- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Ez a build-száma: cxq_v3_inew-v1.0.1
Rettegek a rootloástól!
Nem is értek hozzá, és tele is van már a kis ékszerdoboz (telószámok, appok, ez meg az).
Ezt elvállalnák nekem valamilyen mobilos szervizben, srácok? És sokba kerül?
Nem merem magam megcsinálni.
A gépen "csodákat művelek", messze nem felhasználói szinten babrálok, de a telóm... nem csak nem értek igazából hozzá, de nagyon féltem is. Sokáig álmodoztam róla, mire meglett.
Szerelmes vagyok belé! Az oldalborda ismer engem jól, mégis elbizonytalanodva sasolgat felém, ferde szemeket meresztve, mint a teló származási helyén élőké, hogy biztos csak a telót babrálom, nem valakivel kommuikálok esetleg, akivel nem kéne?
Szóval ennyire dúl a "láv". 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- darkFlash Shadow Pro
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is értek hozzá, és tele is van már a kis ékszerdoboz (telószámok, appok, ez meg az).
Ezt elvállalnák nekem valamilyen mobilos szervizben, srácok? És sokba kerül?
Nem merem magam megcsinálni.
Szerelmes vagyok belé! Az oldalborda ismer engem jól, mégis elbizonytalanodva sasolgat felém, ferde szemeket meresztve, mint a teló származási helyén élőké, hogy biztos csak a telót babrálom, nem valakivel kommuikálok esetleg, akivel nem kéne?