-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FSK
csendes tag
Sziasztok
Nekem van egy Thinkpad R400-om, mikor vettem kaptam vele Win vistat és downgrade winxp magyart (recovery lemezen), ami annyit jelent hogy csak a vistara van matrica a laptop alján. A vista nem igazán tetszik, a winxp pedig magyar, és nem boldogulok vele, kérdésem, hogyan tudom feltelepíteni az XP-t angolul, hogy legális maradjon. -
FSK
csendes tag
Ha garanciálisan alaplapot cserélek a laptopban (Thinkpad R400), akkor kaparhatom le a windows cimkéket a gép aljáról, mivel windows újratelepítés után (win7) nem fogadja el a produkt key-t.
-
FSK
csendes tag
Találkozott-e már közületek hasonlóval:
-Ha DVD-t nézek a laptopon (optikai meghajtón) akkor egy idő utan leválik a DVD meghajtó, majd újra csatlakozik, közben olyan hangot hallani mikor az USB-s flasht kihúzom és visszadugom.
Mit tudok ez ellen csinálni?
A gép Thinkpad R400-as. -
FSK
csendes tag
Nemrég vettem egy (használt) Advanced mini dock-ot Thinkpad R400-hoz, tökéletesen működik, de ha leválasztom a dock-ról (mielőtt levenném) akkor csak az USB-t választja le, és a külső képernyő és a külső hangszórók is tovább működnek.
Ennek így is kell működnie?
Nekem logikusabb lenne, ha leválasztom akkor az összes funció leválsztódjon, mielőtt leemelem róla. -
FSK
csendes tag
Van egy Thinkpad R400-as gépem 6 cellás aksival, gyárilag 65W-os táppal:
1. Ha teszek bele egy 9 cellás aksit akkor ez a 65W elég lesz a töltéshez vagy jobb ha lecserelem egy 90W-osra?
[link]itt azt olvastam hogy a 90W-os előbb tönkreteszi az aksit, mivel gyorsabban tölt.
[link]
itt pedig azt irják, hogy csak a dupla videókátyás gépekhez kell 90W a nagyobb teljesítmény miatt. (ez így logikus is!)2. Ha veszek hozzá egy Advanced mini dock-ot táp nélkül, akkor elegendő a 65W, vagy szükséges a 90W?
[link] itt azt írja hogy "AC-Adapter (same as with the TP)" szóval ugyan az amit a laptohoz adtak (vagy csak dimenzióban?), de bárhol máshol azt írja hogy a dokkolóhoz szükséges a 90W. -
FSK
csendes tag
válasz
Napfénysüti #1058 üzenetére
Persze az volt az első hogy letöltöttem a legfrissebb drivert a lenovo oldaláról.
A gép pedig még csak két hetes, szinte még új. -
FSK
csendes tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy thinkpad R400 laptopot, winXPprof van fenn, és mikor a google earth-ot elindítom, vagy egy flash alkalmazást elkezd csíkozni a monitor.De ez csak akkor csinálja ha aksiról üzemel, ha tápról megy akkor nincs semmi probléma.
Szerintetek ez mitől lehet?
Aksiról high performance-al is próbálltam nem segít.Találkozott már valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest