- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #4886 üzenetére
Nem tudom az új R-ek mennyire modulárisak de lehet itt térnek még el a T-től.
Egy nem "e" vagy "i" R-t éppúgy tudsz dokkolóra tenni, bővíteni, mint bármelyik T-t.
-
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti #4869 üzenetére
A különbségekre gondolok, hogyan vehetők észre, "jelentkeznek" ezek a mindennapi használat során. Nehéz ezt így megfogalmazni, igazából kérdezni is úgy tudnék, ha mindkettőt ismerném. (Pl. 2 általam vezetett autóról tudom, hogy miben más egyik, mint másik, de TP-t még csak R-est vezettem.
)
-
metal01
őstag
válasz
Napfénysüti #4869 üzenetére
Hello!
Nem tudom, milyen R-es gépetek van, én ugye az R500-at néztem ki. Amire kíváncsi vagyok az az, hogy mennyire jó a burkolata; strapabíró-e ahhoz képest, hogy nem T-széria. Milyen használat közben: milyen a billentyűzet, a touch pad, a track point. A venti milyen (hangos, ill, tűrhető). Melegszik-e. Megbízható-e hosszútávon.
Szóval az általános dolgokat, amit egy nootebook vásárlás előtt tudni kell.
M.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #4795 üzenetére
igen, a fazon átszabott (máig vitatott ugye, hogy erre szükség volt-e), mondjuk a T400s-nek még jól is áll, mert az egy vadhajtás, a többi gépen én szívesebben látom a klasszikus verziót, de az új gépek már mind a T400s féle változatot kapják.
-
Tin
veterán
válasz
Napfénysüti #4775 üzenetére
igen, anno néztem a képet, onnan tudtam, hogy alps van benne. remélem puhul majd picit, meg hamar meg tudom szokni, bár problémát inkább a "vízszintes" gépelésnél okoz, ha a gép "felett" ülsz, nem probléma a nagyobb erőkifejtés.
a korábbi gépemnek (dell e6500) szintén jó billentyűzete volt, de azt valahogy inkább csak megszokni lehetett, mint szeretni, mert nem volt gond vele, de semmi extra.
az alpson, amikor a gépet elkezdtem használni, meg is lepődtem, azt gondoltam egy thinkpadbe komolyabb billentyűzetet raknak. az olyan "szétfolyós", gépelsz, folyton visszatörölsz a melléütések miatt, felcserélődnek betűk, bár tény hogy nagyon gyorsan lehet rajta gépelni, de valahogy olyan silányabb minőség.
szóval meglátjuk. örülök, hogy a szerviz nyitott volt, és én mondhattam FRU-t, hogy a 3 közül melyiket kérem. amúgy 1 nap alatt megvolt -
Retr0
tag
válasz
Napfénysüti #4720 üzenetére
12e ft-ért elég baráti vétel lehet egy 320gigás.
De ahogy olvasgattam pl árgépen 5400rpm-nek titulálja.
vagy több fajtája lenne? -
ftb01
tag
válasz
Napfénysüti #4621 üzenetére
6-cellás akksi, intel vga, most az ODD-t próbálom letiltani hátha segít rajta valamit
Eddig egész jó volt olyan 3-4 óra között bírta, de most újratelepítettem és nem igazi. -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #4621 üzenetére
!!!! Hol vettél 4 cellás aksit?
T400-as géped van jól emlékszem? -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #4470 üzenetére
Nem kéne hogy ártson, a kézikönyvbe van leírva hogy igy kell. Pontosan kovettem a leirast.
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #4373 üzenetére
.....vagy add el és vegyél egy olyan notit, amibe nincs két vga.
-
makszi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #4370 üzenetére
Köszönöm a választ neked is!
Működik a WIN alól a switchable graphics -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #4236 üzenetére
Sőt, az aláírásodban lévő E51 is stimmel -
TexT-BoY
addikt
válasz
Napfénysüti #3381 üzenetére
Nekem is és orbanonak is jutott WXGA+!!!!! P8400, 2Gb memo, 160GB HDD, intel VGA-s modell 140db ezresért, a magyarral megegyező bill kiosztással. Teljesen legaláisan, orbano most gariztatta a sajátját mert fos volt az akku idő... Szerintem nem lehetetlen, én most arra várok hogyhamár megvan a kellő asztaligép jöjjön egy x200s wxga+ kijelzővel 220nál nem drágábban, és hidd el, jönni fog.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3282 üzenetére
akkor vagy a T400s-en jobb ennyivel a tl, vagy én vagyok ilyen téren
jóval igénytelenebb nálatok -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #3278 üzenetére
Én folyamatosan csesztetem privátban, hogy ThinkPad-ot vegyen.
De hát ugye a bőség zavaraSpyduck...(Kicsikacsa), megnéztem neked, hogy megy a COD Modern Warfare 2 a T500-on.
Minden Full-on 1280x800-ban Élsimítás ki, árnyék ki... 30-40 fps/sec.
Nagyon szép.
Ettől függetlenül asztalin fogom végignyomniHozzáteszem ez egy agyon-optimalizált grafikus motor...nem csoda hogy ilyen szépen fut a notimon.
-
Kami-
csendes tag
válasz
Napfénysüti #2937 üzenetére
A leellenörzés megtörtént, azzal nincs is gond.
Amúgy egy fillérembe se fájt. -
orrlyuk
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2917 üzenetére
"Opel: sosem kop el!"
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #2832 üzenetére
Most nem unatkozom...de akkor még 1X...+ egy kis segítség
Egy angol (UK) és egy magyar van a képeken...az angolt most adtam el egy T400-ba, amiben USA kiosztású volt egysoros Enter-el.
Ez az USA kiosztású valóban más volt, mert miközben áttettem a srácnak előtte megnéztem. Nem volt annyi lyuk/kikönnyítés az a lemezen. De merevebbnek nem találtam.Nekem is egy nagyon picit besüppedt a bill. a W-S-nél...de kicsesztem vele
Gyárilag kis műanyag kockák vannak a bill. alatt, amik alátámasztják...ezeket meg kell tuningolni.
Én így csináltam (kékkel bekeretezve):Kétoldalú matricával adtam neki egy kis magasságot és azonnal megszűnt a kis süppedés.
Igaz, hogy sufni tuning, de a szervizbe sem fognak szerintem többet csinálni vele, ha valaki elviszi.
Szóval itt véleményem szerint nem a bill. a hibás, hanem az alátámasztás. -
n0_gAboR
őstag
válasz
Konnyu megismerni:
A gyengitett vagy mozog es csattog (a betett tamaszto lemeztol) vagy kb fel centiket besullyed a nyomas alatt (amennyiben a regebbi modell, es meg lemez sincs alatta). A "regebbi" nem kikonnyitett billentyuzet meg olyan mintha bebetonoztak volna, meg nem mozdul, hangot nem ad, eg es fold a kulonbseg. -
rankesz
veterán
válasz
Akkor már nem csak a billről kellene kép, hanem a cooler fészek körül is erősítettek a merevítésen, hogy a billentyűzet jobban felfeküdjön.
Valaki pár hete linkelt is erről képet csak most lusta vagyok visszakeresni... -
Alg
veterán
válasz
2008-as T500, szóval a kikönnyített backplate-el, de mégy így is fényévekkel jobb, mint bármi amivel eddig találkoztam...
Apropó, ha szétszedem, ki tudom takarítani rendesen? Gyengélkedik a space, aláment valami...
-
g.gergo
senior tag
válasz
Én szétszedés nélkül is megmondom: a gyengébb. Bár annyira nem zavaró, sőt egyáltalán nem. Viszont ha erősebben megnyomom, akkor tényleg meghajlik a W betű környékén. A gép 2009.08. havi.
-
ABE
őstag
válasz
Napfénysüti #2827 üzenetére
Atya világ!
Tényleg ilyen drágán dolgoznak? Nem semmi...
Más:
Vettem egy WD1200VE HDD-t a T43-ba, az előre várható 2010-es hibaüzeneten kívül remekül üzemel.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2827 üzenetére
Nagyon köszönöm, már ismerem őket, és én is csak a legjobbakat tudom mondani róluk. Sok éve megvannak, és emberséges, korrekt, becsületes hozzáállással, nem pénzéhes stílusban. Jó, hogy van ilyen!!! Köszönet mégegyszer!
-
guppy
őstag
válasz
Napfénysüti #2551 üzenetére
Nekem nem jelzi ki
Viszont hangerő és think light van. -
hcpeter
tag
válasz
Napfénysüti #2551 üzenetére
Szia!
Nincs valami workaround-od fényerő OSD-re?Régi vágyam, de azt hittem ki kell várni az újabb drivereket.
Ja, nekem is w7, 64biten.Más. Nem tapasztalt valaki olyat, hogy ubuntu hibernálás után kb fél nap mire feláll? Bootolás ellenben elég gyors. De valahogy lassúnak tűnik a linux, pedig tekernie kellene ezerrel. Az is 64-bites, Ubi.
-
Chandler
senior tag
válasz
Napfénysüti #2503 üzenetére
Értem, köszi.
Az SN-t tudom mi de a TN az mit jelent?
Mod: honnan tudom kideríteni, hogy LED-es, ha bekapcsoltam a gépet? -
tototos
addikt
válasz
Napfénysüti #2354 üzenetére
Hát igen, én már a 3. alkalommal beköszöntem nekik
Gondolom nekik is van munkájuk és eléggé eltakart helyen van az balak így nem biztos hogy észrevesznek.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #2354 üzenetére
Mi is volt konkretan a problema es hogy oldották meg?
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2290 üzenetére
Nálunk asszony R61-énben is C2Duos proci van. Azért marad rajt az XP, az legalább gyors
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2283 üzenetére
Lassú volt a Vista R61-en?
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2283 üzenetére
T42-őn is ott a matrica az XP-ről, csak gondoltam, hogy legyen meg a vinyón is a recovery rész
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #2243 üzenetére
Én szeretném ha elore berendelnek a cuccokat, aztan max 1 napot lenne naluk. Illetve, szerintetek a bizalom jele lenne ha kivennem a vinyot mielott beadom nekik?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #2172 üzenetére
Én soha sem probaltam szinte mielott megvettem a gepet, de tudtam hogy kell, illetve csak ezt hasznaltam kezdettol, tacspad tiltasra kerult egybol.
Igazabol 0 masodpercig tart megszokni, nagyon természetes a kezelese szerintem.
-
válasz
Napfénysüti #2070 üzenetére
Egy Lenovo-nál vagy IBM-nél? Úgy tudom egy flash IC-ben tárolja, és a TPM-el közösen generálnak egy master kódot, ami még az SM-buszt is tudja lock-olni. Az E600-asokon volt egy "jumper" (két forrasztási pont) a ramok alatt és azokkal lehetett a BOOT PSW-t kivenni.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #2070 üzenetére
Power-ON jelszot en ugy szedtem le.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #2059 üzenetére
Nemtom, en azt is eltudom kepzelni hogy ok már nem is hasznaljak, hanem csak a fanok miatt odabasszak valahogy aztan 'jóvanaz'.
-
válasz
Napfénysüti #1951 üzenetére
Pontosan... Lehet hogy alapból az volt (ld. melegedés és kisülés), de most már biztosan az (ld. másik X40, pöcörgés)
A nyitott kérdések között ott van az is, hogy most a laptopomnak mennyire van vége. Azért nem szeretném szervizben hagyni egy hétig, hogy kiderüljön - annál hamarabb kellene vissza.
Esetleg nem tud valaki egy olyan szervizt, ahol azonnal bevizsgálják, és nem basszák át a fejem (jobban)?
-
riszter
senior tag
válasz
Napfénysüti #1903 üzenetére
Köszi a válaszokat! Sajnos nem válaszol sem pm-re, sem sms-re!
Azt hiszem ez a biznisz itt véget ért...
-
marcitp
őstag
válasz
Napfénysüti #1765 üzenetére
Szia!
Szerintem a RAM-okra gondolt, a gép megmaradós... -
i400
senior tag
válasz
Napfénysüti #1721 üzenetére
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #1723 üzenetére
Alakul ez. Nincs touchpad, csak pocok; mar csak egy numpad kene es kene 8-)
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #1723 üzenetére
Ez nem annyira nagy újdonság, mert már régóta van ilyen IBM ThinkPad-es "utazó billentyűzet" a piacon. [link]
-
marcitp
őstag
válasz
Napfénysüti #1716 üzenetére
Szia Napfénysüti!
Jó hogy csak viccnek szántad, mert harapok a múzeumi, meg tök régi kifejezésekre...
T42-őm van, nekem is jó lenne bele a Csedit féle RAM, de végülis tök jól elvagyok a 1,5GB-al, imádkozok, ne haljanak be, mert tényleg nagyon drágák.
Az abszolut márkahívők táborába tartozom, ha megpusztulna a gép, inkább vitrinbe állítom, és szerzek egy másikat -
i400
senior tag
válasz
Napfénysüti #1708 üzenetére
az 1 gigás kingstone amit ajánlanak tp-be (cl 2,5 333mhz asszem) az ~16 volt új nagykeráron...
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Napfénysüti #1711 üzenetére
De tökéletes, imádom, de kell a pénz befeketetésre Lenovo 3000 N200 és C200 lesz helyette.
Ha kiprofitáltam akkor T400s vagy x200 lesz.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #1689 üzenetére
Sorry... mellenyomtam. Igy jar az ember, ha melohelyen munka helyett ilyeneket csinal.
-
Tim82
félisten
válasz
Esetleg olyan adapter/keret létezik, amivel Ultrabay 2000 foglalatba lehet Ultrabay Slim drive-ot dugni?
-
Tim82
félisten
válasz
Létezik-e olyan külső USB-s tok, amibe Ultrabay Slim eszközöket (mint pl. DVD-író) lehet dugni?
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #1687 üzenetére
Napokon belul lesz egy elado 1.8"-os (40Gb-os) Hitachi HDD-m, nem uj, de hdsentinel szerint 100%-os., ha esetleg valakinek kell... Meg nem hirdetem, csak itt szoltam.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1682 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #1618 üzenetére
Én igen.
Itthon megosztom egy Linksys WRT54G3G-vel, ha meg kell, kihúzom a router-ből a PCMCIA-s modemet, betolom a laptop oldalába és így be a hátizsákba.
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #1612 üzenetére
Magánfelhasználó is használhat "korlátlan" mobilnetet.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1593 üzenetére
Jo kerdes, remelem minel hamarabb.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1591 üzenetére
Hidd el Vista alatt nem menne neked se mindig, ott csak egyszeruen meg nincsen kesz rendesen a Power Manager.
Majd ha vegleges lesz, akkor nyugi lesz.
-
mv
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1584 üzenetére
Win7 alatt megfelelően működik az NHC?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1584 üzenetére
Arra gondolok hogy pl a venti akkor is megy mikor vista alatt már rég nem ment. Sztem nincs még rendesen optimalizalva
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1582 üzenetére
En eddig csak tesztnek raktam fel, nem nagyon figyeltem, kivancsi leszek nagyon. Gyakorlatilag most csak a vegleges Power Management driverre varok, meg a Power Managerre. Ezeken kivul minden ment Windows7en is rendesen.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1578 üzenetére
Odabasz az tuti, kivancsi lennek a titkara.
-
cqr
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1576 üzenetére
Ha kint 25k "tax" nélkül, akkor a 10-15k elég optimista
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #1571 üzenetére
na ez megint szép kétértelmű lett
Innentől már hiába mosakodsz.
-
cqr
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1571 üzenetére
Amúgy úgy értettem hogy hála égnek a gyengébbik nemnél is van olyan aki nem a csicsás külsőre izgul hanem értékeli a belsőt is (na ez megint szép kétértelmű lett ).
Mellesleg a TP-k szerintem a maguk módján szépek.
Most mond meg.. nekem meg egyenesen "nambör van" a design, főleg a "régi" színes ibm logoval tetszett : )) -
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #1568 üzenetére
Azért öröm látni hogy a hölgyek is tudják mi a jó.
Ezért a mondatért egy feminista simán beperelhetne, olyan gyönyörű mögöttes jelentés(eke)t lehet belelátni.
-
cqr
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1559 üzenetére
A matt felszín mint írtátok jobb "tökröződés-veszélyes" helyeken, ettől függetlenül ált nem dícsérik a tp-k kijelzőjének fényrejét, ami meg hátrány közvetlen napfényben, tehát hiába a matt kijező ha a fényerő esetleg nem elég (ettől függetlenül van olyan helyzet hogy a fényes kijelző akármilyen fényerő mellett használhatatlan a tükröződések mértéke miatt).
Lehetnek szépek a színek matt kijelzőn is, azt inkább a kijelző típusa szokta befolyásolni, bár lehet gyakrabban tesznek "szebb" képet adó paneleket fényes kijelzőjű laptopokba.. : ). -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #1534 üzenetére
Sanos már a szerviz sem a régi a lenovo-nál. Volt már párszor velük dolgom
A vinyót még szó nélkül cserélték az N200-as notimban...talán 3-4 nap alatt meg is volt.
De amikor már melegedett a gép, akkor már nem volt ilyen rózsás a helyzet. Több, mint másfél hónapig ültek rajta. A másfél hónap alatt egyszer megpróbálták rám sózni úgy hogy semmit sem csináltak vele. Aztán a végén szó-szerint én kértem vissza, hogy majd én megoldom a problémát.
Saját magam pasztáztam újra a procit és frissítettem egy biost és mai napig tökéletesen működik az új gazdájánál és nem melegszik. Olyan gagyin volt gyárilag pasztázva, hogy még bacsis féle szamócalekvár is 10X többet ér.Konkrétan Ő róluk lenne szó Delta szerviz ->Mesterségünk az intelligencia...na ja
Én az ilyen cégeket úgy kirugnám a lenovo helyében, mint azt a bizonyos macskát! -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1531 üzenetére
Most vettem eszre, hogy ahol szejjel van valva a keret, ott a fenyero sem szuper... kurvajó. Pedig pont gondoltam hogy leszarom, kis esztetikai hiba, de igy mindenkeppen fel kell mennem a szervizbe.
Ajh, én csak szivok ezzel a geppel.
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1528 üzenetére
Nálund detto ez a helyzet, csak páromnak is 14'1-es a gépe. És egymás mellé téve a két gépet majdnem sírva fakadtam a képernyő miatt. Ugyanis az R61-é jobb...
-
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #1522 üzenetére
A widescreen R61-nél van a kijelzőben is rollcage, de mindegy.
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #1484 üzenetére
Már megtaláltam az elő hsz-ben...rákerestem. és már csinálja is
Köszi.
Meg azt is észrevettem, hogy a gépre nincs hazai gari...de pl. Angol van rá 3 év.
Azt meg lehet oldani, hogy magyar gar. is legyen rajta, vagy ez lehetetlen...mert hát ugye az ördög nem alszik, még egy ilyen faja gép esetében sem -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #1479 üzenetére
Aha...én azt hittem, hogy ezt lehet állítani valamelyik FN funkció gombbal. De sebaj, így is jó.
Én is a Win7-et akarom felrakni, mert asztalin is azt használom és eddig minden ok vele.Van rajta egy recovery partíció és azon egy genya Angol Vista busines.
Ezt meghagyjam szerinted, vagy zúzzam le? Mert azért a 160GB nem egy oriási tárhely és minden helyre szükségem lesz a céges anyagokhoz.
Tele van most is mindenféle dili progival a noti. Azt sem tudom mi micsoda.Meg gondoltam arra, hogy nyomok bele majd még 2GB DDR3-at, hogy Dual-ban menjen.
Csak az a kérdés, hogy tudok ugyan ilyen ramot szerezni, ami ebben van. -
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti #1382 üzenetére
Igen, erre gondoltam.
-
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti #1377 üzenetére
A warranty lookup-os oldalra gondoltam én is, rémlik is mintha már találkoztam volna vele (nem 100 %), de most sehogy sem találom. A megbontást egyenlőre halasztom a valamikori memória bővítésig.
Köszi az infót!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1377 üzenetére
Megint elírtam, persze X301-ből.
-
ftb01
tag
válasz
Napfénysüti #1365 üzenetére
Persze, tudom kipróbálom mindenképpen. Csak nem akarok fölöslegesen telepítgetni, mondjuk ez munkám is
így is 2 nap volt mire mindent összehoztam ahogy szerettem volna. Jó kis gép az biztos
nem is volt olcsó...
-
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti #1363 üzenetére
Az FRU szám hol található ?
-
Sipi
addikt
válasz
Napfénysüti #1367 üzenetére
Igen, de ez is ki lett tárgyalva.
A Li-ionos akkuk a feltöltés utáni pillanatban, ha leállítod a töltést, már veszítenek is belőle. Minél jobban fel van töltve, annál jobban - 100-ról 99-re percek alatt visszaesik. Ehhez jön még (mint nemrég megtudtam, köszönet érte nemtomki fórumtársnak!), hogy az ACPI bekapcsológomb is mindig felvesz valamennyi áramot.
Azt ugyancsak tudjuk (pl. a topikból
), hogy az akkut nem érdemes 100-ról és 100-ig tölteni, érdemes pl. 83% alatti szintnél indítani a töltést, és 98%-nál leállítani. Ilyen beállításnál pedig hiába teszed hálózatra, amíg 83% alá nem süllyed, nem kezdi tölteni.
(Oké, hogy nem azért mondtad, csak mostanában egyre több fikázó hsz jelenik meg, és időnként olyan dolgokat is fikáznak, ami egyébként feature. Pl. a fedél nem zár hézagmentesen - bár nem tudom, az aktuális példában pontosan hogy néz ki a szitu, de úgy tudom, a ThinkPadek nem is zárnak így. Az új modellekben a fedél enyhén hajlított, mert így jóval nagyobb terhelést, ütést bír ki anélkül, hogy a billentyűzethez nyomódna, és sérülne a TFT. A szélső perem úgyis megakadályozza, hogy papírlap csússzon a két rész közé. Ugyanez a rugalmas, ütést elnyelő burkolattal, ami az Acerek minőségét idézi, mert ahelyett, hogy jó kemény, vastag lenne, ami pöckölésre elreped, egy erős, rugalmas ötvözetet használnak, ami körbeveszi a majdnem teljes egészében fémvázban ücsörgő géptestet. Meg még a többi.)
Sipi
-
Sipi
addikt
válasz
Napfénysüti #1361 üzenetére
Elég sokszor ki lett már tárgyalva a Li-ion akkuk működése. Ez teljesen természetes folyamat, nem pedig a Lenovo által szétvert ThinkPadek újabb negatívuma, ami miatt nem érdemes megvenni.
Sipi
-
ftb01
tag
válasz
Napfénysüti #1363 üzenetére
Rendben, köszi megénzem. Nem sima 32 bitest, az RC-t, nekem elég amire kell, meg majd upgrade-elek, vista ultimate-ről.Rendeltem bele plusz 2 giga ramot kiváncsi vagyok mit hoz ki belőle
-
hcpeter
tag
válasz
Napfénysüti #1336 üzenetére
Szia!
Szerencsére nekem ilyen three years warranty van: "...and is entitled to mail-in or carry-in repair service." Ha jól értem, akkor jönnek, mennek érte
Viszont az milyen dolog már, hogy 2012 febr 6-ig él a dolog? Én most vettem augusztusban, de februári gyártás. Vagy a gyártástól számít, nem a vételtől? Bár ezt kétlem...Köszi a címet, megpróbálok írni, meg hívom is Őket
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1334 üzenetére
Természetsen a címet mérgemben elírtam
szerviz@hu.ibm.com a helyes.Ha erre se válaszolnak akkor marad a telefon.
-
cqr
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1327 üzenetére
A videó nagy valószínűséggel "régi ház + új bill". Március előtt nem volt "új ház".
A lenovo megoldásként a "új ház + új bill-t" választotta, legjobb tudomásom szerint ezzel szereli most is a gyártósorról legördülő t4/500-akat. De mindent leírtam a linkelt hszemben, azt is hogy ki kell próbálni és hogy az Usanotebookban a t500 példa az "új ház + új bill-re".Neked, mint írtad "régi ház + régi bill"-van ez másképp viselkedik (jobb) mint a jelenleg forgalomba kerülők ("új + új"). (tehát ha újat vesz akkor hiába küldenél neki a tiédről videót, inkább menjen el az usanotebookba, és nyomkodja meg azt a t500 at)
-
g.gergo
senior tag
válasz
Napfénysüti #1327 üzenetére
Köszi, de nem kell, nehogy beszakadjon a műanyag.
Egyébként ki lesz próbálva mindenképp, de előtte körbejárom a témát, h mit is kell majd jobban szemügyre vennem. Most van egy 17" Dell-em, ott pl. eszembe nem jutott nyomogatni a billentyűzetet.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Napfénysüti #1318 üzenetére
Ebben a videóban viszont a billentyűzet is hajlik ám.
-
Djroberto
tag
válasz
Napfénysüti #1303 üzenetére
A t400-as gyengébb minőségű??
most ez komoly?
-
radamsky
senior tag
válasz
Napfénysüti #1296 üzenetére
csak párat tudok
Core 2 Duo T6570 (2.1GHz/2MB), 2GB ram, 250GB/ HDD, DVD±RW Dual Layer, Mobile Intel GMA 4500MHD, 13.3" WXGA (1280x800) fényes kijelző + Camera, WWAN: Előkészítve, Ethernet, Intel 5100 AGN (1x2), Bluetooth, Ujjlenyomat olvasó, 6 cellás akku,
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #1264 üzenetére
Ize...
# 200GB 7200rpm 2.5" SATA HDD (available with encryption)
# 160GB 7200rpm 2.5" SATA HDD
# 320GB 5400rpm 2.5" SATA HDDModelltol fugg...
(forras: thinkwiki.org)
-
Geller72
veterán
válasz
Napfénysüti #1219 üzenetére
Ráadásul adnak is hozzá matricákat az árba. Megrendeltem, ha megjön, csinálok róla képeket, ha van rá igény.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #1219 üzenetére
A UK angol ilyen meg pl. Vakon gépelve rajta (X40-en ilyen) fel sem tűnik, hogy nem magyar ami a kezem alatt van.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Napfénysüti #1217 üzenetére
nincs a pillanatnyi dühöm olyan erőteljes volt hogy nem lett felvéve.
Mindenesetre azóta ockodtam a radeon 7500-9000 szériától. -
FSK
csendes tag
válasz
Napfénysüti #1058 üzenetére
Persze az volt az első hogy letöltöttem a legfrissebb drivert a lenovo oldaláról.
A gép pedig még csak két hetes, szinte még új. -
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #1049 üzenetére
Anno meg recovery ugyben irtam nekik, valasz nem jott, csak par het mulva egy ertesito, hogy mehetek a lemezekert...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Napfénysüti #1045 üzenetére
Szoktak. Nekem úgy 10 percen belül.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #1045 üzenetére
Nekem valaszoltak.
-
hcpeter
tag
válasz
Napfénysüti #989 üzenetére
Köszi!
Akkor az akksi miatt nem izgulok.
On screen manager? Izomból böngészem a lenovo oldalt, de nem találok semmi w7-es drivert. Ujjlenyomat olvasót pl felismerte, de nem tudom beállítani, hogy kérje is
Meg Vista alatt volt az active protection, ami a merevlemezt védte, na az sincs meg...
-
hcpeter
tag
válasz
Napfénysüti #987 üzenetére
Na, feltettem én is. ThinkVantage, az hogy lesz hozzá? Például a hangerő gomb működik, de nincs vizuális visszajelzés. Ugyanez a több ilyen gombbal.
Másik dolog, aksi 97%-on áll, és nem tölt... ez normális? Ma reggel bekapcsoltam, és ez fogadott. Azt jelenti többé nem lesz 100%on? Őrület, mennyi kérdésem van
-
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #943 üzenetére
Pont úgy néz ki, mint az én T61-em. Van valami különbség a T61 és a T400 között mechanikai kialakításban vagy a csatlakozók szempontjából?
-
hcpeter
tag
válasz
Napfénysüti #940 üzenetére
Köszi!
Még egy sarkalatos pont jutott eszembe, hogy linux alatt hogy viselkedik a dolog? ThinkVantage, meg egyebek? Van valamilyen megoldás? Nekem fő oprendszerem a linux...
-
-
alma_fan
csendes tag
válasz
Napfénysüti #938 üzenetére
"Mondjuk ettől függetlenül úgy állítottam be hogy csak 60%-tól kezdjen el töltődni az akksi."
Én 50 % -tól töltöm az én ThinkPad-emet. Ha nem muszáj nem adok ki rá pénzt, bár most 16 hónapos és eddig 10 percet vesztett. Remélem nem megy ez alá.
-
hcpeter
tag
válasz
Napfénysüti #936 üzenetére
Köszi, amúgy is tervezem(tervezném) egy dokkoló megvételét, de horror árban van.
Még egy utolsó, de alig látok már, és nem találtam meg a választ:
T400-ban, hány memória slot van? 2, ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest