Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrRL19
senior tag
Sziasztok
Kérdésem milyen Ipad-et válasszak ?!
Keret : 50k(SIM kártyát lehessen használni)
köszönöm előre

-
zaskar
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Tényleg be volt kapcsolva. Talán akkor kapcsolhattam be, amikor az Air 2-m volt, mert az csak 16 gigás volt. Most viszont inkább kikapcsolnám, nekem nem feltétlenül van rá szükségem. Jobban szeretném, ha a képek az iPad-ről töltődnének be késedelem nélkül, és nem az iCloud-ból, késéssel. De ha ki akarom kapcsolni, ezt írja. Most akkor pontosan mit akar eltávolítani? A képek kétféle méretben vannak meg?

-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Néhány éve használok már iPad-et, legutóbb 2 évig volt Air 2, most egy Pro 10.5 van. Az Air 2-nel vettem észre először, hogy főleg régebbi fotókat megnyitva - összesen vagy 3000 db fotó van a fotótárban - a képek először életlenül jelennek meg, és a kép méretétől függően a teljes betöltésig akár 5-10 másodperc is eltelhet. A képek mérete általában 2-4 Mb között van, sokat fényképezőgépről töltöttem át. Az Air mentését a Pro-ra átrakva ugyanez a helyzet. A kép jobb alsó sarkában mutatja is egy kis körben a betöltést. A videóknál néha még rosszabb a helyzet, elég nehezen kezdődik meg a lejátszás. El se tudom képzelni mi lenne, ha tízszer ennyi fotó lenne rajta, akkor milyen lassú lenne a betöltés (merthogy tárhely még van bőven). Mi lehet ennek az oka? Régebben volt iPad 4-em is, nem emlékszem, hogy ott lett volna ilyen gond.

-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Valaki használt esetleg úgy wifi-s iPad-et, hogy gyakran osztott rá internetet telefonról? A hétköznapokban mennyire körülményes? (sebesség, telefon üzemideje)
-
r3dsnake
nagyúr
Vettem eredeti smart covert a mini 2-re. Nagyon igényes, minőségi darab. Aliexpress-es cuccokho voltam szokva eddig.
Nagyon erős mágnes, szépen rásimul a kütyüre, hátrahajtva is odatapad. Sokkal kellemesebb így használni. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Keresek 9,7-es 2017-es Ipad-hez autó fejtámlájára szerelhető tartót. Vagy olyan lehetőséget, hogy a két ülés közé behelyezhető legyen (gyerekek hátsó sorban nézhessék a videót).
Most jön Black Friday és gondoltam valahol lehet jó minőségű akciósan.
Persze BF-en kivül is érdekel. Hol és milyent érdemes? -
nilrem
aktív tag
Tudtok olyan IOS appot ami NAS-on külön tárolt feliratot és videot képes kezelni?
-
oszy
veterán
iPad-ot össze lehet hozni CamRanger nélkül wifin való fotózásra (Nikon DSLR)?
-
TommyNagz
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát de ez hülye
Restore után gyógyult egyébként. 11.1.1 upgrade után vettem észre, és inkább az lett furcsa, hogy amint lett egy kis hely, rögtön elfoglalta. Google drive-ban van egy-két sorozat-rész, de azokat nem mutatta sehol, hogy lesync-elte volna. VLC-vel néztem onnan pár részt, de az meg elvileg nem tölti le, csak buffereli. -
sebgutkopf
őstag
válasz
TommyNagz
üzenetére
Vannak olyan appok, amik tárhely foglalását az ios valami rejtélyes oknál fogva rendszer helyfoglalásnak azonosít. Hogy ez miért jó ne kérdezd, nekem az tűnt fel, amikor 31 GB-ot írt rendszerre. Aztán megtaláltam, hogy a sok giga film és videó (nem a gyári appal) a valós tartalma az "álrendszernek".
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hónapokkal ezelőtt írtam többször is mikor valakinek ez volt gondja, de senki nem próbálta ki. Egyébként mára halott lett a link, de ha valakinek szüksége van rá el tudom küldeni, mert lementettem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
üzenetére
Az állandó frissitesre figyelmeztető idegesítő ablakfelugrálás ellen silmatauki kiváló ötlete a megoldás. Mióta fent van, zen van. 10.1.1, es boldogan éltem míg meg nem háltam

Ahogy irja, eleg a második linket felrakni. Telejesen legális gyari megoldás. Nincs para. -
TommyNagz
senior tag
Nalatok nem eszi meg a system az egesz tarhelyet? Anyazott, hogy keves a hely, a system elfoglalt 7 gigat. Csinaltam helyet. Most mar 9 gigat eszik meg a system. Wtf?! Air2lte, 11.1.1
-
sebgutkopf
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
Magában az File Exlporer pro fő képernyőjén a beállítások (fokaskerék)/ iCloud/iTunes backup. Ezt elég kikapcsolni.
-
pescara
aktív tag
Sziasztok! Most cserelik az osszetort Ipad air2-esemet , mert biztositva volt. Azt mondtak, nincs olyan raktaron es Ipad9.7 -est kapok. Az valamelyik pro?
-
silentkiller
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ezt a beállítást hol találom? Köszönöm!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
üzenetére
Nem lehet, hogy van egy app a készüléken, ami sok adatot (pl média) tárol és azt is az iCloud-ba próbálja menteni és az nem fér el?
Nekem volt ilyen én se értettem, hogyan nem fér el, aztán leesett, hogy az FE file explorer-be felmásolt videók/filmek-et próbálta menteni. Ezek mentésére persze nincs szükségem és megtaláltam a beállítást, hogy ezt felejtse el. Azóta elég az icloud a beállítások és egyéb dokumentumok mentésére.Abban abszolút egyetértek, hogy az ios egy elég macerás rendszer, nekem se a szívem csücske, telón maradok is androidon, ott nem bírnám ki ezt az agymenést és korlátozásokat.
-
roland091
senior tag
Nálam az air2-n azért van grafikai bug gazdagon nem tudom ez másnál is előfordul-e?
pl.: task váltó görgetése elég darabos, meg amikor dockról nyitok meg futó appot néha előszőr fekete háttér és utána vált normálisra
mondjuk ezek elég pici hibák -
leslieke
Jómunkásember
válasz
marlboromen
üzenetére
Már nem. Csak i6-on lehet visszamenni 10-esre.
-
válasz
marlboromen
üzenetére
Sajnos már nem..
-
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. Egy ipad airt veletlenul sikerult 11.1-re frissiteni es hat eleg akadozos lett. Valahogyan vissza lehet rakni a legutolso 10-es IOS rendszert?
-
roland091
senior tag
Sziasztok!
Ipad air 2 tulajoknak mi a tapasztalat az ios 11.1el? Nem igazán találtam videót róla, és ahogy látom, az Apple már nem írja alá a 10.3.3 at
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem
-
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam nem (iPad mini 4).
-
vadászcsiga
félisten
Messengerben ha teljesen belenagyítotok egy fotóba, nálatok is osszomlik az app?
-
oszy
veterán
Van egy új iPad (5. generációs). Ezen beállítható, hogy feloldja ujjlenyomattal a képernyőt, hogy ne kelljen meg nyomni a home gombot?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm!Akkor marad a 10.3.3...
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem fent van a 11.1. Akku idővel meg vagyok elégedve ( 12-14 óra). Ami a gyorsaságot illeti a 9.3 -hoz képest lehet hogy van némi lassulás ( nekem nem zavaró). Hogy merem e ajánlani a frissítést? Nemtudom,nekem pl. a mostani Control Center nem tetszik annyira mint a előző.
-
Szabikaa20
őstag
[Erre] valaki??
-
ROBOTER
addikt
válasz
ChaosHearth
üzenetére
Kösz.
-
Alex91
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gondolom regi mar a facebook alkalmazasod, vegyel uj iPad-et!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki esetleg?
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Egy kis iránymutatásra lenne szükségem. Egy iPad 3. gen (64GB + Cellular) mennyiért hirdessek, hogy értelmes időn belül el is vigyék? Szép előlap (emlékeim szerint karcmentes), viseltes oldalkeret (smartcover zsanérja megnyomta stb.).
Előre is köszönöm!
-
DJohnnyka
újonc
válasz
Kristof_94
üzenetére
Telepítve van a facebook alkalmazás?
-
csab2
veterán
Kint van a 11.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest