Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Az volt a legelső, amit tettem - nem mintha bármi értelme lehetett volna
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.