- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
sasa311 #7691 üzenetére
Ezeken a fórumokon és az előzőekben linkelteken is túl vagyok már. Rengeteg kétségbeesett user placebo élményei... Nem tudományos dolgozatok, azt te is látod.
De legalább ne kezd szegény user hw hibával remisztgetni. Segítséget kért. Ha nem akarsz/tudsz segíteni akkor feleslegesek az ilyen hw hiba találgatások a hoaxok világából. -
Kerni62
tag
válasz
sasa311 #7647 üzenetére
Szia!
Nekem az istenér nem akar műholdat találni.Kezdem unni. Ez az egy funkció ami nem müxik a telómon. Ezt az antenna problémát lehet orvosolni, vagy gariban küldjem vissza? Mit jelent az antenna behajtogatása? Az előző egyszerűbb telefonom is pár másodperc alatt már navigált is. Lefuttattam a korábban leírt tesztet is , de az sem segített.
Köszönettel -
poganytamas
senior tag
válasz
sasa311 #7574 üzenetére
Nekem is gond az akku kijelzése. Üzemidőre tökéletes, de a 30% az már gyakorlatilag a 0%-ot jelenti.
Nekem ilyen dupla töltőm van, aminek az almás része elvileg limitálva van 0.5 A-re. megpróbálom mit szól ahhoz. De a másik csatlakozón se tölt 700 mA-nél többel (a vége felé mindig lecsökkenti)Számítógép USB port
almás töltő port
Galaxy tab töltőportA telefon 89%-on volt amikor rádugtam a képek miatt.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
sasa311 #7574 üzenetére
Nekem az akkumulátor % kijelzés probléma talán megoldódott úgy, hogy USB-ről töltöm. Amióta így csinálom, talán jól jelzi a %-ot. Akkor jött elő ez a probléma, amikor egy 1,5 A-es töltőt használtam a töltéséhez, mert a gyári tönkrement. De lehet, hogy csak palcebo. Nem tudom. (A nagy többség a tapasztalatára épít).
-
petia
csendes tag
válasz
sasa311 #7426 üzenetére
junkpod, sasa311, laci laci köszönöm, sikerült, most már ha nincs a kezemben, akkor nem merül mint az őrült.
nem ment a telefon deep sleep-be. Az összes futó alkalmazást kilőttem, nem tudom pontosan melyik nem engedte elaludni szegényt, de a lényeg, hogy már jobb mint volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest