- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál külső akku, túlzásba vitt töltőfej - Anker újdonságok tesztje
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
-
21700 - 21601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
2018 mindenképp 100e ft. új bontatlan egy év garanciával már kapsz.
pár generációval újabb proci air 2 hez képest
támogatása is tovább lesz meg persze pencil támogatás.Köszi, akkor az lesz a befutó
Csak kell mellé valami jó billentyűzet is. -
wm2
őstag
-
Noxy
veterán
en biztos nem bankolnek egy 2 eves rendszeren..
Ez te vagy, de akkor miért frissítik még a mai napig az OTP SmartBank App-t, az Air, iOS 8.3-s rendszeren?

-
krx21
nagyúr
Köszi! Fóliát hol érdemes venni ahol szépen felrakják Budapesten belül?
A Pencilhez rendelek majd ilyen szilikon töltőcsatlakozó fedőt is. Tokok vannak normális áron, vagy azt már inkább ebay/amazonon rendeljem?
Még annyit kérdeznék hogy az normális hogy lassan telepíti fel az alkalmazásokat? 80 Mbps wifin van pár méterre a routertől.
Én itt [link] vettem fóliát és a legügyesebb kezü srácot kértem a felrakáshoz...
Az eredményel teljesen elégedett vagyok... -
törölt tag
-
vadászcsiga
félisten
És még félisten is vagyok. Ezt add össze

-
Süvi
őstag
-
R a y
senior tag
-
Süvi
őstag
-
csabiks
senior tag
-
galaxys80
veterán
Eddig soha nem volt olyan hogy kettővel későbbi os-el jobb lett az eszköz mint amivel kiadták. Nem hiszek a cégnek, pláne nem koca usereknek. 8 éve gyűröm az iOS-t, van némi tapasztalatom.
Szóval nincs tapasztalatod.
Ha eddig nem volt ilyen ,akkor nyilván ezután sem lesz....
Nincs ezzel gond, csak tapasztalat híján nem kellene erőltetni a javaslatokat. Még akkor sem, ha te már master felhasználó vagy és nem koca. -
Kovács.Péter
tag
Melyik Ipadet érdemes most venni szerintetek? Esetleg egy jó állapotú Air 2-t, vagy a legújabb 2018-as modellt? Árban úgy 100K-ig gondoltam, mert annyiért van új 2018-as vagy gondolom 60-70 körül van Air 2 is. Annak úgy tudom a kijelzője jobb, mert nincs az a réteg benne amit az idei olcsóbban bent hagytak, de teljesítményileg nem tudom melyik az erősebb
Meg ugye van még a 2017-es is, de az alig olcsóbb mint az idei.2018 mindenképp 100e ft. új bontatlan egy év garanciával már kapsz.
pár generációval újabb proci air 2 hez képest
támogatása is tovább lesz meg persze pencil támogatás. -
vadászcsiga
félisten
Eddig soha nem volt olyan hogy kettővel későbbi os-el jobb lett az eszköz mint amivel kiadták. Nem hiszek a cégnek, pláne nem koca usereknek. 8 éve gyűröm az iOS-t, van némi tapasztalatom.
-
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
Nekem is az van.
Álló és fekvő mód között váltva olyat tudott akadni, hogy öröm volt nézni. Vagy szintén ilyenkor a felső sáv elfelejtett forogni.
Ezek végre a 12-vel teljesen elmúltak.
A sebesség pedig itt szerintem sokkal észrevehetőbben javult, mint az I7-nél. -
galaxys80
veterán
Szia. Nekem még meg, pontosabban pár hete vettem egy 2018-ast, az Air meg ment asszonyhoz de azon én megálltam 10.1.1-nél, jobb a békesség. Túl sok ieszközöm ment gallyra a hülye frissítések miatt.
galaxys80
TapasztalatbólAkkor lehet mondani, hogy tapasztalat, ha használtad a 12-őt is.
Így van?21669
Okos ötlet az elmúlt évek legrosszabbul sikerült rendszerén maradni.... -
Szabikaa20
őstag
Kurva gyors, nagyon szeretem, nekem tökéletes. Eltartott pár napig míg megszoktam a sebességet

Természetesen marad 11-en míg nálam lesz.1eske
Most is van, de csak az egyel ezelőttit. Sokkal régebbiekre már nagyon régen volt lehetőség, 10.3.3 meg már nem mostani.Mondjuk én feltenném a 12-őt biztos!
11 nem jól sikerült szerintem. -
Alex91
félisten
Melyik Ipadet érdemes most venni szerintetek? Esetleg egy jó állapotú Air 2-t, vagy a legújabb 2018-as modellt? Árban úgy 100K-ig gondoltam, mert annyiért van új 2018-as vagy gondolom 60-70 körül van Air 2 is. Annak úgy tudom a kijelzője jobb, mert nincs az a réteg benne amit az idei olcsóbban bent hagytak, de teljesítményileg nem tudom melyik az erősebb
Meg ugye van még a 2017-es is, de az alig olcsóbb mint az idei.2018-as...
-
Chereiose
addikt
Meg ugye van még a 2017-es is, de az alig olcsóbb mint az idei. -
mouzrr
őstag
Én azt hiszem, hogy jól látod a problémát, mozgásra ébred fel, szóval ha hordozod és előkapva használni akarod, akkor ha megtehető, kapcsold le a BT-t.
Köszi! Fóliát hol érdemes venni ahol szépen felrakják Budapesten belül?
A Pencilhez rendelek majd ilyen szilikon töltőcsatlakozó fedőt is. Tokok vannak normális áron, vagy azt már inkább ebay/amazonon rendeljem?
Még annyit kérdeznék hogy az normális hogy lassan telepíti fel az alkalmazásokat? 80 Mbps wifin van pár méterre a routertől.
-
vadászcsiga
félisten
Áh értem, akkor nincsen visszaút.
Igazából 10 és 12 között annyira sok új funkció nincs ami megérné a kockázatot. Tehát oké, ott a dock meg a kicsit másmilyen UI, de ezek annyira nem mozgattak meg. Inkább az alkalmazások inkompatibilissé válása ami aggaszt, mert sok appot nem enged felrakni se, mondjuk az alapok így is működnek szerencsére.
IPaden már 2-es óta nincs visszaút, telefonon meg ha jól emlékszem 4s volt az utolsó.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok! Meglett az Ipad 2018 Pencillel. Nagyon jó és gyors rajta minden, viszont a Pencil eléggé gyorsan merül amikor nem használom. Érdemes az Ipaden kikapcsolni a Bluetooth-t vagy csak a Pencilt ne mozgassam? Plusz ha hordozom és mozog a taskamban akkor nem is kapcsol low power módba?

Szerk: ja és köszönöm a sok választ előző kérdéseimre!
Én azt hiszem, hogy jól látod a problémát, mozgásra ébred fel, szóval ha hordozod és előkapva használni akarod, akkor ha megtehető, kapcsold le a BT-t.
-
mouzrr
őstag
Sziasztok! Meglett az Ipad 2018 Pencillel. Nagyon jó és gyors rajta minden, viszont a Pencil eléggé gyorsan merül amikor nem használom. Érdemes az Ipaden kikapcsolni a Bluetooth-t vagy csak a Pencilt ne mozgassam? Plusz ha hordozom és mozog a taskamban akkor nem is kapcsol low power módba?

Szerk: ja és köszönöm a sok választ előző kérdéseimre!
-
Kovács.Péter
tag
Áh értem, akkor nincsen visszaút.
Igazából 10 és 12 között annyira sok új funkció nincs ami megérné a kockázatot. Tehát oké, ott a dock meg a kicsit másmilyen UI, de ezek annyira nem mozgattak meg. Inkább az alkalmazások inkompatibilissé válása ami aggaszt, mert sok appot nem enged felrakni se, mondjuk az alapok így is működnek szerencsére.
Igazad van sok alkalmazásnak a feltétele hogy a legújabb iOS rendelkezz , Különben nem tudod frissíteni.
-
1eske
tag
Kurva gyors, nagyon szeretem, nekem tökéletes. Eltartott pár napig míg megszoktam a sebességet

Most is van, de csak az egyel ezelőttit. Sokkal régebbiekre már nagyon régen volt lehetőség, 10.3.3 meg már nem mostani.Áh értem, akkor nincsen visszaút.
-
vadászcsiga
félisten
Én is Ipad 2018-at szeretnék!Milyen amúgy Airhez képest?Néztem teszteket a 2017-nél jóval jobb....Gondolom Airt már hasonlítani se lehet hozzá...

Most is van, de csak az egyel ezelőttit. Sokkal régebbiekre már nagyon régen volt lehetőség, 10.3.3 meg már nem mostani. -
1eske
tag
Ne rakd fel ha még szeretnéd használni.
1eske
Nem tudod vissza tenni, nincs rá semmilyen megoldás.Biztosan? Régebben volt rá módszer hogy pár hétig engedte az Apple, hogy visszarakj régebbit, de akkor lehet csak eggyel korábbi verziót lehetett?

-
Szabikaa20
őstag
Szia. Nekem még meg, pontosabban pár hete vettem egy 2018-ast, az Air meg ment asszonyhoz de azon én megálltam 10.1.1-nél, jobb a békesség. Túl sok ieszközöm ment gallyra a hülye frissítések miatt.
galaxys80
TapasztalatbólÉn is Ipad 2018-at szeretnék!Milyen amúgy Airhez képest?Néztem teszteket a 2017-nél jóval jobb....Gondolom Airt már hasonlítani se lehet hozzá...
-
vadászcsiga
félisten
Pontosan!Engem az érdekel,hogy 10.3.3-hoz képest milyen nem 11-hez!

vadászcsiga #21662: Szia csiga!
Még szeretném!Bár talán eladhatóbb is lesz az Air,ha esetleg a kövi tulaj eltudja dönteni,hogy hagyja e a 10-et vagy frissít 12-re!
Neked még megvan az Air-ed? Vagy valami rémlik hogy vettél Air 2-őt...Szia. Nekem még meg, pontosabban pár hete vettem egy 2018-ast, az Air meg ment asszonyhoz de azon én megálltam 10.1.1-nél, jobb a békesség. Túl sok ieszközöm ment gallyra a hülye frissítések miatt.
galaxys80
Tapasztalatból -
Szabikaa20
őstag
Na igen. Ezt azért válasszuk szét.
Az "őskori" iPad Air tulajok, ahogy én is arra kíváncsiak hogy iOS 9/10-hez képest van-e gyorsulás/lassulás vagy sem.
Az egyértelmű, hogy 11-hez képest jobb lett, de ez nem igazán releváns infó számunkra akik régebbi rendszeren vannak.
Nagyon gondolkozom én is, hogy feltegyem a 12-t. Az lenne a kérdésem, ha mégsem jönne be vissza tudom tenni a a 10.3.3-at? Ha igen, hogyan?
Pontosan!Engem az érdekel,hogy 10.3.3-hoz képest milyen nem 11-hez!

vadászcsiga #21662: Szia csiga!
Még szeretném!Bár talán eladhatóbb is lesz az Air,ha esetleg a kövi tulaj eltudja dönteni,hogy hagyja e a 10-et vagy frissít 12-re!
Neked még megvan az Air-ed? Vagy valami rémlik hogy vettél Air 2-őt... -
Winne
nagyúr
Van bármi opció arra, hogy a filmet egy rossz lejátszó mappájába másoltam és kiderült, hogy nem az van megveve, hanem egy másik, és számítógép nélkül kellene atmasolnom, csak az iPad van itt...?
-
galaxys80
veterán
Ne rakd fel ha még szeretnéd használni.
1eske
Nem tudod vissza tenni, nincs rá semmilyen megoldás.Szinte kivétel nélkül az a tapasztalat eddig, hogy gyorsult a 10 és 11-hez képest.
Szóval nem értem, hogy miért is írod ezt. -
vadászcsiga
félisten
Sziasztok!
Adott egy ipad Air....Érdemes frissíteni 10.3.3-ról 12-re? Valakinek fut Air-en 12-es? Köszi!Ne rakd fel ha még szeretnéd használni.
1eske
Nem tudod vissza tenni, nincs rá semmilyen megoldás. -
sebgutkopf
őstag
Hát az biztos, hogy iPad-en talán még jobban van értelme a home gomb elhagyásának.
Azért a home-ról nem mondanék le, mert nekem arra van ráprogramozva, hogy 3x home az a fehér pont fényerő csökkentést kapcsolja be/ki. Ha máshogy is gyorsan elérhetővé tudják tenni ezt a funkciót, akkor mehet a home, de amíg nem addig maradjon.
-
1eske
tag
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod,nyugodtan felrakhatod még gyorsul is tőle a rendszer.
Na igen. Ezt azért válasszuk szét.
Az "őskori" iPad Air tulajok, ahogy én is arra kíváncsiak hogy iOS 9/10-hez képest van-e gyorsulás/lassulás vagy sem.
Az egyértelmű, hogy 11-hez képest jobb lett, de ez nem igazán releváns infó számunkra akik régebbi rendszeren vannak.
Nagyon gondolkozom én is, hogy feltegyem a 12-t. Az lenne a kérdésem, ha mégsem jönne be vissza tudom tenni a a 10.3.3-at? Ha igen, hogyan?
-
Alex91
félisten
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod,nyugodtan felrakhatod még gyorsul is tőle a rendszer.
Fogalmazzunk ugy, hogy az iOS11-hez kepest gyorsul...
-
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ipad Air....Érdemes frissíteni 10.3.3-ról 12-re? Valakinek fut Air-en 12-es? Köszi!Nem sokat kellett volna visszaolvasnod,nyugodtan felrakhatod még gyorsul is tőle a rendszer.
-
Szabikaa20
őstag
Visszaolvastam több mint 200 hszt,konkrétat senki nem ír...11-est már nem mertem felrakni és akkor kiderült jól tettem.Most ez a 12 nagy dilemma.Még idén aztán úgyis leváltom egy ipad 2018-ra.Pro-t szerettem volna,de szerintem azt nem használnám ki,
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Adott egy ipad Air....Érdemes frissíteni 10.3.3-ról 12-re? Valakinek fut Air-en 12-es? Köszi! -
Friczy
senior tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy ki milyen tokot használ a toll tárolására? Illetve mennyire hatékony a tenyérelutasítás azaz palm rejection? Ilyenkor mi alapján különbözteti meg a gépezet hogy a kezemmel vagy a pencillel érintem meg? Bármilyen fóliával működik ugyan úgy a Pencil? Köszi szépen!
https://www.amazon.de/gp/product/B072TZ9MDX/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Én egy ilyet vettem, ebben kényelmesen elfér a toll, a kiegészítővel (a töltőhöz toldás) együtt, illetve ha épp töltöm, bele tudom tenni a kupakot is, úgy hogy ne vesszen el.
(mellesleg úgy alakult, hogy egy helyett kettő lett, így van egy eladó, bár még nem hirdettem meg)
-
Süvi
őstag
Sziasztok. Mivel szükségem van rá, illetve szeretném kimaximalizálni az iPad 2018 tudását , szeretnék rajta dolgozni. Sőt szerintem vannak itt olyanok is,akiknek munka eszköze a táblagép ,és tud segíteni . Elég tanulékony , kitartó vagyok,nem félek az új dolgoktól . Akinek van bármi féle ötlete ,tudása, javaslata, és van benne segítő készség , kérem keressen meg privátban , nyugodtan, amivel szert tehetek egy kis fizetés kiegészítésre . Olyan is érdekel ha egy cégnél kellene dolgozni, és itthon el lehet végezni iPad-en, és olyan is érdekel amit saját magam kell hogy elkezdjek, bele tanuljak , és érvényesülni benne. Szóval bármi féle megoldás érdekel , kérlek benneteket mégegyszer privát üzenetben forduljatok hozzám bizalommal. Köszönöm
Szerintem jobban tudunk segíteni, ha leírsz néhány konkrétabb dolgot, hogy mire szeretnéd használni, sokszor a munka jellege határozza meg az eszközt, alkalmazást, amivel végezni lehet.
-
Süvi
őstag
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy ki milyen tokot használ a toll tárolására? Illetve mennyire hatékony a tenyérelutasítás azaz palm rejection? Ilyenkor mi alapján különbözteti meg a gépezet hogy a kezemmel vagy a pencillel érintem meg? Bármilyen fóliával működik ugyan úgy a Pencil? Köszi szépen!
Én a Notability alkalmazást használom évek óta.
Meglepően jól működött benne a Palmr. már passzív tollal 3 éve is.
Apple Pencillel pedig álom egyenesen -
NGA
addikt
Én használok pencilt igen gyakran jegyzetelésre, vázlat rajzolásra. Kb 80%-os-ra mondanám, előfordul, hogy bizonyos appok, vagy a jegyzet is érzékeli a tenyerem. De ezt kell hogy mondjam, baromi jó. Csak gyorsan merül a toll.
-
Kovács.Péter
tag
Bármilyen fóliával használható ezzek úgy vannak kitalálva hogy ne okozhasson gondot.
-
Dimaj
aktív tag
Én csak passzív tollat használok ,nem pencilt.
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Mivel szükségem van rá, illetve szeretném kimaximalizálni az iPad 2018 tudását , szeretnék rajta dolgozni. Sőt szerintem vannak itt olyanok is,akiknek munka eszköze a táblagép ,és tud segíteni . Elég tanulékony , kitartó vagyok,nem félek az új dolgoktól . Akinek van bármi féle ötlete ,tudása, javaslata, és van benne segítő készség , kérem keressen meg privátban , nyugodtan, amivel szert tehetek egy kis fizetés kiegészítésre . Olyan is érdekel ha egy cégnél kellene dolgozni, és itthon el lehet végezni iPad-en, és olyan is érdekel amit saját magam kell hogy elkezdjek, bele tanuljak , és érvényesülni benne. Szóval bármi féle megoldás érdekel , kérlek benneteket mégegyszer privát üzenetben forduljatok hozzám bizalommal. Köszönöm
-
Dimaj
aktív tag
-
Syl
nagyúr
ipadnél a face id is érdekes dolog lesz hiszen tábla gépet nem nézünk olyan közelről mint egy telefont , vagy emiatt fejhez közel hozni kényelmetlen dolog lesz.
Pletykálnak valami módosításról, hogy minden pozícióból működjön. De állítólag ehhez más/extra hardver is kell, vagyis a jelenlegi telefonok nem kapják meg.

(#21645) Alibaba5
Én például soha-de-soha nem használom ágyban/fekve, csakis kézben tartva. Vagyis kell a keret, ahol fogni, tartani tudom. A jelenlegi iPad-nél (9.7" 2017) is gyakran előfordul, hogy akaratlanul "beleér" a kezem.
-
Alibaba5
tag
Nekem most is az ágyon van, úgy használom, és belesüllyed kicsit az ágytakaróba. Máris nincs káva, ugyanez mikor a hasamon van, ez tablet lehet ágyban így úgy fekve használni , szerintem se sok értelme van kávamentesíteni. Meg majd rákerül egy notch is... viszont amíg LCD megveszem, nálam az lesz a vége ha áttérnek a villogós oledre.
-
Kovács.Péter
tag
ipadnél a face id is érdekes dolog lesz hiszen tábla gépet nem nézünk olyan közelről mint egy telefont , vagy emiatt fejhez közel hozni kényelmetlen dolog lesz.
-
Syl
nagyúr
Hát az biztos, hogy iPad-en talán még jobban van értelme a home gomb elhagyásának.
Csak éppen az iPhone X stílusú vékony kávának nincs. Telefonnál nagyon jó, de táblagépben nekem nagyon nemgyerebe. Remélem nem fognak kávanélküli iPad-eket gyártani, mert akkor a mostani iPad lesz az utolsó Apple táblagépem...
-
szabogabor10
veterán
Nekem tökre tetszik az ios 12-ben az X-től átvett gesztus vezérlések. Így nem kell a fő gombot nyomkodni csak a feloldáshoz és teljesen természetesnek tűnik a használata így. A gyors alkalmazás váltás meg kimondottan szuper újítás tableten, akár egy klasszikus alt + tab gyors használata.
-
sebgutkopf
őstag
Nekem tökre tetszik az ios 12-ben az X-től átvett gesztus vezérlések. Így nem kell a fő gombot nyomkodni csak a feloldáshoz és teljesen természetesnek tűnik a használata így. A gyors alkalmazás váltás meg kimondottan szuper újítás tableten, akár egy klasszikus alt + tab gyors használata.
-
Süvi
őstag
Érdekes ez a kérdés (garancia csak a hétköznapi nyelvben van, hivatalosan jótállás és szavatosság)
Korábban egyértelműen meg volt különböztetve, hogy milyen többletjogok vannak magyarországi hivatalos partnertől való beszerzés esetén magánszemélyeknek (1 év jótállás, 2 év szavatosság Mo. vs. 1 év jótállás 1 év szavatosság külföld)A nem hivatalos helyekről vásárolt készülékek többnyire külföldi eszközök, nem Magyarországon hozták forgalomba, ezért volt rájuk 1 év "világgarancia" és nem volt meg a 2. évre járó szavatosság, amelyet a magyar törvények biztosítottak.
Most ez nincs külön szedve, de érdemes lenne elolvasni a PTK-ban.
-
Alibaba5
tag
Nekem a gyors merülésemet megoldotta az ios 12 és egy tiszta install
csak a felcserélt gombok zavarnak, azt még meg kell szokni, egyébként sokkal gyorsabb, plusz most már több mint 10 órája használom és 22%. -
NGA
addikt
-
mazsiii92
senior tag
Mi a szavatosság?
A szavatossággal az eladó felelősséget vállal azért, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejlett hibája, amely csak későbbi fog kiderülni.
Fontos, hogy termékszavatosságról csak olyan hibáknál lehet beszélni, amelyeknél a hiba már a forgalomba hozatalkor megvolt (gyári hiba), és a végfelhasználónak kell bizonyítania, hogy a termék már hibás volt.
Utólagos meghibásodás ha jól tudom nem ilyen.
Akkor mi értelme hivatalos helyen venni +30-50k-val ha a +1 évvel kitörölhetem?
Valamire biztos jó a +1 év. iPhoneoknál elég sokan használják..
De azért köszi!

-
Kovács.Péter
tag
-
Kovács.Péter
tag
-
hszilard666
veterán
-
Oldman2
nagyúr
Ma érkezett vadi új iPad 2017 iOS 11.2-vel.
Beállított jelkódot nem fogadja el.
Mit tudok csinálni ilyen esetben?
-
wm2
őstag
Arra a célra amit irtál kb mindegy hogy mini 4 vagy ipad 2018 egyedül a kijelző méret a fő különbség mondom még egyszer a te felhasználásaidnál
nyilván a ipad 2018 legújabb így gyorsabb apple pencil támogat stb... míg a mini 4 már több éves modell nem lett frissítve azóta sem.
..
És árulják 150-ért. Tudják ezek, hogy kell pénzt csinálni.

-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok.Iphone 8 plust akartam venni de most lehet hogy ipad lesz.
Ipad minit még érdemes venni úgy hogy facebook és net menne rajta?
Vagy rendes ipad kellene?Arra elég a Mini is.
-
Kovács.Péter
tag
Vagy rendes ipad kellene?Arra a célra amit irtál kb mindegy hogy mini 4 vagy ipad 2018 egyedül a kijelző méret a fő különbség mondom még egyszer a te felhasználásaidnál
nyilván a ipad 2018 legújabb így gyorsabb apple pencil támogat stb... míg a mini 4 már több éves modell nem lett frissítve azóta sem.
..
-
krx21
nagyúr
-
törölt tag
-
Rage47
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
ipad mini 2-n, hogy szuperál az ios12? merül nagyon vagy ilyesmi?
-
Alex91
félisten
Vagy rendes ipad kellene?Rendes iPad...
-
mr.tamasbiro
őstag
Vagy rendes ipad kellene? -
Dimaj
aktív tag
-
Süvi
őstag
-
galaxys80
veterán
-
NGA
addikt
Sziasztok,
A napokban már írtam ide, hogy barátnőm ipadjét nem javítja az Apple, csak fődarab csere van, azt viszont nem árultam el, hogy ez egy nyereményjátékon nyert iPad volt, és most tudtuk meg, hogy hivatalos helyen lett vásárolva, ezért szeretnénk érvényesíteni a szavatosságot.
Tudnátok segíteni ebben, hogyan tudnánk ezt érvényesíteni? Garancia már lejárt, viszont annyira használhatatlan az iPad, folyamatosan újraindul, bármit indítok el restart.. ezért szerintem ez a szavatosságba már beletartozik.
iStyle-ban elhajtottak, hogy nincs gari, de akkor még nem volt a kezemben a hivatalos MM-os számla.
Köszi a segítséget előre is!
Mi a szavatosság?
A szavatossággal az eladó felelősséget vállal azért, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejlett hibája, amely csak későbbi fog kiderülni.
Fontos, hogy termékszavatosságról csak olyan hibáknál lehet beszélni, amelyeknél a hiba már a forgalomba hozatalkor megvolt (gyári hiba), és a végfelhasználónak kell bizonyítania, hogy a termék már hibás volt.
Utólagos meghibásodás ha jól tudom nem ilyen.
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok,
A napokban már írtam ide, hogy barátnőm ipadjét nem javítja az Apple, csak fődarab csere van, azt viszont nem árultam el, hogy ez egy nyereményjátékon nyert iPad volt, és most tudtuk meg, hogy hivatalos helyen lett vásárolva, ezért szeretnénk érvényesíteni a szavatosságot.
Tudnátok segíteni ebben, hogyan tudnánk ezt érvényesíteni? Garancia már lejárt, viszont annyira használhatatlan az iPad, folyamatosan újraindul, bármit indítok el restart.. ezért szerintem ez a szavatosságba már beletartozik.
iStyle-ban elhajtottak, hogy nincs gari, de akkor még nem volt a kezemben a hivatalos MM-os számla.
Köszi a segítséget előre is!
-
Rico33
aktív tag
-
Kovács.Péter
tag
-
bendeguz76
aktív tag
2013-as az air-em.jövő tavasszal kicserélem az aktuális pro verzióra.5 évig használtam akkor egy verziót,bőven jó nekem ha ennyit elmegy egy napi használatban lévő eszköz.
-
wm2
őstag
-
Rico33
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy ipad 2018 a házisárinak, én állitgatom be neki. Lenne egy kérdésem; le lehet vhogy tiltani hogy a gyorsindítók mellett ne tegye ki az utolsó megnyitott appokat?
-
leslieke
Jómunkásember
+1, nekem is újjászületett a Mini 4 LTE-m!
Ez jó hír, nekem is Mini4 van.

-
NGA
addikt
-
Dimaj
aktív tag
-
csabiks
senior tag
-
silentkiller
senior tag
-
R a y
senior tag
-
Süvi
őstag
Első generációs ipad air-re felraktam a ios 12-t,semmiféle lassulás nincs sőt szerintem gyorsult is kicsit a rendszer.
A hétvégén én is fel fogom rakni a szüleim gépére, mert a lelkükre kötöttem, hogy ne frissítsék 11-re 9-ről, valahogy mégis sikerült

-
bendeguz76
aktív tag
Első generációs ipad air-re felraktam a ios 12-t,semmiféle lassulás nincs sőt szerintem gyorsult is kicsit a rendszer.
-
csabiks
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
21700 - 21601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Óra topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos lesz a következő szemüveged
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB Starlight 95% akkumulátor
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- MSI RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak kell mellé valami jó billentyűzet is.

Miért merülne?