Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Hardware Testing (felül) -> Audio
Itt én a Normal Mode alatt a Media-t, és a LoudSpeaker Mode alatt a Ring-et és a Media-t állítottam.A beállítás nálam a következőképpen történt. A Level jelöli az egyes hangerő fokozatokhoz beállított értékeket a Value pedig magát az értéket. A Max. Vol. asszem egyértelmű...
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.A Value értéke 0-255-ig terjed, a 0 a néma, a 255 pedig a gigabrutálmetál hangos. Összesen 15 Level van, azaz 15 hangerő-fokozat, a 255 osztva 15 pedig 17, ezért, hogy egységes legyen a hangerő léptetés, minden Level alatt 17-tel növeltem az értékeket.
Tehát: Level 0 - Value: 17
Level 1 - Value: 34
Level 2 - Value: 51
...
Level 14 - Value: 255Ha ezt a fenti három lehetőségnél beállítod, akkor a hangerő léptetésnél szépen egyenletesen emelkedik a hangerő csöngésnél, és médiatartalmaknál (játék, zene, videó stb.) egyaránt.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Robot fűnyírók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- Xiaomi 17 Ultra 16/512GB bontatlan
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !! White Titanium 1OO% ! még 4Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Szép Független Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !! Black Titanium 91% ! 3Hó Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.