- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrigo
csendes tag
válasz
muhaha01 #6016 üzenetére
Ezzel a következő tapasztalatom van: a szilikon tok (esetlegesen) a hő hatására tágul-összehúzódik és hozzáér a POWER gombhoz. Nekem zsinórban kikapcsolta a készülékem, nem ecsetelem a stresszt amit okozott. (akkucsere, stb) Ha leveszed a szilikon tokot, megszűnik a hiba. Egy szike hegyével, egy ügyes kézzel picit faragni kell a gomb helyének belső részén a tokból és megoldva.
-
raulicio
senior tag
válasz
muhaha01 #6016 üzenetére
rákeresel itt a gravityboxra, felrakod és a general mkt fixek közül bepipálod azokat, amik a képernyő felvillanására vonatkoznak. Többet nem villog majd.
(#6015) bircsak
Fel kell tenni a megfelelő drivereket, elfelejteni a gomb nyomkodást és mennie kell.
Dowloadra rányomsz, telefon kikapcs, akksi ki, majd be és telefon bedug. Ezek után persze írhat ki hibát, de ha hibaüzenetet sem dob, akkor 99%, hogy driver probléma van. -
soundman1
senior tag
válasz
muhaha01 #6016 üzenetére
Ezt már én is észre vettem, pedig nincs is ilyenkor neten a teló. Az értem, hogy jelez a user-nek, hogy repülő üzemmódból kilép (nálam profilozó alk. kapcsolja be-ki), illetve amikor 100 %-ra tölt a teló akkor is jelez, de néha tényleg magától bekapcsol. Elvileg valamelyik programnak a hibája kell hogy legyen, de a korábbi telókon nem észleltem, én is azért gondolom, hogy a rom hibája.
-
-
-
janek69
senior tag
válasz
muhaha01 #5742 üzenetére
Az előbb leírtam,de pontosabban is leírom. 1. A mobil tornyok alapján be tudja lőni több 10m-es pontossággal.
2. Ezen felül mivel megengedi neki mindenki az összes közeledben levő wifi adatát felteszi a netre,aztán ha van abban a házban egy wifi,aminek már 1x belőtte a koordinátáit lakásra pontosan lehet tudni hol vagy. Ennyi. Azt is mikor mész el otthonról,kit hívsz,mit beszélsz vele és gyakorlatilag mindent a tudtod nélkül. Az androidnál útálatosabb módon csak a spyfón kémkedik utánad.Jelenleg még csak az ujjlenyomatodat szedi le,meg szerintem a retinád,bár azt feltöltöd a facebookra is de majd,ha mindenféle gáz és egyéb analizátorokat is tesznek a mikrofon mellé,akkor azt is fogják tudni mit ittál és mit ettél. -
-
kmarci25
veterán
-
janek69
senior tag
válasz
muhaha01 #5686 üzenetére
Olyat ne nagyon írj,hogy átcsúszott a VÁM-on,több okból.
1. Akiknek nem csúszott át azok sem akartak kidobálni min. 12 000ft-ot.
2. Nem tudni kik olvassák a fórumot,mert úgy ahogy minden mást ezt is jelentened kellene a NAV-nak,hogy ez után szeretnél ÁFÁ-t fizetni,mert nem vagy áfacsaló. Van erre topic,ha bővebben érdekel olvasd el.
Ezt pusztán jószándékból írtam.Amúgy üdv a klubban,kíváncsi leszek a további készülékről alkotott véleményedre is.
-
junkpod
veterán
válasz
muhaha01 #5223 üzenetére
korai ez még, szólj ha megjött a teló.
másrészt írtam: a letöltött rom mellett lesz részletes leírás is.Kérlek először olvasd át a rendelkezésre álló infót a letöltött romban, majd ha megjött a teló és még úgy sem sikerül értelmezni akkor érdemes továbbmenni. most nagyon hiába mondanék bármit is, hiszen nem tudsz vele továbbhaladni
1. vcom driver telepítés (win7 ajánlott)
2. flashtool telepítés
3. flashtool indítás
4. flashtoolsban a kívánt rom scatter-file kiválasztása, paraméterek beállítása (DA DL)
5. a. teljes új rom telepítés: mindent hagyj bepipálva, firmware upgrade módot használj
5. b. ha csak systemet/kernelt telepítesz akkor download módban csak a szükségeset kipipálva indítsd
6. flastools start
7. kikapcsolt telefont rádugod
8. csík végigmegy, pipa megjelenik, lehúzod
9. a. ha teljes telepítés volt akkor bekapcs és vol+ együttessel recovery indítás és wipe data/cache, majd bekapcs
9. b. ha csak system/kernel csere és akarod a régi rendszer adatait, akkor sima indítás és frissít magától -
junkpod
veterán
válasz
muhaha01 #5220 üzenetére
érdemes olyan romot telepíteni ami már CWM vagy TWRP recoveryvel rendelkezik és rootolt is egyben. Például 1.1.1
Ekkor semmi mást nem kell csinálnod csak beírod a topik keresőbe: "SPFlashtool" és a találatok alapján fel-flasheled az új ROM-ot. És voilá, hipp-hopp lesz egy firss ropogós rootolt, recovery-s telefonod.
Nem viccelek, bár becopyzhatnám ide az SPFlashtool leírást amit kiad a kereseső de nem akarom az élvezetet elvenni
sőt a needromról töltött verziókban már benne van minden egy csomagban, driver, spflashtool, rom, leírás
Ha elakadsz kérdezz, megoldjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest