Én androidost vennék, Ő iPad-et szeretne. Hajlok arra, hogy legyen Apple, ha arra vágyik, de szeretném ha segítenétek összeszedni azokat a hátrányokat, ami a mindennapi használat során érhet iPad esetén egy androidoshoz képest mielőtt döntenék.
Olyasmikre gondolok, mint lehetséges kompatibilitási problémák (file másolás/lejátszás windos pc és ipad között, jack dugó stb) Nem bővíthető memória. Egyéb apróságok, amik most eszembe sem jutnak.
Teljesen fogalmatlan vagyok apple témában, mivel sosem volt ilyen készülékem. Abban sem vagyok biztos, hogy a fenti példák megállják-e a helyüket, szóval bármilyen visszajelzésnek örülök.
köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Villanyszerelés
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest