- One mobilszolgáltatások
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Az a közelség érzékelő. Amúgy nem kellene folyamatosan világítania, főleg mert az az üzemidőre sincs jó hatással ha folyamatosan be van kapcsolva.
Pl nekem a color OSben a lockscreen program használja és ha az érzékelő le van takarva, amikor megnyomom a power gombot, akkor a képernyő nem old fel. Ezzel pl megakadályozandó, hogy a zsebemben véletlenül feloldjon a képernyőzár. A color osben úgy van megoldva, hogy csak a power gomb benyomásakor kapcsol be az érzékelő.Vannak más a play-ről tölthető lockscreen programok, amikben van hasonló funkció de ott én csak olyat találtam aminél vagy folyamatosan bekapcsolta a szenzort vagy egyáltalán nem használta...
Minden esetre ha folyamatosan világít az nem jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest