- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
leslieke #20673 üzenetére
Ennek őszintén örülök, de ne írja már be mindenki, hogy neki nincs vele gond.
Az eddigi tapasztalatok alapján a 6S-t és az Air2-t érinti leginkább a probléma. Belőlük pedig van user rendesen a világban. -
-
gzbotii
nagyúr
válasz
leslieke #19906 üzenetére
Mini 2-n?
Nekem 10.x alatt a YT app szinte kuka, egy sima app váltás/kilépés fokepernyore is hosszú időt vesz igénybe. Sokszor már inkább csak akkor veszem elő, ha egy hosszabb cikket vagy videót akarok megnézni
Eljárt fölötte az idő, na.Ja, meg aku idő borzalmas, repülő üzemmódban is képes másfél nap alatt 15% merülni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
leslieke #19760 üzenetére
Márciusban szokott lenni az iPad keynote, de mióta megjelent a Pro széria, ez a szokás erősen felborult. Tavaly márciusban jelentették be az iPad 2017-et, de az új Prokat júniusban. Én amúgy a helyetekben nem fűznék túl sok reményt új Minihez, nem véletlenül nem frissítette az Apple jó ideje, messze nem hozott annyi pénzt, mint a nagyobb modellek, a Prohoz képest pedig ez hatványozottan igaz.
-
kezo0
addikt
válasz
leslieke #18183 üzenetére
Azért azt nem mondanám, hogy semmi gond. A multitask eléggé döcögős, le is írtam nemrég itt, hogy úgy belefagyott rögtön az első napon a mini 4, hogy csak a forced restart segített. Utána viszont összekutyulódott a camera rollban a fotók időrendi sorrendje... Végül egy iTunes-mentésből kellett visszaállítást csinálnom, ami eldolgozgatott vagy fél napig a fotók visszaállításával... Mit mondjak, azóta nem igazán erőltetem a multitaskot.
A képernyő elforgatása néha nem működik, ilyenkor csak restart segít – ilyen se volt korábban.
Plusz sokkal gyorsabban merül, mint a 10.3.3 alatt. -
-
DJosef
őstag
válasz
leslieke #16944 üzenetére
Szep estet Urak!
Egy pozitiv mar van is, noverem hivott mobilon (iphone 6) es eppen taboztam amikor kicsorgott az iPad is. Ezutan tettem egy probat a kontaktok kozul hivas inditasra es fulig ert ott is a szam. 😀 Gondolom mivel egy wifi-n van a ket keszulek es ugyanazt az apple id-t hasznalom ezert mukodik. Szoval eddig tokeletesen elegedett vagyok a cuccal.
-
-
galaxys80
veterán
válasz
leslieke #16233 üzenetére
Azért talán egy iPad árába beleférhetne egy filléres füles.(Nem hiszem, hogy az earpods előállítása túl nagy összeg lenne)
(#16235) Alex91
Ezt én aláírom. De itt azért nem egy 20-30.000 Ft-os kínai tabletről beszélünk.
Na nem mintha használnám az earpods-ot. Inkább maga az elv volt számomra meglepő. -
-
Scale
őstag
válasz
leslieke #15825 üzenetére
Igazából mindkettő jó valamilyen szempontból.. Utazások során a mini4 jobb lenne, de pl otthonra az air2 lenne megfelelőbb. Szóval még mérlegelnem kell, hogy melyik a jobb választás.
Pl air2-t nem tudom mennyire lenne kényelmes nem támasztott fogásban, amikor pl fekszek és sokáig magam előtt tartanám fektetve, sokszor még a 8-as mostani tabletem is kényelmetlenné válik ilyen szempontból és szinte ki akar esni a kezemből. -
dorika87
őstag
válasz
leslieke #15768 üzenetére
Köszönöm. Én is jobban hajlok a mini 4 felé, pont a kézben tartás miatt, mert javarészt úgy lenne használva.
Ha nincs számottevő különbség a Air 2 és mini 4 között, akkor csak azért nem veszek Air 2-t, mert jobb proci van benne, viszont kézben tartani meg alig fogom tudni a mérete miatt. -
access_denied
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest