- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alma_fan
csendes tag
Szia!
Jól tudod. Nem lesz legális a termék ettől még. Minden gyárnak megvan a maga corporate Licence, amelyet adott gépekhez ad. Ennek az a jellemzője, hogy pl. a Lenovo, HP megvesz x 10000 Licencet a Microsoft-ól, és ezeket felhasználja a gépeihez. Innentől a matrica, tulajdonképpen csak "dísz". A másik része, hogy egy Ilyen telepítőkészlet teljesen milyen operációs rendszert tartalmaz, (XP, XP Prof, XP MediaCenter, Vista X) fel fog menni a gépedre minden probléma nélkül úgy, hogy nem kér semmilyen kódot. De ettől nem lesz legális. Akkor lehetne legközelebb a legálishoz, ha tudnál szerezni Lenovo-s Windows XP Home telepítőkészletet. Ez még a legjobb megoldás.
-
alma_fan
csendes tag
válasz
Napfénysüti #938 üzenetére
"Mondjuk ettől függetlenül úgy állítottam be hogy csak 60%-tól kezdjen el töltődni az akksi."
Én 50 % -tól töltöm az én ThinkPad-emet. Ha nem muszáj nem adok ki rá pénzt, bár most 16 hónapos és eddig 10 percet vesztett. Remélem nem megy ez alá.
-
alma_fan
csendes tag
válasz
Napfénysüti #936 üzenetére
Jobb félni.... De igen ezt én is tudom.
-
alma_fan
csendes tag
Szia!
Használattól függ. Ha nagyon sokat használod hálózatról, tehát 1 vagy több hónapon keresztül nem veszed le a töltőről, akkor töltsd fel az akkumulátort teljesen, majd vedd ki a gépből. 3 hetente, 1 havonta tedd vissza, merítsd le 30 - 40 %-ra majd töltsd fel újra és vidd ki megint. Ezt ismételgetheted.
Ha sokat használod, úgy, hogy hordozod, azaz sokat nincs töltőn, akkor se merítsd le 20 % alá, mert az a Li-Ion akksit megöli, ha sokszor teljesen lemeríted. Ezek az akkumulátorok előre formázottak gyárilag. Ha 5 - 6 alkalommal lemerül 2 - 3 év alatt az nem gond, de ha rendszeres a 0 % környéki lemerítés akkor baj lehet. Megrövidíti az akkumulátor élettartamát. 1 - 1.5 év alatt teljesen tönkremehet. Így viszont 3 - 4 évig is elvegetálhat, persze azt senki nem ígéri, hogy 4 év múlva ugyanannyit fog bírni, mint most, de a 1/2 -ét, 3/4-ét minimum.
-
alma_fan
csendes tag
Megtudjátok mondani annak a ThinkPad-nak a pontos típusát?
Utánanéznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Wise (ex-TransferWise)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest