Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alex91
üzenetére
Azèrt az ios11 frissítés óta ezzel az a gondom, hogy már a 3. javítás sem hozta rendbe az air2 merülési problemáját. Mint a balta a korábbi állapothoz kepest. Mellesleg kb. 15 megnyitott program felett már elkezd dadogni. Ezekben biztos jobb a 2017-es ipad. Én néztem őket egymás mellett, tényleg jobban becsillog annak a kêpe, de ez nem ér fel a sokkal hosszabb üzemidővel.
-
r3dsnake
nagyúr
Milyen smart covert lenne érdemes vennem mini 2-re aminek erős a mágnese is? Elsősorban olcsóbb, aliexpress-es változatok érdekelnek.
-
Dwarves
újonc
válasz
norbi2010
üzenetére
Helloka!
Itthon magyar boltból eu modellt 192k ért lehet megvenni a legolcsóbban... Így a külföldi ebay is drágább és rizikós így kilőve. Aprón meg ugyan ez vagy drágább ajánlat van... Egyenlőre nem lehet mocorogni semerre ez a legjobb /legolcsóbb ajánlat.
Ami érdekelne még: teljesen mind1 honnan származik az ipad, és hogy honnan/kitől veszed, ha fóliás vadonat új készüléket veszek, azt gariztatja kötelezően minden normális magyar hivatalos szervíz? Istyle stb.... Mert akkor az se fontos hogy ki milyen számlával adja....
-
psg5
veterán
sziasztok.
az miert hogy pl [ezen] a videon az ipad 2017 eseteben hatul oldalt van egy fekete sáv de mas videokon s pl az enyémen nincs. Ez mitol? -
-
oszy
veterán
Jól tudom, hogy az Air2 jobb, mint az iPad 2017? Nem tudom melyik legyen. Csak a támogatottság miatt tetszene a 2017-es.
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
Más: honnan lehet tudni hogy ha magánszemélytől van ipad vásárlás (ami bontatlan, fóliás, eu modell) , hogy ha bármi is van vele műszakilag, azt gariztatásnál elfogadja majd barmelyik istyle bolt)?
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
-
psg5
veterán
A futo appokat elohivni csak az ujlenyomatos gomb ketszeri megnyomasaval lehet?
-
jilian
addikt
Mikor jön a Pro-nak a frissítése?
Mármint mkkor jön ki új? Tavasszal? -
Ragnar95
félisten
Jobb az Apple Pencil, tehát Prohoz érdemesebb azt venni. Ami jó Adonitből, azok sem olcsóak (bár a Pencilnél ígyis olcsóbbak, pl Jot Pixel £90 normál áron) és érezhető azért a különbség a Pencil javára.
Az Adonit tollak a nem Pro iPadek mellé tökéletes választások, Prohoz megéri az ártöbbletet a Pencil. -
viera
őstag
Üdv.A mai nappal én is csatlakozom egy Cellular-os Pro 10.5-tel.Pro 9.7-et váltott ami wifi-s volt de szükségem volt a mobilnetre.Nagyon tetszik,főleg a kijelző nagyon jó lett még a 9.7-hez képest is.Biztonsági mentést szépen vissza is tette iCloud-ból amit még 9.7-tel csináltam.Utána pedig ment is fel a legújabb iOS 11,ami szerintem sokkal jobb iPad-en mint a 10-es volt.Apple Pencil-en gondolkodok még.Milyen alkalmazás ajánlott hozzá,akár jegyzetelésre is?
-
Dr. Venkman
tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam, tök jó! Be is állítottam mindent, kipróbáltam külső IP-ről és ment klasszul az 1080p stream, ezt nem is gondoltam volna. Holnap tesztelem a munkahelyről is
Ha ott is menni fog nekem ez teljesen kiváltja azokat a funkciókat amire egy NASt használnék, szuper. -
blakey
titán
válasz
Cuccok
üzenetére
Mint írtam, oké, használja aki szereti, én is használtam 3 évig, 13 eszközön volt telepítve, azóta találtam jobbat. Nekem fontos, hogy valóban mindent bithelyesen vigyen és minden videó valamint hangformátumot ismerjen.
Megértem ha valaki szereti a Plexet és elégedett vele, egyszerű használatra elegendő. -
Cuccok
tag
válasz
blakey
üzenetére
0 szaktudással installálható. Csak a filmek, sorozatok, zenék könyvtárat kell megadni neki, utána minden lokális illetve távoli eszköz látja az indexelt tartalmat. Lehet szűrni címre műfajra, előadóra, megjelenés évére mindenre. Telefonok, tabletek, tévék, médialejátszók, webböngészők tudják folytatni a másik eszközön félbehagyott filmet.
Sávszélesség függvényében automatikusan változó bitráta.
Más plex felhasználókkal megoszhatóak filmek/tartalmak. Jah és mindez ingyenes.
DLNA-n is oszt, de nem muszáj úgy használni.
Ennél nem igazán tudok jobbat és kényelmesebbet
Teljesen platformfüggetlen.
Mondjuk egy raspberry nem elég hozzá az igaz
Természetesen nekem is párhuzamosan fut más lehetőségekkel, de outofthebox megoldásnak tökéletes.
-
blakey
titán
válasz
Cuccok
üzenetére
Nem a Plex a legjobb, DLNA alapú és nem visz sokmindent, én FTP-t is beállítottam a NAS-son, analfabétáknak is 10 perc, tökéletesen megy minden a Kodival, MrMC-vel, bármivel külső helyszínről a netes kapcsolat erejéig, tehát simán megy a 90Mbps-es anyag is ha a kimenő sebesség adott.
-
Jst
csendes tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A DuckDuckGo nem csinálja, viszont a gyári mail szintén, csak nem annyira mint a Safari .. ha kilövöm az álk váltóból akkor elsőre nem csinálja de másodszori visszatéréskor igen és ez elég zavaró semmi kedvem újra rakni , mert most jött vissza a tab kicserélve, 10.3-on nem csinálta🤔
-
blakey
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Bár a NAS erősebb és mindenképp jobb szerver de az LE-vel támogatott boxodat is eléred külső hálózatból, ehhez nem kell más, mint egy FTP szerver (ez meg futtatható Kodi alól is) meg a routeren egy Port forward és máris látod külső hálózatból a dolgokat. Az Infuse-on kívül ajánlom figyelmedben az nPlayert és a MrMC-t (Kodi) is.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
hello28
üzenetére
Nálam a setup "low budget" verziója van, egy akcióban 22 dollárért vett Amlogic s905-ös mediaplayerrel, amin Libreelec fut, transmission torrent klienssel, ezt tudom webről irányítani, a letöltött filmeket meg Infuse 5-el streamelem Ipadre. Tökéletesen működik a belső hálózaton, nincs megakadás egyáltalán, pedig 1080p-s 10gigánál méretesebb filmek is vannak közte, sőt próbáltam már x265 kódolású 4K anyagot is azt is folyamatosan játszotta. A korábbi Nexus 2013 + vlc kombóm esetében 720p volt a maximum amit bufferelés nélkül játszott. Szóval teljesen elégedett vagyok. A NAS-nak ehhez képest annyi előnye biztos van, hogy arról távolról is tud streamelni az ember (mondjuk Plex-el), nem csak helyi hálózaton.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Nekem pont a napokban érkezett meg egy ilyen tokom (vörös), teljesen klassz, azt tudja ami a hirdetésben van, ami meglepett, hogy a hátsó része az tulajdonképpen egy plexi "tálca" amiben maga a tablet fekszik, valamiért azt gondoltam, hogy az is bőr, de egyáltalán nem gond, jól néz ki, és így stabilan tartja a cuccot. Szóval én ajánlom, mondjuk az Ali nem futott gyors kört, kb. 35 nap volt mire ideért.
-
Jst
csendes tag
Sziasztok!
9.7 pro-nál a Safari megnyitásakor a már egyszer betöltött oldal “recegve”,
növekedve nyílik meg. Ha bekapcsolom a mozgás csökkentést akkor az jónak látszik viszont ekkor az alkalmazvásváltós oldalt ráteszi a főképernyőre. 11.03, újraindítás megvolt.. -
csab2
veterán
Végre megjött az új iPad-em (sima, 2017-es 9,7-es modell).
Pár megjegyzés néhány órai használat után:
1. Az új billentyűzet nagyon tetszik.
2. Jó lenne ha a kijelzőre egy oszloppal és egy sorral több ikon kiférne! Így nagyon ritka, nem igazán tetszik. -
Jst
csendes tag
válasz
üzenetére
A képek a Documents-be való importálásának most az új “files” app létezése óta talán már nincs olyan nagy szükség. Az egyesével való importálást ki lehet kerülni, a képeket fel a Dropboxba, és a kívánt mappát szinkronizálni a Dokuments-el. Személy szerint egy-egy munka PDF fájl-nak megtekintésére használom (tervek), kapok egy tervet mailben, “open in” Dokuments kiválaszt és már ott is van, csak a megfelelő mappába kell behúzni, minden egy helyen..
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a topikban de nem nagyon találtam választ (lehet csak béna voltam
)
iPad Air (elso gen) valaki tud esetleg tapasztalatot mondani iOS11-el kapcsolatban? Uzemido, akadozas, barmi negativum tapasztalhato? -
Süvi
őstag
Tollakhoz.
Közben teszteltem egy ilyet is, kb. hasonló mint az előzőek.
A Clipeset javaslom egyébként. -
hello28
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia
Én most tervezem a ipad pro 10.5 64GB celluar..bár a tárhely miatt aggódom de nash meg iCloud vagy USB pendrive lighting csak elég lesz
Remelem jól lesz és tudom használni sok mindenre
Amúgy nas dolgot kell összehozni és akkor még a laptop se kell használnom ha filmet töltök
És neked minden oke vele ? -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Lehet már sokan kérdeztek akarok venne egy ipad pro ipad ..
Kérdésem az lenne hogy ha veszek melle egy nas szervert melyikkel tudom normálisan az Ipadat használni zene filmek kezelni ?
Köszönettel -
oszy
veterán
Megéri megvenni egy iPad Air-t még mostanában? 60-65 körül mennek. Vagy inkább egy mini?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nekem iPad 4 volt elotte, egymas mellett latszott, hogy jobb az Air2 kijelzoje, de amugy azzal se volt nagy gond...
Semmi koze, hogy az iPad-nek van-e billentyuzete vagy nincs...