Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Hardware Testing (felül) -> Audio
Itt én a Normal Mode alatt a Media-t, és a LoudSpeaker Mode alatt a Ring-et és a Media-t állítottam.A beállítás nálam a következőképpen történt. A Level jelöli az egyes hangerő fokozatokhoz beállított értékeket a Value pedig magát az értéket. A Max. Vol. asszem egyértelmű...
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.A Value értéke 0-255-ig terjed, a 0 a néma, a 255 pedig a gigabrutálmetál hangos. Összesen 15 Level van, azaz 15 hangerő-fokozat, a 255 osztva 15 pedig 17, ezért, hogy egységes legyen a hangerő léptetés, minden Level alatt 17-tel növeltem az értékeket.
Tehát: Level 0 - Value: 17
Level 1 - Value: 34
Level 2 - Value: 51
...
Level 14 - Value: 255Ha ezt a fenti három lehetőségnél beállítod, akkor a hangerő léptetésnél szépen egyenletesen emelkedik a hangerő csöngésnél, és médiatartalmaknál (játék, zene, videó stb.) egyaránt.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézervágás, gravírozás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.