Hirdetés
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Az volt a legelső, amit tettem - nem mintha bármi értelme lehetett volna
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.