Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Remélem kivehető, de amit fentebb linkelt a kolléga, az a cucc lesz az. Csavarhúzóm nincs, Nem tudom mennyire érdemes most emiatt beruházni ennyi mindenre és várni a szállításra. Legszívesebben lecserélném ezt a telefont, de szerintem senki nem adna érte semmit.
Legalábbis ebben az állapotban.
-
szupermacs
veterán
Újra kérdésem lenne hozzátok: ma amikor levettem a szilikon tokot a telefonról, alul a kamu hangszórórácsnál észrevettem, hogy elkezdett hosszábban szétválni a ház. Tudtam eddig is, hogy ócska tejfölösdobozból hajtogatták, de ez már nekem kicsit sok.
A kérdés pedig az lenne, hogy magát a házat mennyibe kerülne kicserélni? Érdemes még garanciában visszavinni a szervízbe? Nem dobáltam a telefont, de félek, hogy nem csinálnák meg erre hivatkozva akkor sem. -
-
szupermacs
veterán
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Ezek az okos telefonok!
Mindig csak összetörnek. Emlékszem amikor a régi buta telefonoknál csak az volt a gond, hogy gyengült az akksi és csak azt kellett cserélni. -
szupermacs
veterán
Ne szomorítsuk már el ennyire!
Szerintem a rom csere segítene neki. -
szupermacs
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Szia. Recoverybe sem tudsz belépni? Talán rom csere ha az nem megy.
Más: Nekem egy olyan érdekességet produkál a rom csere után a telefonom, hogy amikor alkalmazást nyitok meg (játék) és le van némítva, a hangszóró sistereg. Leveszem a játékon belül is a hangot és a telefon hangerő gombjával is, de sistereg. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
szupermacs
veterán
Végre sikerült működésre bírni és visszarakni az IMEI-t, szuperül működik a telefon, végre nem dobálja el a mobilnetet.
Valaki tudna mutatni olyan "gyári" romot ahol nincs rajta saját launcher, hanem csak a stock ikonok? Nem találtam olyat, ahol a kommentek vagy leírás alapján minden működne vagy régóta tesztelné valaki. -
szupermacs
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Sikerült megoldanom mindent, de a basebandet nem tudom, hogyan kellene ráflashelnem a telefonra. Valaki egy kis segítséget tudna adni ezzel kapcsolatban?
-
szupermacs
veterán
Letöltöttem régebbi verziót is, de nem működik. Már a telefont sem ismeri fel a gép, nem ad ki hangot amikor csatlakoztatom. Lehet, hogy csak az aksi merült le, nem tudom.

Amint csatlakozott egyből el is dobta a gép a hang alapján...
-
szupermacs
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Feladom, semmi nem megy. A Concorde honlapján nem láttam árat arra, hogy mennyiért húznák újra a telefont. Ezzel kapcsolatban van valakinek infója?
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Az 1.0.13-as ROM-mal próbálkoztam tegnap, 2 órát vártam a flashelésre, de nem volt semmi. A piros csík a flashtoolban nem akart tovább menni. Megpróbálom majd a hétvégén is újra, remélem sikerül. Letöltöttem a ROM-ot, lecseréltem benne a preloadert amit be is tallóztam a helyére, a cache és usrdata helyére pedig a system.img fájlt. Elindítottam a Download-ot, majd a 3 gombot nyomtam a telefonon, rácsatlakoztattam, pittyegett a gép, hogy felismerte és ennyi.
Nem haladt tovább. -
szupermacs
veterán
Mennyi ideig tart ez? Már egy ideje nem történik semmi.

-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Észrevettem, köszönöm.
Most rádugtam és éppen csinálja. Az alsó piros sáv nem nagyon mozdul (Download DA100%). Remélem sikerülni fog. -
szupermacs
veterán
Na akkor megcsináltam mindent a leírásból. Ha jól értelmeztem az írásod, akkor a preloader.bin-t kellett betenni a rom mappájába. Ez sikerült is, végül megfejtettem a fentebbi kérdésemet is. Viszont amikor végre elkezdi flashelni a telefont a tool, akkor hibaüzenetet dob:
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/01/442209_wssjkundhw0pkqun_tool_error_2.png
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
,,- Én itt picit trükköztem, a cache és a userdata partícióra a system.img-et nyomtam fel, majd később leformázom recovery-ből ha már él a telefon"
Ezt a részét nem értem a leírásnak. Ezt hogyan csináljam?
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Gyári romot tudnál küldeni vagy linkelni nekem? Sajnos nem csináltam mentést. Akár az eredeti Concorde-os is jöhetne, ha bárkinek megvan.
-
szupermacs
veterán
Próbáltam feltenni az említett romot a telefonra, de miután kész lett a flashtool már be sem kapcsol. Azt hiszem ez így kuka. Nem voltak egyértelműek a leírások és a videó sem, vagy csak hülye vagyok ezekhez. :/ Remélem valaki tud segíteni, hogy ne kelljen tényleg kidobnom.
-
szupermacs
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm a linket. Hogyan tudom feltenni? Nincs a telefonon TWRP vagy CWM recovery, fogalmam sincs, hogy a gyárival hogyan kellene feltenni.
-
szupermacs
veterán
Illetve egy olyan probléma, hogy a Play Áruház sem akar menni. WiFi-re csatlakozva nem tud kapcsolódni a szerverhez. Hátha ez egy kicsit segít abban, hogy mi lehet a megoldás.
-
szupermacs
veterán
Újra szenvedek a telefonnal.
Felraktam végre a legutolsó iNew v3 romot a Concorde 5005 telómra, de az istenért nem tudom a Baseband patchet rávarázsolni. Mivel nem talál 3G-t, gondoltam fel kéne tenni, ahogy itt páran már panaszkodtatok hasonlóra. Blue Mobile kártyám van, ami igazából T-Mobile. Viszont miután rátettem az SD kártyára a zip fájlokat és elindítottam a recoveryben a patch telepítését kiírta nekem, hogy ,,Installation aborted."
Pöppet kezdek már ideges lenni, holnapra jó lenne működésre bírni, mert nem akarom falhoz vágni az egészet. -
szupermacs
veterán
Sziasztok.
Az utolsó hivatalos ROM-ról esetleg tudna írni valaki, hogy milyen változtatások és javítások kerültek bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Legalábbis ebben az állapotban.
A kérdés pedig az lenne, hogy magát a házat mennyibe kerülne kicserélni? Érdemes még garanciában visszavinni a szervízbe? Nem dobáltam a telefont, de félek, hogy nem csinálnák meg erre hivatkozva akkor sem.