Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- Logitech Crayon USB C digital pencil ÚJ Alza gari! 2027.09.06.
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! LG Ultrawide 34UM69G-B IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha a bemenet elkoszológik, amiatt fejhallgató üzemmódban ragadhat benne, és nem pont az ellenkezőjébe. Azt természetesen ellenőriztem, hogy ott vannak oldalt azok a pici pöckök, amik hallhatóan ciripelnek picit, amikor bedugom a fejhallgatót. Az elektronika biztosan érzékelte a fejhallgató csatlakoztatást. És amúgy előtte is jó volt, meg pár órával később is, és közben semmi jelentős hardver esemény nem történt vele. Én szoftveres beállításra gyanakodtam, de sehol sem találtam olyat, hogy fejhallgató bemenet letiltása, és különben sem piszkálta senki (én próbáltam, de semmit sem tudtam csinálni vele). Szóval valami misztérium, ami történt.